15 tecken på att en kille använder digDet finns många möjliga skäl till varför en kille kan använda en kvinna. Han kanske använder henne för intimitet och inte vill engagera sig för henne. Eller kanske han är precis efter dina pengar och han gillar att du är generös. Kanske vill han bara att du ska öka hans ego men han lägger inte tid att faktiskt lära känna dig. Det här är bara några anledningar till varför en kille kan använda någon.

Med detta sagt betyder detta inte att varje kille där ute är en användare. Men samtidigt är det bra att veta vad tecknen är så att du kan undvika ytterligare hjärtryck i framtiden. Nedan finns vanliga tecken på att en kille kan använda dig.Ibland kan det vara svårt att se tecknen. Om så är fallet för dig, tänk sedan först på hur du känner dig i relationen? Känner du dig ofta dålig om dig själv? Känner du att du inte gör tillräckligt eller känner du dig alltid skyldig för att du vill ha något mer? Är det något som gör dig orolig över ditt förhållande?Även om det inte alltid är fallet, kan dessa känslor ibland indikera att du används i ditt förhållande. Därefter läser du om åtgärder som visar om den här killen använder dig eller inte. Detta hjälper dig att verkligen räkna ut vad som händer i ditt förhållande.Tecken på att en kille använder dig

Du har inte presenterats för hans familj och vänner

När du har ett hälsosamt förhållande är det normalt att känna din pojkväns familjemedlemmar och vänner. Vem som helst finns i sitt liv, du borde också känna till dem. Detta gäller särskilt de människor som är mycket viktiga för honom.

Om han till exempel har ett nära förhållande med sina föräldrar, men har ännu inte presenterat dig och du har varit tillsammans ett tag, bör larmklockor gå ut för dig.

Att inte presentera dig för andra människor kan betyda ett antal potentiella saker. Det kan betyda att han är generad att presentera dig eller det kan betyda att han inte är tillräckligt engagerad i förhållandet. Människor presenterar ofta sina betydande andra för vänner och familj när de blir allvarligare.

En annan möjlighet är att dessa människor ännu inte har fått höra om dig. Och om så är fallet måste du fråga varför. Ännu en möjlighet är att din kille redan har någon annan som familjen och vännerna redan känner till. Det här är bara några anledningar till att han kanske inte introducerar dig till de viktiga människorna i sitt liv.

Oavsett hans anledning förtjänar du att behandlas med respekt, ärlighet och värdighet. Om den här röda flaggan gäller dig, måste du ha en ärlig konversation med honom om frågan och vart ni kommer att gå därifrån.

Han är självisk i sängen

I alla fysiska förhållanden bör det finnas en balans. Känner du att du alltid ger efter för hans behov men han överväger aldrig vad du behöver?

Om han är självisk i sängen, borde det säga att du ska ta ett steg tillbaka. När han inte överväger dina behov, inklusive de fysiska behoven, ser du ett tecken på att du inte har ett mogen relation.

Innan du drar några drastiska slutsatser, försök att hjälpa honom först. Du kan göra detta genom att släppa ledtrådar eller genom att helt enkelt berätta för honom vad det är du behöver. Om han inte ens är villig att försöka, men förväntar sig att du gör allt han vill, använder han dig absolut för att tillgodose sina egna själviska behov.

Han kommer inte att prata om att förbinda sig till förhållandet

Idén om engagemang kan vara skrämmande men det är en mycket viktig konversation att ha med din kille om du inte redan har diskuterat det.

Försök att ta upp diskussionen om att vara i ett engagerat förhållande. Om det är något som han undviker att behöva prata om, överväga sedan vad han får ut av ditt arrangemang.

Får han tillgivenhet, uppmärksamhet och gynnar från dig? Om detta är sant men han inte kommer att prata på allvar om ditt förhållande, kan han använda dig för egen vinning.

Ställ dig själv den här frågan: tycker du att du är osäker på statusen för ditt förhållande? Här är ett annat sätt att uttrycka det: har han försummat att definiera ditt förhållande? Om du svarade ja på någon av frågorna, vill du gräva mer.

Antag aldrig att du har ett exklusivt, engagerat förhållande bara för att han är trevlig och tillgiven mot dig. Se till att han också kan uttrycka sina känslor och avsikter med dig i ord.

Bara för att han håller i dina händer eller köper blommor för dig, betyder det inte att ni två är ömsesidigt exklusiva. Prata med honom istället för att göra antaganden.

Kom ihåg att oavsett hur obekväm det är, så har du det bättre på lång sikt och vet var du står med honom.

god morgon vackra bilder för henne

Han litar på dig ekonomiskt

Drar du alltid ut din plånbok när du är med din kille? Förstå att ibland kanske killen i förhållandet inte går lika bra ekonomiskt och inte kommer att kunna betala. Det är förståeligt.

Men om han litar på att du ska betala för varje enskild sak och förväntar dig att du alltid kommer att betala räkningen för honom, så använder han dig. Detta gäller särskilt om han inte arbetar eller om han arbetar men aldrig erbjuder sig att hjälpa ekonomiskt för saker som är för er två.

Bor han hos dig? Om han bor hemma hos dig och aldrig anstränger sig för att slå in, kan han använda dig för att få ett ställe att bo.

Han behöver alltid en tjänst från dig

Relationer handlar om att ge och ta. Det är helt normalt att du gör saker för din betydande andra. Men återvänder han någonsin tjänsten? Om du upptäcker att du alltid är den som gör saker för honom och han aldrig lyfter ett finger för att hjälpa dig, så används du av honom.

Vi vill alla göra trevliga, omtänksamma saker för de människor vi bryr oss mycket om. Vilka är några fördelar du kan göra för en betydande annan? Du kan tvätta hans kläder och laga mat för honom, ta med honom fjärrkontrollen och så vidare.

Det här är normala saker. Men tänk om det verkar vara utom kontroll? Frågar han dig ständigt efter saker så att det verkar som om han vägrar att göra någonting för sig själv? Är han krävande och alltför beroende av dig?

Trappar han aldrig upp för dig? Det kan vara tecken på att han använder dig. Om du känner dig som hans tjänare istället för sin älskare som är hans lika, är något fel.

Han försvinner på dig

Vissa killar har upptagna scheman och ibland dyker saker upp i sista minuten. Men försvinner han hela tiden på dig? Avbryter eller planerar han alltid de planer du gör med honom?

I så fall visar det att han kanske inte värdesätter tiden du spenderar tillsammans. Att ständigt avbryta planer är oförskämt och kan tyda på att du inte prioriterar honom.

Ett annat exempel på att han försvinner på dig är om han tar lång tid att svara på dina samtal och textmeddelanden. Har han alltid någon form av ursäkt för varför han alltid är så otillgänglig att prata med dig?

Oavsett om han avbryter sista minuten på dig mycket eller tar timmar eller ibland till och med dagar att svara på dina textmeddelanden, om han försvinner ofta, tittar du på en röd flagga. Detta kan vara ett tecken på att han använder dig och kanske bara spenderar tid med dig när det inte finns något bättre att göra.

Han kompromissar aldrig

Är det alltid hans väg eller motorvägen? Om allt måste vara som han vill, kan det vara ett tecken på att han använder dig. Du kanske låter honom diktera allt, men en gång du frågar om du kan göra något på ditt sätt, säger han nej och blir upprörd. Det är ett tecken på att han också kontrollerar.

Om han alltid är den som bestämmer vad ni två kommer att göra, kan du vara i ett kontrollerande förhållande. Försöker han alltid berätta vad du ska äta, vad du ska ha på dig och vem du ska umgås med?

Konsulterar han aldrig vad du vill göra som partner och en jämställd i ditt förhållande? Om så är fallet använder han förmodligen dig.

Pratar inte om hans personliga liv

Om du inte känner honom så bra är det ett tecken på problem, speciellt om du berättar för honom allt om dig själv. Vad vet du om honom? Känner du att du vet tillräckligt om sig själv och hans liv?

Eller håller han hemliga de finare detaljerna i sitt liv? Kanske kommer han inte att prata om sin familj eller var han kommer ifrån eller vad han gör för att försörja sig. Kan det betyda att han gömmer något för dig? Det är möjligt, men det enda sättet att verkligen veta säkert är att fråga honom.

Medan vissa människor har giltiga skäl för att inte prata mycket om sig själva, kan det ibland också betyda att de försöker dölja något för dig. Och i ett förhållande borde ingen hålla hemligheter.

Om han gömmer saker för dig kan det betyda att han använder dig. Varför skulle han annars hålla dig i mörkret om vem han är?

Han visar inte tillgivenhet

Tillgivenhet är ett sätt som vi visar vår kärlek till dem som är viktiga för oss. När någon kramar eller kysser oss, låter det oss veta att vi är speciella för dem. Så vad händer när han inte visar dig tillgivenhet?

Om han inte är tillgiven mot dig kan det bara vara en del av hans personlighet. Eller det kan betyda att han inte ser detta som ett seriöst förhållande. Kanske använder han bara dig för det du ger honom, oavsett om det är status, kön eller något helt annat.

Dina vänner tycker inte om honom

Ibland tar dina vänner upp saker innan du gör det. Oavsett om de är bra observatörer eller bara älskar dig djupt, kan dina vänner ha förmågan att se en användare en mil bort.

Andra gånger kan dina vänner vara överskyddande mot dig eller så kanske de ännu inte är vana vid en ny kille i ditt liv. Hur som helst är det värt det för dig att ta hänsyn till deras problem. De kan se något som du har varit blind för.

Hans vänner och familj varnar dig för honom

Förutom dig, vem ska känna din kille bäst? Hans vänner och familjemedlemmar, naturligtvis. Även om du kanske delar ett speciellt band med honom kommer han att ha mycket historia med sina vänner och familj.

Det betyder att de kunde känna honom bättre än du. Eller så kan de se saker som du inte har sett. Så om de varnar dig för honom kan deras varningar vara värda att ta en seriös titt på.

Han har ett dåligt rykte

Har du någonsin hört dåliga historier och rykten om honom? Ibland rykten är bara saker som har överdrivits eller gjorts, men någon gång finns det sanning i det.

Vilka är exempel på beteenden som tyder på dåligt rykte? Saker som att vara respektlöst mot kvinnor och alltid kämpa med människor är några exempel på saker som kan ge en kille ett dåligt rykte. Det är upp till dig att ta reda på vad den faktiska sanningen är.

I slutändan, om han har ett dåligt rykte, är det upp till dig att undersöka det. Kom bara ihåg ordspråket 'där det finns rök, det är eld.' Medan du inte borde tro på allt du hör, bör du åtminstone undersöka om dessa rykten kan hålla någon sanning för dem eller inte.

Om det inte finns några tecken på att detta rykte är verkligt, glöm det du hörde och fortsätt och var nöjd med din kille. Men om tecken pekar på att detta dåliga rykte är verkligt, måste du skydda dig själv och ditt hjärta.

Här är några exempel på ett dåligt rykte. Om han är en konstnär, inte kan hålla nere ett jobb, alltid kämpar med människor eller har en historia av att fuska sina kvinnor, så är allt detta exempel på ett dåligt rykte. Andra exempel är att vara känd för att ljuga mycket, ha en kriminell historia och att vara kränkande mot sina romantiska partners.

Han pratar bara med dig under vissa tider på dagen eller vissa veckodagar

Om din kille bara pratar med dig under vissa tider på dagen kanske du vill tänka på varför det är. Vanligtvis när detta händer kommer killen bara att kontakta dig på natten och det beror på att han vill bli intim.

Ser han dig bara på helgerna? Eller kanske han bara ser dig under arbetsveckan. Det kan vara ett tecken på att han håller hemligt och kan betyda allt från att inte vilja presentera dig för sin familj för att han vill träffa andra tjejer när du inte är i närheten.

Att undvika dig under vissa tider kan betyda att han har ett hemligt liv som inte inkluderar dig alls. Han kan vara generad över att ha dig runt familj, vänner eller kollegor, eller kanske har han redan en annan tjej och du är bara älskarinna.

Vad det än är, fråga honom och ta reda på varför han bara pratar med dig under vissa tider. Om hans förklaring inte verkar hålla vatten kan han ljuga för dig.

Han pratar bara med dig när han vill ha något från dig

Med någon i ditt liv är det normalt att ge till andra. Men det borde vara en balans mellan att ge och ta mellan de två inblandade parterna.

Om din kille bara pratar med dig när han behöver något, använder han dig säkert. Han borde inte bara vilja ha dig runt på grund av vad du kan göra för honom.

Kanske han bara uppmärksammar dig när han vill ha intimitet, vill att du ska tvätta eller behöver att du piskar upp honom mat. Eller kanske du kontrollerar ekonomin och han ber dig alltid om pengar, men ger dig ingen uppmärksamhet när han inte behöver pengar från dig.

Oavsett vad det är, om du gör allt som ger och han gör allt, måste du komma ur det förhållandet. Om han inte verkar bry sig om dig som person förutom vad du har att erbjuda, är du inte i ett hälsosamt förhållande

Han träffar andra kvinnor

Ett av de största tecknen på att en kille använder dig är om han träffar andra kvinnor. Om inte detta är något som ni båda pratade om och gick med på, så händer något obalanserat i ert förhållande.

Men hur vet du att han är med andra kvinnor eller att han letar efter andra flickvänner? Det finns några tips som kan hjälpa dig att räkna ut detta.

Kontrollerar han alltid sin telefon? Försöker han dölja saker för dig? Kanske springer han alltid sent när han träffar dig eller kanske gör han ständigt ursäkter för att lämna tidigt när han är med dig.

Har han av misstag kallat dig ett annat namn tidigare? Har du fångat honom i en lögn eller i flera lögner? Har han svårt att hålla fakta raka?

Du kanske har märkt kvinnors saker i hans bil eller hem som inte tillhör dig. Är han mycket hemlighetsfull eller vag om sitt schema? Det här är alla möjliga tecken på att han kan se någon annan.

Samtidigt vet du inte säkert förrän du har solida bevis. Så få ditt bevis eller sätt dig ner med honom och ha en ärlig konversation så att du kan försöka se om du används i detta förhållande.

Om han faktiskt träffar andra kvinnor och detta inte är något som du tidigare pratat om och kommit överens om tillsammans, måste du avsluta relationen och gå vidare så att du kan hitta någon som kommer att uppskatta dig nog. Du förtjänar inte någon som inte är helt investerad i dig.

Slutsats

Det finns många sätt att ta reda på om din kille använder dig. Även om du kanske måste gräva för att räkna ut detta, kommer du att upptäcka att de flesta av dessa skyltar finns precis där. Det är först när du tar av de rosfärgade glasögonen att du ser detta, om han faktiskt använder dig och utnyttjar förhållandet för sina egna själviska behov.

hur du får mig att le citat

Om han använder dig, var inte rädd att prata med honom om det. Om du investerar i att hålla relationen igång, kan du försöka lista ut sätt att komma förbi detta, så länge han är villig att göra sin del. Men om han inte är intresserad av att göra ett försök att göra saker bättre, känn dig inte dåligt om att bryta av det.

Kom ihåg att du förtjänar någon som behandlar dig som en jämlik, någon som inte använder dig och som bara tänker på sig själv. Du förtjänar att älska någon och bry dig om någon och du förtjänar att bli älskad och vårdad i sin tur.

105aktier