100 skäl till varför jag älskar digOm personen du älskar någonsin ställer dig frågan ”varför älskar du mig”, kan du bli förvånad först. När allt kommer omkring är kärlek något som bara händer. Det är inte som om du hade en checklista som måste slutföras innan du bestämde dig för att älska den här personen.

Och ändå, oavsett om du inser det eller inte, finns det skäl att du älskar den här individen. Men det kan vara svårt att uttrycka orsakerna till att du älskar din själsfrände. Det är därför det är fantastiskt att ha en lista med anledningar till varför du skulle älska någon.Nedan följer en lista med '100 skäl till varför jag älskar dig.' Läs anledningarna nedan och se vilka som resonerar med dig och känner dig sanna för personen du är med. Du kanske till och med känner att alla dessa orsaker är tillämpliga på din situation.Även om den här personen vet att du älskar dem, vill de fortfarande veta varför. Vad gör dem speciella? Varför valde du dem bland alla andra människor i världen?Det är därför det är så viktigt att berätta för människorna du älskar att du älskar dem och varför du också älskar dem. Anledningarna kan till och med vara uppenbara för dig, men de inser kanske inte alla de saker de gör för dig som verkar så speciella och förtjusande.

Att ange skälen till att du älskar din speciella person kan göras utan anledning alls. Eller så kan du spara dem för ett speciellt tillfälle, särskilt något romantiskt som din årsdag, alla hjärtans dag eller till och med din bröllopsdag.

100 skäl till varför jag älskar dig

1. Jag älskar dig eftersom du på något sätt alltid vet exakt rätt ord att säga som får mig att må bättre. Att heja på mig när jag känner mig nere är bara en av dina många talanger.

2. Jag älskar dig eftersom du alltid lyckas skratta åt mina skämt, även om de inte är så roliga.

3. Jag älskar dig eftersom du alltid har varit så stödjande för mig och mina drömmar på sätt som jag inte kunde ha föreställt mig.

4. Ditt stöd och uppmuntran har hjälpt mig att blomstra och uppnå mina mål. Utan dig vid sidan för att heja på mig skulle mina framgångar inte ha samma betydelse.

5. Jag älskar att jag bara kan vara jag själv med dig. Jag behöver inte låtsas vara någon annan för att du ska älska mig.

hur man får en kille att vilja ha dig ännu mer

6. Jag älskar dig eftersom du alltid har en viss ömhet och tillgivenhet som får mig att känna mig som den mest älskade i världen.

7. Jag älskar dig för när jag håller i min hand eller när jag är i dina armar känner jag mig som om jag är på den säkraste platsen i världen. När jag är med dig känner jag att jag är skyddad.

8. Jag älskar dig eftersom det sätt du ser på mig får mig att känna mig så speciell att jag fortfarande får fjärilar i magen ibland av det. Du ser på mig som om jag är den enda personen i ett rum fullt av människor.

9. Jag älskar dig eftersom tanken på att bli gammal hos dig fyller mig med så mycket spänning och lycka.

10. Jag älskar dig eftersom du har en så speciell förmåga att se det goda i alla och i alla situationer.

skäl till varför jag älskar dig

11. Jag älskar dig för att du inte är rädd för att öppna upp för mig om dina känslor, både de goda och de dåliga sakerna. Jag älskar att du lätt kan lita på mig hur du känner, oavsett vad det är.

12. Jag älskar att du har sett mig när jag var som allra värst och på min svagaste och mest utsatta, men ändå valde du att föra mig ännu närmare dig. Du sprang inte iväg, utan höll mig närmare dig.

13. Jag älskar dig för att du alltid inspirerar mig att bli en bättre person varje dag. Du får mig att vilja vara den bästa versionen av mig själv som jag möjligen kan vara. Utan dig skulle jag inte vara lika motiverad att få detta att hända.

14. Jag älskar dig för att du inte är rädd för att vara ditt sanna jag runt mig. Jag känner och älskar den riktiga dig, den version av dig som finns bakom stängda dörrar där det bara är du och jag ensamma tillsammans.

15. Jag älskar dig för närhelst jag är med dig är det som om vi är i vår egen speciella lilla värld tillsammans där ingen annan finns.

16. Jag älskar dig för att världen är en mycket bättre plats med dig i den. Din vänlighet, din mod, din medkänsla och din generositet är bara några av de kvaliteter du besitter som gör världen så mycket bättre med dig i den.

17. Jag älskar dig eftersom du inte är som någon annan person som jag har träffat. Det är något med dig som är så speciellt och värdefullt. När jag förstod det om dig fick det mig att inse hur mycket jag bryr mig om dig.

18. Jag älskar dig på grund av alla de genomtänkta små sakerna du gör för mig. Dina gester får mig att känna mig viktig och speciell. Jag uppskattar dig mer än du någonsin kommer att veta.

19. Jag älskar dig eftersom din hand passar precis rätt till min. Det passar perfekt för mig.

20. Jag älskar dig eftersom dina kyssar får mig att smälta, även efter den här tiden som vi har varit tillsammans.

21. Jag älskar dig eftersom du älskar mig villkorslöst, även med alla mina små brister.

22. Jag älskar dig eftersom du är en fantastisk man för våra barn. De kunde inte ha haft en bättre person för en far.

23. Jag älskar dig för att du har gett mig så många ovärderliga minnen att jag alltid kommer att värna om, och du fortsätter att ge mig många fler minnen att värdesätta.

24. Jag älskar dig för att du alltid har behandlat mig som en lika.

25. Jag älskar dig för att du uppskattar min åsikt, även när vi inte alltid ser öga mot öga på allt.

skäl till varför jag älskar dig

26. Jag älskar dig för att du alltid tar tid för mig. Oavsett hur upptagen eller galet livet kan bli, har du alltid tid för vårt förhållande.

27. Jag älskar dig eftersom vi kan hålla uppe sent tillsammans bara prata om allt och allt. Jag har aldrig en tråkig konversation med dig.

28. Jag älskar dig eftersom du behandlar min familj som om de vore din egen familj. Och du går också så bra överens med mina vänner.

29. Jag älskar dig på grund av det otroliga livet som du och jag har byggt tillsammans. Varje minne, steg och resa som tas med dig betyder så mycket för mig och allt detta skulle inte ha samma betydelse om du inte var en del av det.

30. Jag älskar dig för att du är en så självsäker och modig person. Det här är dina egenskaper som jag verkligen beundrar och tycker är attraktiva. Jag vet att du kan göra vad du än tänker på.

31. Jag älskar dig eftersom du alltid har vägrat att ge upp mig, även när det har förekommit tider som jag kände mig helt redo att ge upp mig själv.

32. Jag älskar dig för att du vet hur man kysser mig och rör min kropp rätt. Våra kroppar är bara perfekta för varandra och du vet alltid precis vad du ska göra med min kropp.

33. Jag älskar dig eftersom du tillåter mig att vara mig själv. Jag behöver inte ändra vem jag är för dig och jag är så tacksam att du gillar mig precis som jag är.

34. Jag älskar dig för att du förstår mig så bra och du anstränger dig för att göra mig lycklig.

35. Jag älskar dig för att du aldrig har tillåtit något avstånd att komma mellan oss eller separera oss. Oavsett hur långt ifrån varandra vi är, mitt hjärta är alltid med dig och ditt hjärta är alltid med mitt. Och jag älskar att jag aldrig behöver oroa mig för det.

36. Jag älskar dig för när jag är med dig känner jag att allt är möjligt i denna värld.

37. Jag älskar dig för att du har ett så underbart sätt med ord och det inkluderar när du uttrycker din kärlek till mig.

38. Jag älskar dig för att du får mig att må bra om mig själv. Du vet hur man får mig att känna mig trygg och stark.

39. Jag älskar dig för att du har lärt mig så mycket om mig själv och om livet. Det är så mycket som jag inte visste innan jag träffade dig.

40. Jag älskar dig eftersom jag alltid kan prata med dig om vad som helst. Jag behöver inte oroa mig för din reaktion och om du kommer att bedöma vad jag har att säga.

41. Jag älskar dig för att du förstår mig. Från hur mitt sinne fungerar till de små sakerna som får mig att kryssa, du får mig bara.

skäl till varför jag älskar dig

42. Jag älskar dig eftersom du fortfarande valde mig av alla andra människor i denna värld. Det faktum att du valde mig får mig att känna mig som den lyckligaste personen i hela världen. Att veta hur mycket du ville ha mig får mig att känna mig så speciell och älskad.

43. Jag älskar dig eftersom du får mig att känna att jag räcker. Jag behöver inte försöka alltför hårt för att imponera eller behaga dig, för vem jag är räcker för dig.

44. Jag älskar dig eftersom du ger mig mitt personliga utrymme när jag behöver det. Oavsett hur mycket jag älskar dig, du vet att jag ibland bara behöver varva ner själv.

45. Jag älskar dig för att du är trogen mot den du är. Oavsett hur mycket saker har förändrats genom åren är du fortfarande samma person inuti.

46. ​​Jag älskar dig eftersom jag kan vara helt konstig och fånig med dig på ett sätt som jag inte kan vara med någon annan.

47. Jag älskar dig för att vi har vårt eget språk tillsammans och våra egna minnen och skämt.

48. Jag älskar dig eftersom du har den magiska förmågan att få mig att le av absolut ingen anledning alls. Din närvaro ensam räcker för att få mig att bryta ut i ett stort grin.

49. Jag älskar dig för ända sedan du kom in i mitt liv skrattar jag hårdare, ler mer och gråter mycket mindre. Du har varit bra för mig.

50. Jag älskar dig eftersom dina kramar, kyssar och din varma omfamning ger mig så mycket tröst och lycka till mig.

51. Jag älskar dig för när jag känner mig ledsen blir jag åtminstone tröstad eftersom jag vet att du kommer att göra allt du kan för att smärtan ska försvinna.

glada bilder för att muntra upp någon

52. Jag älskar dig eftersom du fortfarande blåser bort mig och ger mig fjärilar även efter all den tid vi har varit tillsammans.

53. Jag älskar dig eftersom din själ är den perfekta följeslagaren för min själ. Det är därför du är den enda följeslagaren som jag vill gå igenom livet med.

54. Jag älskar dig eftersom du alltid är snabb att stå upp för mig och försvara mig, särskilt när jag behöver det mest. Jag älskar att jag aldrig behöver ifrågasätta din lojalitet mot mig.

55. Jag älskar dig på grund av hur lätt du kan avsluta mina meningar ibland. Det är som om du vet exakt vad jag tänker eller ibland känns det som om vi delar samma tankar innan vi ens säger dem högt.

56. Jag älskar dig på grund av de gånger du vet exakt vad jag tänker eller vad jag ska säga innan jag ens kan få ut orden. Så väl känner du mig.

57. Jag älskar dig eftersom du kan prata med mig i timmar och aldrig bli uttråkad av mig. Jag behöver aldrig oroa mig om du blir trött på mig eftersom vi är som samma person.

58. Jag älskar dig för att du har visat mig kärlek som ingen annan någonsin har gjort förut. Det är som att jag inte helt visste vad kärlek var innan du kom.

59. Jag älskar dig för att du inspirerar mig och får mig att känna så mycket passion.

60. Jag älskar hur du fortfarande är tillgiven med mig när vi är ute och framför andra människor. Du är inte rädd för att hålla i min hand, kyssa mig eller att kalla mig kärleksfulla namn.

61. Jag älskar dig eftersom du inte bara är min älskare, du är min bästa vän i hela världen. Du är den första personen jag vill fira med under de goda tiderna och den första personen jag vill vända mig till när tiderna är svåra.

62. Jag älskar dig eftersom det är så lätt för dig att få mig att skratta. Ibland beror det på att du är rolig och andra gånger skrattar jag för att jag bara tycker så mycket om din närvaro.

63. I vår tid tillsammans har du lyckats få mig att skratta, och ibland har du till och med fått mig att ta mina sidor från att fnissa så hårt.

64. Jag älskar dig eftersom vi kan sitta i tystnad tillsammans och saker och ting blir inte obekväma eller tråkiga även när det är tyst och ingenting händer. Jag älskar bara att vara nära dig, även när vi kanske inte gör någonting.

65. Jag älskar dig eftersom vi har så många fantastiska minnen tillsammans att vi delar. Alla våra gemensamma minnen har fört oss närmare och gjort oss starkare. Jag kan inte vänta med att få ännu fler minnen med dig.

66. Jag älskar dig av absolut ingen anledning alls. Jag älskar dig bara och det är allt. Ibland behöver kärlek inte ha någon speciell anledning. Det existerar bara.

skäl till varför jag älskar dig

67. Jag älskar dig för att vara med dig har fört mig närmare Gud.

68. Jag älskar dig eftersom du uppmuntrar mig att vara positiv och se det goda i sakerna.

69. Jag älskar dig på grund av dina uppoffringar för mig och för vårt förhållande. De saker du gör för mig blir aldrig uppskattade eller obemärkta.

70. Jag älskar dig för att du alltid har fastnat med mig genom det tjocka och tunna.

71. Jag älskar dig för att du är mer än tillräckligt för mig. Du får mitt hjärta att känna mig så fullt.

72. Jag älskar dig eftersom du är min största dröm. Du är bättre än någon prins i något saga som jag någonsin kunde ha hoppats på. Du är den verkliga affären.

73. Jag älskar dig inte för att du är perfekt inifrån och ut, för att du inte är det. Men du är perfekt för mig och det är allt som betyder något.

74. Jag älskar dig eftersom jag vet att jag kan lita på dig vad som helst, oavsett om det är en hemlighet eller mitt eget hjärta.

75. Jag älskar dig eftersom jag inte ens kan börja föreställa mig hur mitt liv ens skulle vara utan dig. Jag kunde aldrig gå tillbaka till hur saker och ting var innan jag träffade dig. Mitt liv skulle bara inte vara detsamma.

76. Jag älskar dig för att du har en så stark kärlek till livet som har fått mig att se världen på ett helt annat sätt än jag brukade.

77. Jag älskar dig för att du är så söt och bedårande att jag aldrig kunde motstå att älska dig. Från det charmiga sättet du ler, till det sätt du skrattar och de små manerer du har, är det bara omöjligt att inte älska dig.

78. Jag älskar dig eftersom du inte är rädd att ta risker. Du sätter dig där ute och jag beundrar det så mycket.

skäl till varför jag älskar dig

79. Jag älskar dig för att du vill veta allt om mig, inklusive alla små tråkiga detaljer och minne. Medan de flesta skulle bli uttråkade av alla detaljer i mitt liv, vill du alltid veta allt som finns att veta om mig.

80. Jag älskar dig för att du inte är rädd för att vara riktig med mig och berätta sanningen, även om det inte alltid är något jag vill höra.

81. Jag vet att du kommer att stå upp mot mig när det är nödvändigt även när det inte är lätt att göra. Din fullständiga ärlighet mot mig är något som får mig att älska dig så mycket.

82. Jag älskar dig för att du har en galen humor. När du får mig att skratta slutar jag ibland skratta så hårt att mina sidor gör ont.

83. Jag älskar dig för att du en dag bara bestämde dig för att ta en chans på mig. Jag vet inte exakt vad som fick dig att besluta att göra det eller vad jag gjorde för att förtjäna det, men jag är alltid så glad att du gav oss ett skott. En sådan bra relation har kommit ut ur den.

84. Jag älskar dig för att du kan vara så söt, speciellt när du inte försöker. För det mesta inser du förmodligen inte ens hur söt du är.

85. Jag älskar dig på grund av hur du behandlar andra människor. Du är en sådan snäll person som inte ser ner på någon. Din respekt och tålamod för andra människor runt dig är något som får mig att älska dig ännu mer.

86. Jag älskar dig för att du aldrig har varit rädd att uttrycka din åsikt om saker eller stå upp för de saker som du tror på, även om det inte är populärt att göra.

87. Du är inte alls rädd för att låta folk veta vad du verkligen tycker.

88. Jag älskar dig för att du alltid har tålt mig och alla de små saker jag gör som förmodligen skulle göra någon annan helt galen.

89. Jag älskar dig eftersom du är bra på att ge mig riktigt bra råd när jag ber om det. Du är en så klok och insiktsfull individ och jag respekterar verkligen och uppskattar din åsikt om saker.

90. Jag älskar dig för att du är en så hård och dedikerad arbetare. När det är något som behöver göras, ger du det bästa.

91. Jag älskar dig eftersom jag vet hur mycket du bryr dig om min lycka. Om det är något du vet kommer att göra mig lycklig, gör du vad du kan för att det ska hända.

92. Jag älskar dig för att du skryter om oss och hur lycklig du är i vårt förhållande. Du är inte rädd för att berätta för världen hur mycket vårt förhållande betyder för dig.

skäl till varför jag älskar dig

93. Jag älskar dig, för även om du är helt död vacker på utsidan är du ännu vackrare på insidan. Och inre skönhet är det som verkligen räknas i ett förhållande.

94. Jag älskar dig eftersom du visar intresse för mina intressen och du också vill dela dina intressen med mig. Jag älskar att du delar den här delen av ditt liv med mig.

95. Jag älskar dig eftersom du alltid är min lugn mitt i en storm. Jag kan alltid lita på att du ska känna mig lugn.

96. Jag älskar dig eftersom du är den enda personen som har nyckeln till mitt hjärta. Det är en speciell nyckel designad bara för dig och ingen annan. Du ensam har låst upp vägen till mitt hjärta.

97. Jag älskar dig för att du ser så bedårande ut när du sover. När du sover ser du så lugn och fridfull ut och jag vill bara kyssa dig men jag blir rädd att jag kommer att väcka dig.

98. Jag älskar dig på grund av din starka känsla av äventyr. Jag älskar att du inte är rädd för att prova nya saker och sätta dig själv där ute.

99. Jag älskar dig för att du gillar att överraska mig. Alla dina överraskningar, både stora och små, överraskar mig aldrig.

100. Jag älskar dig eftersom jag fortfarande känner att fyrverkerier släcks när du kysser mig. Dina kyssar blåser liv i mig.

101. Jag älskar dig eftersom du gav mig våra underbara, vackra barn. Jag kunde inte ha valt en bättre person att få barn med.

102. Jag älskar dig eftersom du har behandlat mig som en drottning från dag ett. Du skämmer bort mig och får mig att känna mig speciell och jag älskar att du ger mig all den kärlek som du tycker jag förtjänar.

103. Jag älskar dig eftersom vi alltid är snabba att kompensera efter en strid och du försöker alltid jämna saker mellan oss.

104. Vi kan aldrig vara arg på varandra för länge eftersom vi älskar varandra alldeles för mycket för att vara arg.

menar jag något för dig citat

105. Jag älskar dig eftersom du fortfarande sover i sängen med mig, även om jag är en fruktansvärd sovande som alltid rör mig. Men du klagar knappt för att du älskar mig och jag älskar dig för det.

2735aktier