14 Drickspel för två

drickspel för tvåI alla sociala miljöer kan det vara svårt att bryta isen. Detta kan till och med gälla inte bara för folkmassor, utan när du bara umgås med en annan person.

När du tillbringar tid med en person kan det bli press på vad du ska göra för skojs skull. Du vill verkligen inte ha en tråkig tid och inte heller den andra individen.Att ta några drinkar är ett enkelt sätt, särskilt på natten, för att hjälpa er båda att slappna av och ha kul runt varandra. Och när du blandar dricka med några spel kan saker verkligen ta en underhållande vändning.Medan drickspel vanligtvis är associerade med fester fulla av gäster, kan de också vara en rolig, intim aktivitet för två personer att spela.Innan du ens bestämmer dig för ett dricksspel kanske du vill ta reda på vilken typ av alkohol du vill använda. Det finns vin och öl och naturligtvis finns det blandade drycker och sprit.

Prata med personen du kommer att spela med så att du kan ta reda på vilka drycker du ska använda. Vad tycker de om att dricka? Kan de dricka mycket eller är den här personen lätt?

Även om det huvudsakliga poängen med dricksspel är att bli full snabbt, var medveten om de gränser som du och den andra personen har.

Medan någon som är van att dricka kanske kan ta ett skott av sprit när de förlorar, kanske en person med mycket lägre alkoholtolerans föredrar att ta en slurk vin, öl eller en cocktail istället.

Du kanske känner till några av dessa dricksspel eftersom många av dem är så mångsidiga att de kan spelas i en grupp människor eller mellan två individer.

Vissa spel är användbara för att bara bli full och mer avslappnad runt den andra personen. Men det finns drickspel som också hjälper dig att lära dig mer om personen du spelar med.

Spela ett eller några av dryckesspelen nedan för att hjälpa dig att lära känna den andra personen bättre. Oavsett om det är en vän eller ett romantiskt intresse, kan du ha mycket kul när du binder dig över dessa dricksspel.

Drickspel för två

Två sanningar och en lögn

Två sanningar och en lögn är ett perfekt spel för två personer som bara lär känna varandra. Om du har varit bästa vänner i flera år och vet allt om varandra eller om du har haft ett förhållande länge, skulle det här spelet vara svårt att spela.

Detta spel fungerar när du fortfarande inte vet allt om den andra personen. En annan bra sak med detta spel är att du inte behöver kort eller rekvisita för att spela. Allt du behöver är alkohol och någon att leka med.

När det är din tur kommer du att berätta för den andra personen om två saker som är sanna och en sak som inte är sant. Ordningen på dessa uttalanden spelar ingen roll och du kommer inte att berätta för den andra personen vad som är sant och vad som inte är sant. Ange alla dina saker som fakta.

Då måste den andra personen gissa vilken sak som är falsk av de tre sakerna du sa. Om de har rätt dricker du och om de gissar fel tar de en drink.

Försök att välja fakta om dig själv som den andra inte skulle veta. Tänk på några saker som de kanske aldrig gissar om dig. För din lögn kan du göra upp något om dig som den andra personen kan gissa är sant. Det är så du vinner i det här spelet.

Aldrig har jag någonsin

Ett annat populärt drickspel som du förmodligen känner till är 'Aldrig har jag någonsin.' Det är ett populärt drickspel på fester eftersom det handlar om att dela dina hemligheter med resten av folket som spelar.

Även om detta är känt för att vara ett partyspel kan det fortfarande spelas bland två personer. Börja bara med att tänka på något galet som du aldrig har gjort. Det kan vara något suggestivt eller så kan du undvika det ämnet om du vill.

Till exempel kan du säga något som: 'aldrig har jag någonsin arresterats' eller 'aldrig har jag någonsin misslyckats med en klass' om det här är saker som du aldrig har gjort. Om den andra personen inte har gjort dessa saker, tar de inte en drink, men om de har gjort kommer de att dricka.

En extra variant som du kan lägga till i spelet är att låta personen som säger ”aldrig har jag någonsin” ta ett skott om den andra personen inte tar skottet. Detta kommer att göra spelarna berusade mycket snabbare.

Här är andra exempel på uttalanden om 'Aldrig har jag någonsin' för att ge dig idéer:

-Jag har aldrig lagt tuggummi under ett bord eller skrivbord.

-Jag har aldrig haft förvar.

-Jag har aldrig tappat mager.

-Jag har aldrig strimmat.

-Jag har aldrig sjungit karaoke.

-Jag har aldrig någonsin gått i bungee-jump.

-Jag har aldrig brutit ett ben.

-Jag har aldrig fått ett hålrum.

-Jag har aldrig haft en operation.

-Jag har aldrig spelat på scenen.

-Jag har aldrig kysst på första dejten.

-Jag har aldrig fuskat på ett test.

-Jag har aldrig ätit sushi.

-Jag har aldrig dragits över mig.

-Jag har aldrig varit baksmälla.

-Jag har aldrig fått en parkeringsbiljett.

-Jag har aldrig missat en hel klass.

-Jag har aldrig gjort en kroppsskott.

-Jag har aldrig varit på en blind date.

-Jag har aldrig haft en one night stand.

går inte till gymmet

-Jag har aldrig bytt blöja.

-Jag har aldrig spelat på scenen framför människor.

-Jag har aldrig prank kallat en främling.

-Jag har aldrig haft en förälskelse på en lärare.

-Jag har aldrig ljugit om min ålder.

-Jag har aldrig rest ut ur landet.

-Jag har aldrig varit på ett plan.

Det här är bara några exempel på vad du kan använda för det här spelet. Som du kan se kan allt du väljer vara allt från roligt till sexigt. Det är helt upp till dig. Vill du ha fler frågor, kolla in våra 300 Aldrig har jag någonsin frågor här.

Match

Match är ett väldigt enkelt kortspel som kräver en dörr och två spelkort. Blanda varje kortlek väl och ge varje spelare en kortlek.

Turas om att rulla formen. Oavsett vilket antal som dyker upp på matrisen är antalet som spelarna måste tävla för att hitta i sina däck.

Den som hittar rätt kort för att matcha matrisen först är vinnaren av den omgången och förloraren tar en drink eller ett skott.

Dricker Scrabble

Om du äger en Scrabble-uppsättning kan du ta med den till ett roligt dricksspel. Du kommer att spela Scrabble, men med en rolig twist.

Scrabble är ett särskilt roligt spel för alla som tycker om att leka med ord. Det finns två sätt att spela Scrabble som ett dricksspel.

Först kan du spela genom att sätta vanliga ord på tavlan. Men om en spelare kan sätta ett alkoholrelaterat ord på tavlan, måste den andra spelaren ta en drink. Några exempel på sådana ord är 'skott', 'öl', 'berusad', 'vodka', 'flaska' och 'tippig'.

Ett annat sätt att spela Scrabble som ett dricksspel är att fastställa att spelarna måste ta en drink i vissa situationer. Du kan till exempel låta en spelare ta en drink om den andra spelaren har spelat tre ord.

Utöver detta kan du låta en spelare ta en drink varje gång de måste tömma sina brickor. Om du spelar ett ord som är värt minst 30 poäng tar den andra spelaren en drink.

Ibland spelar du ett ord och den andra spelaren kommer att utmana dig. Om spelarens utmaning misslyckas tar de en drink. Annars är det du som ska dricka.

Det här är bara några regler som du kan göra för ditt Scrabble-spel. Se bara till att detta är upprättat innan spelet spelas. Du kan till och med skriva ner dem så att ingen glömmer när de ska ta en drink.

TV-show dricksspel

Om du och den andra personen är med i en specifik TV-show, kan du definitivt göra ett dricksspel genom att titta på TV tillsammans. Allt du behöver är en penna, papper, drycker och din TV.

Först vill du skriva ner citat eller åtgärder som vanligtvis görs och sägs i detta TV-program som du planerar att titta på. Tänk på fångstfraser och vissa åtgärder som dessa karaktärer gör och säger hela tiden.

Om du behöver hjälp kan du leta efter listor på internet. Du kan till och med prova Googling 'drickspel' och namnet på showen som du kommer att titta på.

Sätt sedan på showen. Både du och den andra personen tar ett skott eller en drink för varje åtgärd, ord eller fras som finns på din lista. Det här är ett bra sätt att bli full tillsammans och binda över en show som ni båda tycker om att titta på.

Högre / lägre

Du behöver en kortlek för detta roliga dricksspel. Detta spel är utmärkt för två spelare. Det är väldigt enkelt att lära sig reglerna och att spela.

Först kommer du att dela ut ett kort. Den andra spelaren kommer att gissa om nästa kort från högen blir högre eller lägre än det kort som du redan delat ut. Om de gissar fel tar de en drink. Och om de gissar rätt dricker du.

Byt ut korten tills du går igenom hela kortbunten. Det är ett roligt gissningsspel som alla kan spela.

Pinky McDrinky

För detta spel behöver du en rosa matris och två vita matriser. Det är ett roligt dricksspel för två spelare som du och den andra personen kan njuta av.

Turas om att rulla den rosa formen. Då rullar du och den andra spelaren en vit form. Om en persons dör matchar antalet rosa toner, måste den andra dricka.

Om ingen dör matchar numret på den rosa dörren, rulla sedan igen. Om du och den andra spelaren rullar dör som ger upp till 7, dricker ni båda.

Flip Cup

Medan Flip Cup vanligtvis spelas som ett dricksspel som använder två lag människor, kan du också bara spela spelet med två personer.

För detta spel behöver du alkohol, två plastkoppar och ett bord. Detta spel spelas traditionellt med öl.

Fyll på två plastkoppar med öl och lägg dem på motsatta sidor om bordet. Du och spelaren kommer att stå på dessa motsatta sidor av bordet.

Från och med samma tid kommer både du och den andra att tugga din kopp öl. När du är klar att dricka, placera koppen upp och ner på bordet så att en liten bit av koppen är över kanten på den.

Vänd koppen från den nedre delen där den hänger över kanten på bordet för att försöka få koppen att landa på höger sida upp på bordet. Om du misslyckas, placera sedan koppen upp och ner något över kanten på bordet.

Fortsätt försöka tills en av er får koppen att landa på höger sida på bordet. Den som gör detta är vinnaren.

Stridsskott

Om du äger Battle Ship kan du enkelt förvandla det här roliga tvåspelarspelet till ett dricksspel. Det enda du behöver är alkoholen.

Detta är det perfekta drickspelet för två personer eftersom brädspelet endast är avsett för två spelare. Allt du behöver göra är att spela spelet hur du normalt skulle spela det.

Den enda skillnaden är att när den andra spelaren sänker ett av dina fartyg tar du ett skott. Och om du sjunker på ett av deras fartyg tar de ett skott.

Berusad sanning eller våg

Truth or Dare är ett spel som alla känner och det är ett utmärkt sätt att lära känna den andra personen du är med. Det enda du behöver för detta dricksspel är alkohol.

För att spela Truth or Dare ställer du den andra personen en fråga om sig själv eller vågar de göra något. Då väljer de om de vill göra en sanning eller våga.

Om den andra spelaren inte vill svara på din fråga eller göra din våg, tar de ett skott. Då är det deras tur att fråga dig 'sanning eller våga.' Här är några exempel på sanning eller våg.

Sanningar

-Har du en förälskelse på någon?

-Vem är den sista personen du skickade SMS till?

-Vem är den sista personen du ringde?

-Vem är den sista personen som ringde dig?

bra stycken att skicka till din pojkvän

-Vem är den sista personen du kysste?

-Vem är en vän som du har haft en förälskelse på?

-Vem var din allra första förälskelse?

-Vem var din första kyss?

-När sista gången du fuktade sängen?

-Vad är det största problemet som du någonsin varit i?

-Vad är den största hemligheten som du har dolt för dina föräldrar?

-Vad är en sak som alla älskar som du hatar?

-Vad är din opopulära åsikt?

-Vad är det suddigaste du ljög om?

-Sovar du naken eller med kläder på?

-Släker du när du sover?

-Har du någonsin fuskat på någon?

-Vad är det mest pinsamma som någonsin har hänt dig?

-Har du någonsin gått in på din förälder medan de var i handling?

han kommer säkert att fånga mig i hans armar

-Vad är din största rädsla?

-Vad är den konstigaste drömmen du någonsin har haft?

-Vem är din kändisförälskelse?

-Beskriv den perfekta killen eller tjejen åt dig.

-Vad är den största tändningen för dig?

-När är det sista gången du grät?

-Skulle du träffa någon som är mycket äldre än du?

Våger

-Jag vågar pranka någon.

-Jag vågar slicka en tvål.

-Jag vågar dig dansa utan musik som spelas på en minut.

-Jag vågar välja näsan och äta det du hittar.

-Jag vågar ändra din förhållande till gift om du inte är gift. Eller om du är i ett förhållande eller är gift, ändra din förhållande status till singel.

-Jag vågar gå ut och säga till den första personen du ser att du älskar dem.

-Jag vågar gå ut och göra kycklingdansen en hel minut.

-Jag vågar äta en hel sked senap.

Vilka typer av sanningsfrågor och vågar du använder beror på vad din relation är till den andra spelaren. Om den andra personen bara är en vän, kommer du att hålla fast vid saker som är fånigare av naturen.

Men om du är i ett förhållande med den andra personen kan sanningen och vågar du använder vara mer intim till sin natur.

Du kan till exempel fråga den andra personen vad deras sexuella fantasier är eller våga dem göra något styggt med dig i sovrummet. Detta kan verkligen krydda din kärleks lögn som ett par.

Vill du ha fler frågor? Kolla in vår 300 sannings- eller vågfrågor här.

Kvartal

För detta spel behöver du alkohol, koppar och kvarter. Varv och hoppar en fjärdedel från bordet för att försöka få det i en kopp alkohol.

Om du får kvarteret dricker den andra personen vad som finns i den koppen. Alternativt kan du ta dina drycker i separata koppar och ha en tom kopp att studsa kvarterna in i.

Kepsar

För kepsar kommer du att försöka kasta ölflaskor i koppar öl. Bestäm i förväg hur långt spelarna ska vara från kopparna.

När du får ett lock i koppen, dricker den andra spelaren. Byt om tills du dricker hela ölen.

Jag ska på picknick

Du känner förmodligen redan detta spel särskilt från att spela det i skolan när du var ett litet barn. Sätt en vuxen snurr på detta genom att förvandla det till ett dricksspel.

Reglerna är desamma. Du börjar med att säga 'Jag ska på picknick och jag tar med ...' Du börjar med att namnge en mat eller något annat som börjar med bokstaven A.

Då kommer den andra spelaren att säga, 'Jag ska på picknick och jag kommer med ...' Sedan kommer de att säga vad du sa och de kommer att fortsätta med att komma med något som börjar med bokstaven B.

Fortsätt växla och gå ner i alfabetet tills någon glömmer alla saker som tas med på denna picknick. Den som glömmer tar en drink.

Du kan också njuta av vår 19 pojkvän och flickvänsspel här.

Berusad Tic Tac Toe

För det här spelet spelar du bara vanlig Tic Tac Toe, men istället för att använda X och O kan du istället använda två olika typer av alkohol. Rita bara ut raderna på ett tillräckligt stort papper och använd sedan kopparna, flaskorna eller burkarna eller alkoholen som dina X och O.

Det här är bara några idéer för drickspel för två. Som du kan se är många av dessa spel spel som spelas i större grupper eller utan alkohol.

Allt du behöver göra är att vara villig att anpassa dessa spel för två personer. Du kan ta många spel och förvandla dem till ett dricksspel bara genom att lägga till alkohol i ekvationen.

Brädspel och kortspel är ofta det perfekta drickspelet. Spela några av de drickspel som nämns ovan, eller försök se vilka andra spel du kan förvandla till drickspel för två personer.

Vill du ha fler spel? Kolla in våra 21 sms-spel.

117aktier