15 tecken på att din fru inte älskar dig merOavsett om du har varit med din fru i bara några månader eller många, många år, kommer det att finnas tider när du undrar om hon fortfarande älskar dig lika mycket som hon gjorde när du träffades första gången. Det är en läskig tanke men en giltig.

Vid någon tidpunkt kommer du att ifrågasätta status för ditt äktenskap, och det är viktigt att du förr än senare räknar ut om hon fortfarande älskar dig.Var bara försiktig så att du inte hoppar över pistolen för tidigt när det gäller att ta reda på om kärleken fortfarande finns där eller om allt är förlorat.Det betyder att du inte bara kan anta att du vet hur hon mår.Bara för att ni två är gift betyder det inte att du vet hur hon känner. Du kan inte läsa hennes tankar, och det betyder att du inte riktigt vet vad hon tänker eller känner, om hon inte visar eller säger till dig.

Du kommer att behöva observera och ansluta punkterna för en del av det.

Försök att inte vara för dömande. Bara för att hon inte gör dig frukost en dag eller om hon glömmer att mata hunden betyder det inte att hon har blivit kär i dig. Ta dig tid att ta reda på exakt vad du ska leta efter om du tror att ditt äktenskap upphör.

Tecken på din fru älskar dig inte mer

Tecken nr 1 - Delningsstoppet

En av de tuffaste indikatorerna för att dina relationer går sönder är när din fru beslutar att sluta dela med dig. Om hon bestämmer sig för att hon inte vill köpa nya möbler till huset eller köpa ett nytt husdjur, har du en anledning att vara orolig.

Du förstår, dessa exempel är dubbla åtaganden, vilket innebär att de ansluter dig, och att ni båda har ett ansvar gentemot dem. Ännu värre, om du ser att din fru plötsligt lägger räkningar bara i ditt namn, är det säkert att säga att hon kanske inte är kär i dig längre.

Tecken # 2 - Hon ger dig tyst behandling

Det kommer att finnas dagar då du verkligen inte känner för att prata. Men om hon börjar bli uppenbarligen tyst omkring dig när hon normalt var ganska pratig, måste du överväga det faktum att hon kanske tänker på en splittring.

kommer han tillbaka till mig

I allmänhet är tjejer mer pratsamma än killar. Kvinnor verkar alltid ha något att prata om, och det är hälsosamt för dig att lyssna.

Om din fru plötsligt byter melodi och stoppar det pratande samtalet, har du en stor anledning att vara orolig för att hon kanske har blivit kär i dig.

Tecken # 3 - Hon är ständigt grinig, men bara med dig

Det här är ett tydligt tecken på att hon inte är kär i dig längre. Normalt när du älskar någon är du inte negativ mot dem. Istället ser du att leva upp dem och få dem att le. Även när du gör något som får henne att kämpa, hittar hon ett sätt att se förbi det och fortsätta le.

När ljudet av att du tuggar eller bara andas stör henne är det säkert att säga att hon verkligen inte vill vara runt dig.

Hatar hon plötsligt hur du skrattar eller hur du äter middagen i en viss ordning?

Om det här är saker som din fru nu uppenbarligen är irriterad på, bör du vara försiktig eftersom det ser ut som att hon inte älskar dig som hon brukade.

Tecken # 4 - Hon har stängt av sina lyssnande öron

I ett hälsosamt äktenskap försöker du hårt att lyssna på vad varandra har att säga. Så om en partner bestämmer sig för att de inte vill lyssna längre är det ett gott tecken på att relationerna har förändrats till det sämre.

Det är ingen tvekan om att en fru alltid ska vara där för att lyssna på vad hennes man har att säga och försöka hjälpa honom att komma igenom det. När hon plötsligt bestämmer att hon inte vill lyssna längre är det en stark indikator att hon inte älskar dig längre.

Kommunikation är allt i en hälsosam relation, och den måste fungera åt båda hållen. Din anslutning kommer att smula snabbt om hon har bestämt sig för att hon inte längre lyssnar på vad du har att säga.

Tecken # 5 - Det finns ingen hand i hand eller kramar, det finns inget sex

Studier visar att det att vara intimt i ett äktenskap är limet som håller allt ihop. Det är här den interna anslutningen stelnar och närs. Människor behöver en fysisk koppling, och oavsett om det bara handhåller eller sex, det är avgörande i alla hälsosamma förhållanden.

Om du inte hade den intima fysiska anslutningen skulle du bara vara vänner.

När du har barn verkar det kväva de intima sakerna ett tag, men normalt kommer det precis tillbaka i tiden.

Om din fru stänger av de intima grejerna eller skjuter bort dig, är det en tydlig indikation att kärleken är långt borta.

Tecken # 6 - Hon fokuserar bara på henne

Det är ingen tvekan om att du vill att din fru ska fokusera på sig själv och hennes karriär. Ja, du är i partnerskap med äktenskapet, men du är fortfarande två personer som behöver hålla din identitet åtskild.

Men om du märker att din fru bara gör för sig själv är det vanligtvis inte bra.

I ett hälsosamt äktenskap bör fokus balanseras på er båda. Detta inkluderar att vara där för din man när han behöver dig, heja på honom om det behövs. Om din fru faller av kärlek, kopplar hon bort och slutar fokusera på dig.

Anledningen till att hon fokuserar på sig själv och inte på dig är att hon vet att snart kommer allt hennes fokus att vara helt på henne. Denna punkt gifter sig nära med själviskhet. Om du känner att din fru blir självisk är det ett dåligt tecken på att hon inte älskar dig längre.

Sign # 7 - Det är inte mer som checkar in dig

Det är normalt att gnistan dör något efter att ditt äktenskap har gått vidare. Med tiden kommer din kommunikation att bli mindre konsekvent, men den bör aldrig upphöra helt. Om du verkligen bryr dig om någon kommer du att checka in med dem under dagen för att se hur det går.

Om du plötsligt inte får fler textmeddelanden under dagen, är det bra anledning att vara orolig för att din fru kan bli förälskad i dig.

Kanske visste hon att du hade en viktig presentation idag och inte brydde sig om att kolla in hur det gick.

Utrymmet är helt bra i ett förhållande, men det finns en skillnad mellan att ha lite utrymme och inte bry sig om att se vad som händer alls.

Tecken # 8 - Hon är en fuskare

Det här är en uppenbar ledtråd att din fru inte längre är kär i dig. När hon fuskar på dig säger hon att hon verkligen inte respekterar eller älskar dig. Om hon gjorde det, skulle hon inte fuska i första hand!

Den som har starka känslor för någon kommer inte att kyssa eller hoppa i sängen med en annan person. Om din fru är en fuskare, måste du snabbt sparka henne till trottoaren.

Tecken # 9 - Din fru utnyttjar dig

Ge och ta är vad en hälsosam union handlar om. Om du börjar inse att din fru tar mycket mer än hon ger, måste du vara försiktig. Ett hälsosamt förhållande handlar om jämlikhet, där varje partner gör sin del för att göra den andra personen lycklig.

När din fru slutar göra sin del och försöker dra nytta av dig är det tydligt att hon inte älskar dig längre. När hon stressar dig och gör ditt liv svårt förtjänar hon inte att vara gift med dig längre.

Tecken # 10 - Det finns ingen tid för dig

En fantastisk aspekt av äktenskapet är att du får spendera så mycket tid med din älskare och bästa vän. Det är därför, när din partner slutar ta tid för dig, är det en så stark indikator att hon inte vill ha dig längre.

Det är helt okej att vara lite stressad om hennes vänner plötsligt blir en prioritet framför dig. Det betyder bara att hon försöker undvika dig, och det är aldrig bra.

I ett hälsosamt förhållande är det okej att ha separata liv, men när du inte ingår i hennes är det dåligt.

Tecken # 11 - Hon är inte intresserad av att fixa någonting

När en kvinna blir förälskad i en man är det inte troligt att hon vill försöka fixa vad som är trasigt. Hon tänker nog att det verkligen inte finns något som är värt att spara eftersom din fru redan har checkat ut ur äktenskapet, oavsett om du vet det eller inte.

Så om du kan se att din fru inte är villig att försöka fixa vad som är fel i ditt äktenskap kan du vara säker på att något är fel. Du kanske måste acceptera det faktum att det sannolikt är över och ta reda på ett sätt att gå vidare.

Oavsett vad, när du älskar någon lägger du allt du har för att göra ditt band starkare. Om något inte fungerar gör du vad du kan för att åtgärda det.

När din fru älskar dig kommer hon bara inte ge upp dig.

Tecken # 12 - Din fru släpper inte in dig

I allmänhet är kvinnor känslomässiga varelser. Killar kan vara det också, men kvinnor verkar ta kakan med detta drag. Så när din fru inte vill öppna för dig om vad hon tänker och känner, är det en kritisk signal att hon kanske är kär i dig.

Har hon plötsligt slutat prata om vad hon vill göra inom en snar framtid? Hoppar hon över vad som verkligen stör henne? Har hon skapat en känslomässig vägg mellan er två?

Dessa är alla starka indikatorer som hon bara inte vill vara med dig längre.

Tecken # 13 - Din fru ägnar dig ingen uppmärksamhet

Om hon råkar glömma att göra en tjänst åt dig, är det en sak, men om hon hoppar över en viktig händelse eller ser till att hon är bekvämt upptagen är det en helt annan burk med maskar.

När din fru slutar försöka komma ihåg datumen för viktiga funktioner för dig är det ett tydligt tecken på att hon är helt kär.

Tecken # 14 - Din fru har galna höga förväntningar

Du borde normalt inte ha mycket höga förväntningar på din partner. När ni gifte, lovade ni varandra att acceptera och älska varandra för alltid, oavsett vad.

Om hon plötsligt inte är nöjd med något om din fackförening eller med dig specifikt, är det bara inte bra.

Tecken # 15 - Din fru pratar alltid om någon annan

När du plötsligt hör mycket om 'Jonny från jobbet' eller 'Billy på gymmet' är det inte bra. Om andra killar tas upp rutinmässigt, bör du vara försiktig. När din fru fokuserar på någon annan tänker hon definitivt inte på dig. Det betyder att hon tänker på dessa andra människor och uppenbarligen verkligen bryr sig inte vad du tycker.

Om hon gjorde det skulle hon inte säga någonting alls.

freaky textmeddelanden att skicka till din flickvän

Chansen är att hon också bildar nya relationer med andra människor för att hon vet att hon kommer att behöva dem snart för att hon inte kommer att vara med dig.

Det betyder inte att hon inte kan ha några manliga vänner. Men det finns ett sätt att göra detta, och hur hon fortsätter är inte rätt sätt.

Var försiktig med den här eftersom svartsjuka kan komma i vägen för din logik. Det här är bara ett dåligt tecken om hon gör det medvetet och hela tiden. Om hon är det finns det en mycket stor chans att hon är klar med ditt äktenskap.

Ibland, när din fru inte älskar dig, blir det värre. Ofta kan hon också fuska på dig.

Har du tänkt på tanken att din fru kanske sover på dig?

Här är några röda flaggor som din fru kanske fuskar på dig

Röd flagga # 1 - Din fru är 30 år

Andelen fusk börjar öka bland kvinnor i 30-årsåldern, men först efter att de har blivit knäckta i sju år plus.

Röd flagga # 2 - Din fru arbetar

Sanningen är att arbetande kvinnor är mer benägna att fuska på sin man än att vara hemma mammor. För att lägga till det är det troligt att de smyger sig med en medarbetare. En del av detta är bara tillfälle. Vi älskar naturligtvis de människor vi är med.

Denna faktor gräver också in i stress i livet idag, där kvinnor kanske tycker att det är säkert att lindra sina påfrestningar säkert med en kollega. Jag tänker på det som en fantasi som flyr från verkligheten, för när allt är sagt och gjort måste frun gå tillbaka till sin partner och hennes verklighet.

Röd flagga # 3 - Hon tjänar massor av pengar

När en kvinna tjänar mycket pengar öppnar det möjligheter. Studier visar att kvinnor som tjänar mer än 75 000 dollar per år är mer benägna att fuska. Det är lite skrämmande stat, med undantag från regeln förstås. Slutsatsen är att du borde ta det på allvar.

Röd flagga # 4 - Din fru har varit gift innan du

Det råder ingen tvekan om att en kvinna som har varit gift tidigare är mer benägna att fuska än en kvinna som just gifte sig för första gången. Det är vettigt för att dörren till möjligheter har öppnats och löften redan har brutits något.

Röd flagga # 5 - En av din frus föräldrar lurade

Det finns något att säga om de upplevelser barn har med sina föräldrar. När ett barn har fostrats i ett hushåll där en förälder eller två har fuskat är det mycket mer troligt att de fuskar. Så om din fru har en förälder som har fuskat, borde du hålla båda ögonen öppna.

Röd flagga # 6 - Din fru är bara inte nöjd med dig

När en tjej säger att hon inte är nöjd med sitt äktenskap är det mycket mer troligt att hon har en affär. Det konstiga faktum är att när en kvinna inte är lycklig i sitt äktenskap, kan hon ofta motivera fusk utan skuld. När hon försöker hålla det ihop för barnets skull är det ännu mer troligt att hon sover.

Red Flag # 7 - Hon har ett barn som är ett år gammalt

Av någon anledning rapporterar fruar att deras äktenskapstillfredsställelse har minskat när de har ett barn runt ett år. Så om detta är fallet för dig och du misstänker att din fru fuskar, bör du driva utredningen lite längre för att se om det är sant.

Röd flagga # 8 - Det finns inga fler kyrkor eller religiösa platser

Kvinnor som inte deltar i gudstjänster är mer än 2,5 gånger mer benägna att fuska mot sin partner. Antar att en liten tro går långt för att hålla ett äktenskap levande.

Red Flag # 9 - Du spelar poker och hon tittar på 'The Bachelorette.'

När par går i terapi efter att ha upplevt en affär, rapporterar de flesta att de har spenderat mindre och mindre kvalitetstid tillsammans. Killar verkar tro att de, när de väl har knutit, inte har något att oroa sig för.

Dum av dem, för utan ansträngningen kommer frun så småningom att vandra för att hitta någon som får dem att känna sig älskade och älskade.

Röd flagga # 10 - Hennes självkänsla lider

En av de tråkiga fördelarna med en affär är ett ökat självkänsla för kvinnan. Det är en spänning för en tjej att få ett ego-boost med en affär, trots vad det kostar henne på lång sikt.

Om din fru har ett svagt ego kan du behöva överväga att hon kan ha en affär.

Röd flagga # 11 - Din fru verkar vara lite whacky

I allmänhet visar studier att kvinnor med narcissistiska tendenser, som längtar efter förstärkt sex, är mer benägna att hoppa in i ett förhållande utanför deras äktenskap. Lägg till det, kvinnor som är vänliga och utåtriktade och som närmar sig mest är ännu mer benägna att agera på sina omedelbara impulser och ha en affär utan att tänka på de framtida konsekvenserna.

Röd flagga # 12 - Din fru är VARM

Det här är svårt. När din fru är certifierad HOT, kommer hon alltid att ha män som tappar över sig. Om du inte uppfyller alla hennes önskemål och behov är det lätt för henne att acceptera ett av förslagen. Jag säger inte att gräset är grönare på andra sidan, men hon kommer att försöka om du ger henne anledning att göra det.

Röd flagga # 13 - Hon blir bara hetare

Fungerar din fru som galen? Köper hon nya kläder och får håret gjort? Om din fru ständigt får sig att se varmare och hetare ut, är det en tydlig indikation på att hon fuskar på dig.

Röd flagga # 14 - Din fru vill att du ska ha en sele

Om din fru plötsligt introducerar dig till nya leksaker och vill att du ska ha en ny enhet, är det en stark signal om att hon har lärt sig och att hon har sovit omkring.

Nu, om hon har undersökt detta och berättat om det eller om hon har läst upp detta, är det helt annorlunda.

Var försiktig med den här, snälla.

Slutord

Det är svårt att acceptera det faktum att din fru kanske inte älskar dig längre. Du måste komma ihåg att den enda personen du kontrollerar är du. Det kan finnas en tid då du verkligen behöver kasta in handduken och gå vidare.

Var uppmärksam på dessa tecken på att din fru inte älskar dig och dessa signaler som hon kanske fuskar på dig. Följ din tarm och anslut punkterna tills du räknar ut exakt vad som händer.

696aktier