19 Roliga pojkvän och flickvänsspel

Oavsett om ditt förhållande är gammalt eller nytt, kommer du alltid att vilja ha nya sätt att hålla saker roliga och intressanta. Medan det är kul att titta på en film eller gå ut på middag tillsammans, kan det bli tråkigt efter ett tag.

Att spela spel tillsammans kan definitivt vara ett bra sätt att spendera tid med din betydande andra. Vad är så bra med att spela ett spel med din flickvän eller pojkvän?Spel har ett sätt att distrahera oss från stress och upprepning i vardagen. Om du är uttråkad i ditt förhållande eller vill komma närmare kan det vara ett bra sätt för er att spela ett spel tillsammans.När du spelar spel tillsammans lär du dig nya saker om varandra. Du lär dig att interagera på olika sätt och beroende på vilken typ av spel du spelar kommer din konkurrenssida att komma ut. Eller om det är ett lagspel kommer din kooperativa sida att visa sig.Spel kan lära dig mycket om dig själv och den andra personen. Du kommer att lära dig att vara tålmodig och hur man vinner och förlorar graciöst. Kom ihåg att ingen gillar en ömt förlorare och ingen gillar en vinnare som glider alltför mycket heller.

Hur som helst, kom ihåg att ha kul. Det är hela poängen med att spela spel. Att introducera några spel i ditt förhållande kan vara ett bra sätt att krydda saker med din flickvän eller pojkvän.

Du kan också välja att ha priser i slutet. Om du till exempel spelar ett långt tävlingsspel kan den som vinner välja något som nästa datum, nästa plats du äter tillsammans eller nästa film du tittar tillsammans.

Eller så kan du också välja att göra belöningarna mer romantiska. Kanske kan den stora vinnaren få rygg eller en fotmassage.

Nedan finns många olika typer av spel som du kan spela med din flickvän eller pojkvän. Ha kul och glöm inte att vara en bra sport.

Lista över pojkvän och flickvänsspel

1. Två sanningar och en lögn

Detta är särskilt ett bra spel att spela om du är i ett nytt förhållande. Använd det här spelet som en möjlighet för dig att lära dig mer om varandra.

I det här spelet kommer du och din betydande andra att turas om att berätta två sanna saker och en falsk sak om er själva. Den andra personen måste gissa vilket uttalande som är lögnen.

Kanske är det då du kommer att få reda på att din pojkvän var i ett band eller att du kan avslöja att du brukade ha en sköldpadda. Dina sanningar och lögner kan vara lika galna eller så vardagliga som du vill att de ska vara.

2. Aldrig har jag någonsin

Detta är ett spel som du kan spela med eller utan alkohol. Du växlar om att säga något som du aldrig har gjort. Tanken är att ta reda på vad den andra personen har gjort. Kolla in dessa 300 Aldrig har jag någonsin frågor.

3. Jag spionerar

Det finns olika sätt att spela I Spy. Du och din betydande andra kan trivas tillsammans och försöka hitta saker i en I Spy-bok.

Du kan också hoppa in i bilen och köra ut någonstans där det finns mycket att se. Det kan vara var som helst från ett naturstig till köpcentret.

Varv och ge varandra ledtrådar om vad du ser. Det är ett fantastiskt spel att spela när du också är på väg.

4. Scavenger Hunt

En scavenger jakt är det perfekta spelet för alla par att spela. Om du aldrig har gjort en scavenger-jakt förut är det ett spel där du måste hitta saker enligt en lista.

Du kan välja att ha en allmän scavenger-jakt eller så kan den vara teman. Din scavenger-jakt kan vara tema kring en födelsedag, din årsdag eller ett gemensamt intresse. Det här är bara några möjliga idéer för hur du planerar din scavenger-jakt.

Ett enkelt sätt att göra en scavenger-jakt är att välja en plats och att hitta något från varje bokstav i alfabetet. För att hitta saker till din lista måste du bara vara kreativ och tänka utanför lådan.

Du kan åka jakt runt i stan, i en ny stad, i skogen eller någonstans som en bokhandel. Möjligheterna är oändliga.

Din scavenger-jaktlista kan vara en lista med föremål eller så kan det lämna mer vickrum genom att ge en beskrivning av ett föremål.

Exempelvis är ett exempel på en artikel 'en bok', medan en beskrivning av ett objekt kan vara ungefär som 'en bok som ni båda har läst.'

Här är en exempellista med artikelbeskrivningar för ett scavenger-jaktspel för dig och din flickvän eller pojkvän.

-En CD som ni båda gillar.

-En mat som ingen av er någonsin har ätit förut.

-En gåva som en av er har gett den andra.

5. Ding Dong Ditch

Den här versionen av Ding Dong Ditch är mycket trevligare än den typ som små barn leker. Även om du kommer att ringa dörrklockor och springa av innan dörren besvaras, kommer du att lämna en godbit som folk kan hitta.

Detta är ett särskilt bra spel för dig och din pojkvän eller flickvän att spela under semestern. Du kan lämna saker som en korg med godis eller en burk kakor.

Lägg till ett omtänksamt meddelande och uppmuntra dina grannar att sprida glädje också till andra. Det är ett roligt sätt att sprida glädje till dina grannar.

6. Treasure Hunt

En skattejakt är bra speciellt för ett speciellt tillfälle som en födelsedag eller en årsdag. Det är ett bra sätt att rulla en aktivitet och en gåva till en sak.

Det finns olika platser som du kan välja att ha din skattejakt. Det kan vara hemma eller någonstans mer betydelsefullt som där du hade din första kyss eller första träff.

Tänk på hur länge du vill att skattjakten ska vara. Det kan vara så kort som några minuter eller så långt som en timme. Men du vill inte göra skattjakten för länge eftersom det kan bli tråkigt.

För att göra din skattjakt måste du ha ledtrådar och en skatt som personen kan hitta. Bestäm om du vill att dina ledtrådar ska vara mer enkla ledtrådar eller om du vill att de ska vara gåtor som är lite mer komplicerade.

Detta beror på din pojkvän eller flickvän och vad deras preferenser kan vara. Om de gillar ordspel kan gåtor vara det bättre valet.

Skatten i slutet kan vara allt från en present till biljetter till en show för er två. Det kan till och med vara något mer sentimental som en dikt eller ett brev som du skrev. Oavsett vilken skatt i slutet är, se till att utdelningen är värt det.

Du kan också njuta av dessa 14 drickspel för två personer.

7. Charades

Medan charades vanligtvis spelas i lag är det definitivt möjligt att spela charades med bara två personer.

När det bara är du som leker med din pojkvän eller flickvän kan du ha ledtrådar som är mycket personliga för er två och ert förhållande.

Idéer för ledtrådar inkluderar skämt inuti, fraser som ni två använder mycket och gemensamma intressen som ni båda har. Du kan också göra ledtrådar som är specifika för saker som du eller din betydande annan som deras favoritfilm.

Även om två är trevliga och intima, kan det ibland vara roligare att ha fler människor i spelet. Prova att spela charades med andra par.

Dubbla dejtar kan vara ett roligt sätt för dig och din flickvän eller pojkvän att umgås med andra par. Du kan gå ihop med din betydande annan eller dela upp i lag mittemot dem för att göra det roligt också.

Charades är ett fantastiskt spel att spela och det är bäst om du har mer än två personer som spelar. Det är därför det är perfekt för en dubbel date.

Turas om att utföra saker som din teammedlem måste gissa.

8. Kortspel

Även om det finns kortspel som krig, slapjack, Blackjack och strip poker, finns det också spel där ute som spelas med en uppsättning kort som inte är de traditionella spelkort som nämns ovan. Nedan följer en lista över roliga kortspel med två spelare som du kan spela med din pojkvän eller flickvän under en datakväll.

-Uppsättning

-Ett

-Monopolavtal

-Fem kronor

9. Rollspel

Rollspel är mer ett flirtigt spel som du kan spela både privat och offentligt. Hitta karaktärer som antingen du, din betydande annan eller båda ni verkligen gillar, och låtsas vara de karaktärerna.

Dessa kan vara karaktärer i verkliga livet som skådespelare eller kändisar eller karaktärer i TV eller böcker. Du vill försöka klä dig ut som den karaktär som du ska vara.

Försök att agera som den personen också, med fraser som de säger och sätt som de har. Par som rollspel gillar att ta det här spelet in i sovrummet och det kan vara ett roligt sätt att krydda ditt kärleksliv.

10. Tillagning

Istället för att gå ut och äta middag, försök att få en cook-off med din pojkvän eller flickvän. För att verkligen göra det till ett spel, försök skapa ett tema och skapa några regler.

Några idéer för teman inkluderar den typ av kök som en typ av etnisk mat eller en typ av efterrätt. Du kan välja att använda samma huvudingredienser eller så kan du ställa in en budget.

Se till att du städar upp ditt matlagningsområde så att du båda kan utnyttja utrymmet väl. Sätt ut alla ingredienser och verktyg och laga mat.

Om du verkligen vill komma in i andan kan du till och med sätta på några förkläden och en bra musikspellista för att få stämningen.

Denna cook-off kan följas av en romantisk måltid hemma för bara ni två. Ni kan själva bedöma vem som tillagade den bättre maträtten.

11. Brädspel

Vad händer om du och din betydande andra älskar att spela brädspel, men inte har andra människor att spela med? Tur för dig, det finns gott om spel där ute som är perfekta för bara två spelare.

Ett bra brädspel är ett utmärkt sätt att tillbringa en dejtnatt hemma med din pojkvän eller flickvän. Det finns så många olika typer av spel som du kan välja mellan.

Tänk på att inte alla brädspel är utformade för 2 spelare. När du letar efter ett bra brädspel att spela vill du ha det i åtanke.

För att spela vilket brädspel som helst, vill du ha tillräckligt med ett bord. Mängden bordsutrymme du behöver beror på spelet du spelar. Vissa spel har bara ett bräde, medan andra också har många kort som måste sättas upp på bordet.

Det finns många typer av spel som du och din betydande andra kan välja mellan. Brädspel där ute sträcker sig från pusselspel till ordspel till strategispel till trivia och så mycket mer.

Du kan spela ett spel där du tävlar mot varandra eller kanske föredrar att spela ett samarbetsspel där du måste gå ihop för att vinna spelet.

Vissa spel är väldigt lätta att lära sig och spela medan andra tar ett tag att ställa in och få tag på. Du kan också välja mellan spel som kan spelas snabbt kontra spel som det kan ta timmar att spela. Valet är upp till dig och din pojkvän eller flickvän.

Nedan är en lista över några 2-spelare som du kan spela med din betydande andra på en datakväll.

-Monopol

-Scrabble

-Bygga

-Slagskepp

-Ett

-Anslut 4

söta stycken för honom att vakna upp till

-Yahtzee

-Mancala

-Ledtråd

-Billett att åka

-Carcassonne

-Trivial Pursuit

-Liv

-Dam

-Backgammon

-Rivaler för Catan

-Bananagram

-Förlorade städer

-Giljotin

-Battline

-Machi Koro

-Libertalia

-Dragonwood

-Sushi Go!

-Onitama

-Morels

-Slagskepp

-Anslut 4

-Forbidden Island

-Scattergories

-Sista ordet

-Kodnamn Duet

-Blockera

-Boggla

-Blixt

-Bourgogne slott

-Forbidden Island

-Stratego

-Bikupa

-Sushi Go

-Rummikub

-Farkle

-Wirkle

-Pandemisk

-Herravälde

-Jaipur

-Exploderande kattungar

Dessa är bara några populära 2-spelars brädspel som finns där ute. När du väljer ett spel, kom ihåg hur länge du vill spela ett spel. Rutan berättar hur lång tid ett spel ska ta att spela.

12. Videospel

Videospel spelas ofta ensamma men de kan vara ännu roligare när de spelas med någon du älskar som din flickvän eller din pojkvän.

Det finns många olika typer av videospel där ute. Det finns tävlingsspel, spel där du arbetar tillsammans, det finns stridsspel, pusselspel, rollspel och så vidare.

Du kan också sitta tillsammans i soffan och spela ett spel tillsammans, eller om du är ett långväga par eller inte bor tillsammans kan du spela ett spel tillsammans online istället.

Här är några idéer till videospel som är bra för par att spela tillsammans.

-Gitarrhjälte

-Super Smash Bros

-Dödlig strid

-Tekken

-Minecraft

-Mario Kart

-Överkokt

-Lego-spel

-Liten stor planet

-Borderlands

-Overwatch

-Kärlek i en farlig rymdtid

-Wii Sport

-Jäkel

-World eller Warcraft

-Guacamelee

-Cuphead

-Secret of Mana

-Snipperclips

-Rockband

-Halo

-Bomberman

-Mario Party

-Portal

-Halo

13. Anslut, gifta dig eller döda

Detta är också ett spel som du kan spela med dina vänner, men det kan vara kul att spela med din betydande andra också.

Det är bättre att använda kändisar eller kända personer snarare än människor du känner. Eftersom du leker med din pojkvän eller flickvän kan det vara lite för besvärligt att använda människor du känner i verkligheten.

Du kan använda människor som du vet är attraktiva för din betydande andra eller så kan du namnge personer som du vet att de inte tycker är attraktiva. Poängen är att de måste välja vem de ska gifta sig med, ansluta sig till och döda.

Ju svårare det är att göra val, desto bättre. Det är mindre kul om du lägger in namn som har en ganska uppenbar ranking.

Att se den andra personen kämpa för att välja vem som hypotetiskt ska gifta sig med, döda och så vidare kan vara underhållande.

Du kan också njuta av dessa Halloween-spel.

14. Detta eller det

Detta spel är ett roligt sätt att lära känna din flickvän eller pojkvän. Du listar till alternativ i en liknande kategori och ser vad den andra personen väljer.

Det är särskilt ett fantastiskt spel att spela tidigt i relationen när det fortfarande finns så mycket för dig att lära dig om din betydande andra. För äldre relationer kan du ställa komplexa frågor. Här är några frågor du kan ställa:

-Katter eller hundar?

-Choklad eller vanilj?

-Strand eller berg?

-Inomhus eller utomhus?

-Lust restaurang eller snabbmat?

-Vin eller öl?

-Duschar eller bad?

bra stycken att skicka till din flickvän

-Pizza eller hamburgare?

-Glass eller tårta?

-TV eller böcker?

Behöver du fler frågor? Kolla in dessa 500 Detta eller det ifrågasätter.

15. Gissa vad jag skriver

Detta spel är en rolig ursäkt för att röra vid din pojkvän eller flickvän och det kan spelas offentligt eller privat. Skift ut ord eller fraser på varandras hud.

Du kan använda ditt finger för att skriva det mest slumpmässiga som du tänker på, eller så kan du skriva ut något som 'Jag älskar dig.' Eller så kan du försöka skriva något roligt på din flickvän eller pojkväns hud istället.

16. Avsluta meningen

Detta är ett annat spel som kan hjälpa dig att lära dig mer om din pojkvän eller flickvän. Du växlar om att starta en mening medan den andra personen avslutar meningen.

Tanken med detta spel är att du säger det första som kommer att tänka på. Du vill inte prata för länge för att svara och du vill inte tänka över det. Annars blir det inte lika kul och det blir inte spontant.

Här är några exempel på meningar som du kan försöka avsluta för varandra:

-Jag vet inte varför ________________

-Det stör mig verkligen att _________________

-Något jag verkligen vill göra i sommar är ___________________

-Jag har alltid velat _______________________

-Jag har alltid velat en ___________________

-Jag önskar att jag kunde ___________________

-Jag önskar att jag visste hur man ________________

-En dag så kommer jag att ______________________

-De flesta vet inte att jag ___________________

-Jag förstår aldrig ___________________

-Det enda som står mellan mig och lyckas är _______________

-Om jag kunde bo någonstans flyttade jag till ________________

-Jag har alltid undrat om jag kunde dra igång _________________

17. Magiska ord

En av er måste välja ett magiskt ord som förblir hemligt tills den andra personen kan gissa vad ordet är. Ordet borde inte användas för vanligt, men det borde inte heller vara för dunkelt.

När personen som gissar äntligen säger ordet får de en kyss från den andra personen. Detta är ett spel som du kan spela i några minuter eller så kan du till och med hålla det igång hela dagen.

Vill du ha fler spel? Kolla in våra 21 sms-spel här.

18. Romantisk Jenga

Detta spel är som vanlig Jenga men du och din pojkvän eller flickvän kommer att använda en markör för att skriva ner romantiska saker i varje block.

Du kan skriva romantiska deklarationer eller citat, eller så kan du skriva ner saker som spelaren måste göra. Här är några förslag på vad du kan skriva på varje Jenga-block.

-Ge en 5-minuters massage.

-Seradera din betydande annan.

-Ge dem 3 kyssar.

-Planera ditt nästa datum.

-Bestäm på din nästa semester tillsammans.

-Välj en ny restaurang för att prova tillsammans.

-Har en stirrande tävling.

-Skriv dem en kärleksanteckning.

-Kyss i 2 minuter.

-Dans för din betydande annan.

-'Jag älskar din __________.'

-'Jag älskar dig för att __________.'

- 'Något jag alltid har velat prova med dig är _________.'

- ”Ikväll ska jag __________.”

- 'Du är riktigt bra på __________.'

- 'Idag du _____ och det fick mig att le.'

19. Sanningen eller våga spelet

Detta är ett roligt spel som går tillbaka i århundraden, ursprungligen känt som Frågor och kommandon, som demonstrerades redan 1712.

Detta spel spelas vanligtvis med grupper av människor, men det kan också avnjutas av två personer. Om du vill lära känna din pojkvän eller flickvän bättre kan du välja det här spelet.

När du spelar detta spel, kom ihåg att ha kul, men på ett säkert sätt. Skrämma inte din partner genom att ge honom / henne en våg som kan vara farlig. Börja med säkra vågar och se hur det går.

Några av de frågor du kan ställa:

Sanning:

-Har du någonsin lurats mot någon?

-Vad är en hemlighet som du aldrig har berättat för någon förut?

-När grät du senast?

-Vad är den längsta tid du någonsin har varit vaken?

-Vad är en vanlig missuppfattning om dig?

Våger:

-Ta ett skott av grillsås.

-Tala i 5 minuter utan att stanna.

-Gå moonwalk över rummet.

-Sing en låt i 2 minuter, men meow istället för att sjunga orden.

-Stå eller hoppa på en fot i 5 minuter.

Vill du ha mer sanning och vågar? Kolla in dessa 300 sannings- och vågfrågor.

14aktier