10 citat som kommer att inspirera dig att bli en bättre man

Vill du bli en bättre man? Ändra sedan hur du tänker, agerar och beter dig. Det är verkligen slutresultatet. Följande citat kan hjälpa dig att göra det.hur man får en tjej att gilla dig i gymnasiet

1. En jämn temperament kan få dig långt i livet

En man som kan hålla huvudet kallt i alla situationer är mycket mer värdefullt än en man som snabbt flyger av handtaget. Ilska inte bara får dig att se situationer irrationellt, utan det gör att du skadar dig själv och människorna omkring dig. Och du kan inte tänka, agera eller kommunicera på lämpligt sätt, vilket innebär att du inte kan lösa problem - vare sig det gäller affärs- eller relationsproblem.

2. Walk The Walk

Walk The Walk Of A Good ManJag ser så många människor definiera vad en bra man ska vara, men jag tror att vi alla instinktivt vet vad det betyder. En bra man är medkännande, ärlig, hjälpsam och respektfull. Han accepterar sitt ansvar i livet och lägger dem inte på andra människors axlar. Han ser bortom sitt eget ego och han bidrar positivt till samhället. Prata inte om hur du ska vara en bättre man, bara var det.3. Sluta märka kvinnor som orimliga!

Män och kvinnor är lika irrationellaDet är sant, kvinnor och män är olika, men den ena är inte bättre än den andra. Hur många killar känner du till det skämtet om hur irrationella kvinnor är? Det är roligt för dem (och kanske till och med för dig). Men sanningen är att män är lika irrationella mycket av tiden. Och för att uttrycka det ännu enklare har vi alla våra ögonblick. Låt oss sluta försöka märka varandra som något mindre än oss själva. Det gör oss inte till bättre människor. I själva verket lägger det till våra oönskade egenskaper.4. Ha tålamod med kvinnans självbild

Varför män måste ha tålamod med en kvinnaFörstår inte varför kvinnor tycker att de är feta när de inte är det? Kolla upp den här artikeln om varför kvinnor tycker att de är feta . Jag vet att det kan dränera att höra en kvinna säga att hon är ofullkomlig upprepade gånger, men sanningen är att hon har fått känna sig ofullkomlig sedan hon var mycket ung. Ha medkänsla för det så blir du en bättre man i alla kvinnors ögon. Dessutom tar du bort mycket stress och tappar bort dig själv.5. Låt ditt liv räknas

Richard Adams citatNär du lämnar denna värld kommer du att lämna efter dig de saker du gjorde, den kunskap du sprider och det bidrag du har gjort till denna värld. Se till att din aktivitet i den här världen förblir långt efter att du är borta - det kommer att tillfredsställa dig just nu och göra ditt liv mer meningsfullt.

6. Skyllan är värdelös

Henry Louis MenckenOvanstående citat kan tas på några olika sätt. Eftersom jag alltid hör män som klandrar kvinnor för deras problem väljer jag att tolka det så här: Du är ansvarig för vad som händer dig, inte dörren eller kvinnan som spelar dig. Du har alltid ett val att vara medveten, lära människor hur man behandlar dig och fatta beslut som är i ditt bästa intresse. När du slutar skylla på andra kan du börja vidta åtgärder för att fixa saker och bli en bättre man.

7. Sluta oroa dig för vad andra tycker

DonLivet kommer att bli svårt ibland och inte alla i det kommer att tycka om dig. Jag såg ett avsnitt av Seinfeld igår där George inte kan komma över det faktum att Jerrys flickvän ( Stiflers mamma ) gillar honom inte. Han oroar sig så mycket över att han faktiskt förstör sitt förhållande. Du kan titta på klippet nedan, men kom bara ihåg att oroa dig för vad andra tycker är slöseri med tid - eftersom de vanligtvis inte tänker på dig någon gång.

George oroar sig för Jerrys flickvän

8. Efterhand är det värsta

Förlora en kvinnaTa dig tid att vara tacksam för det du har. Ta det inte för givet. Lita på mig, om du har en fantastisk kvinna i dina händer och du tar henne för givet, kommer du så småningom att förlora henne. Och det kommer att suga. Ha lite förutseende kring dina relationer och behandla kvinnor (och alla människor) som de förtjänar att bli behandlade. Var den bättre man som du har önskat att du hade varit.

9. När du antar gör du en åsna av dig själv

Antaganden av AristotelesJag kollade Aristoteles och jag upptäckte att han trodde att kvinnor hade mindre hjärnor och att orgeln som producerade tanke var hjärtat. Dessa saker kunde han inte ha känt till någon form, men han trodde också att kvinnor hade mindre tänder? Vissa människor tror att han bara hatade kvinnor och försökte måla dem i ett fult ljus - men på allvar ... kunde han inte titta in där och räkna? Min poäng är att det får honom att se löjlig ut, och när du antar att det kan få dig att se löjligt ut också. Leta efter bevis, för dina antaganden kan snedvrida din värld på ett mycket negativt sätt.

10. Du har alltid ett val om hur du ska reagera

Wayne Dyer citatSlutligen har du alltid ett val om hur du ska känna dig idag. Om du reagerar dåligt på någon ryck, kommer du att må dåligt. Om du reagerar med kärlek, vänlighet eller till och med bara likgiltighet kommer du att må mycket bättre och du kommer att bli en bättre man på grund av det. Du kommer att bli lyckligare och hålla fokus på din livet och vad du vill i stället för att slösa bort din tid på att bli upprörd eller skadad för någon annan. Skyll inte på andra människor för hur du mår, för i slutändan får du valet.

7aktier