21 frågor spel

21 frågor spel21 frågor spel är ganska rakt framåt. Du behöver 2 eller fler personer för att spela det här spelet. I grund och botten ställer en spelare 21 frågor och den andra svarar på dem. Dessutom kan du skapa egna regler. Du kan till exempel dela upp frågorna i två och växla. Det är ett utmärkt sätt att lära känna någon. Här har vi en enorm lista med frågor som du kan ställa en kille / tjej för att lära känna den andra personen.

21 Frågor Spel att ställa en kille eller tjej

Här är det många frågor att välja mellan. Välj 21 frågor som du vill ställa din kärlek eller pojkvän / flickvän.1. Vill du hellre lämna din hemstad och aldrig kunna återvända igen, eller stanna kvar i din hemstad men aldrig kunna lämna? Detta kommer att berätta om han eller hon har en känsla av äventyr eller aldrig vill lämna hemmet.2. Om du var ett djur, vad skulle du vara och varför? Ett sätt att ta reda på om han eller hon gillar djur och vad deras preferenser är.3. Vilket är ditt favoritplagg? Är han eller hon för allvarlig eller för avslappnad?

4. Vad tycker du om äktenskapet? Den här kommer att berätta om han eller hon letar efter samma sak som du är.

5. Hur skulle du beskriva dig själv? Detta berättar hur den andra personen ser sig själv.

6. Smyga in i en andra film: super-fel eller ofarligt kul? Detta kan bara ge dig lite inblick i deras idé om laglydnad.

7. Vad ville du vara när du var ung? Barndomsdrömmar kan återspegla flera saker om honom eller henne, personlighet, familjevärden eller ideologier.

8. Är du vidskeplig? Ett bra sätt att ta reda på om de bara tror på vad de kan bekräfta med sina sinnen (beröring, syn, hör, smak och lukt).

9. Vart skulle du åka på din drömsemester? Detta kan ge dig en känsla av saker de gillar att göra, vandring, historiska turer, stränder, fiske, dykning etc.

10. Vad är något alla andra älskar som du i hemlighet tycker är överskattade? Hurså? Precis som ett exempel, ostburgare eftersom de är veganer eller sociala medier eftersom det är slöseri med tid.

11. Vilken är din favoritfilm? Detta kommer att meddela dig om du gillar samma typ av filmer, action, drama, komedi.

12. Vilken är din favorit typ av musik? Återigen kommer detta att berätta om du gillar samma typ av musik, smooth jazz, klassisk rock, country.

13. Om du skulle kunna vara någon annan under en dag, vem skulle du välja? Detta kommer att berätta vad de är intresserade av, berömmelse, uppfinna saker, lära andra, hjälpa andra som läkare eller EMT, brandmän, poliser.

14. Hur ser din morgonritual ut? Detta kommer att berätta om de planerar eller går med flödet, brygger de sitt eget kaffe eller köper en kopp på vägen?

15. Har du någonsin arresterats? Hur många gånger? Detta kommer att berätta om de gjorde ett misstag en gång eller om de ständigt bryter mot lagen. Vårt råd om det är det senare, bryta av det och se inte tillbaka.

16. Vad tycker du om allmänhetens kärlek? Är det något som de tycker är pinsamt eller bara dålig etikett?

17. Om du vann lotteriet, vad skulle du göra med dina pengar? Detta kan berätta om de är giriga, att ge, eller en måttlig som kommer att rädda några, använda några och ge några.

18. Är du beroende av något? Det här kan inte vara droger eller alkohol eller spel heller, det finns många former av missbruk.

19. Vilken är din favorittid på året? Varför? Sommar, vinter osv. Detta kan berätta vilken typ av väder och väderrelaterade aktiviteter de gillar.

20. Vilken är din favoritsemester? Kanske är det Halloween, Thanksgiving eller jul, var noga med att fråga varför. Svaret kan överraska dig.

21. Vilken är din favorit och minst favoritfärg? Detta hjälper dig att veta vad de gillar och du behöver inte undra när du köper en present till dem.

22. Har du något emot om din partner tjänade mer pengar än du? Detta kan vara en inblick i om de är gammaldags eller moderna när det gäller att arbeta och vem som tar in mest pengar

fantastiska kärleksbrev till min pojkvän

23. Hur många jobb har du haft? Varför? Var uppmärksam på detta, det kommer att berätta om de arbetar för att förbättra sig själva eller om de kan ha problem med åtaganden. Om de var uttråkade kan engagemang vara ett problem, om det var bättre timmar eller bättre pengar eller båda, arbetar de för att förbättra sig själva.

24. Om du har en dålig dag, hur kan jag muntra upp dig? Kommer bara att vara där hjälp eller behöver du något mer.

25. Gillar du barn? Detta är en annan av dem som kommer att berätta om du vill ha samma saker eller inte.

26. Om du var strandad på en ö och tillät ett lyxföremål, vad skulle det vara? En glimt av vad de verkligen tycker är viktigt när det gäller lyx eller material.

27. Vad är den galnaste gåvan du någonsin har fått eller gett någon? Detta ger dig en inblick i deras humor.

28. Vad är du mest rädd för? Viljan av ett svar på detta visar att de har ett visst förtroende för dig.

29. Finns det några orsaker som du starkt tror på? Lite insikt i saker som är viktiga för dem så väl som möjlig ideologi.

30. Har du några skyldiga nöjen? Saker som vi inte lätt erkänner alltför ofta berättar mest om en person.

31. Vem är din hjälte? Det här är intressant eftersom vissa väljer en familjemedlem medan andra väljer en karaktär från en film eller bok. Fråga varför de valde den personen eller personen för en riktig inblick i hur de tänker.

32. Vad skulle du göra om du hade en dag kvar att leva? Detta gör att du kan se vad eller vem som verkligen är viktigt för dem i sitt liv.

33. Samlar du något? Många samlar in saker, frågan är hur mycket? Hur besatt? Är de en hoarder av det här föremålet?

34. Vad var den senaste boken du läste? Har de en passion för läsning, eller var det på gymnasiet?

35. Hur mycket tid spenderar du på sociala nätverk på en vecka? Det här är bra; lever de i den verkliga världen eller spenderar det på sociala medier på datorn?

36. Hur slutade ditt senaste förhållande? Kom ihåg att varje uppbrytning har två sidor.

37. Tror du på själsfränder? Vissa människor gör vissa människor inte förrän de faktiskt träffar sina.

38. Hur viktig är din familj för dig? Detta kommer att berätta vilken typ av förhållande han eller hon har med sin familj.

39. Har du testats för könssjukdomar / HIV? Skulle du vara villig att testa igen innan vi blir mer engagerade? Det här är viktigt, om de inte är villiga att testas, kanske du vill tänka om att bli mer involverad. Även om de säger att de aldrig haft sex finns det andra sätt att få några av dessa sjukdomar. Blodtransfusioner, delade nålar.

40. Tror du på Gud? Du får en uppfattning om de är religiösa eller inte.

41. Vad var det lyckligaste ögonblicket i ditt liv? Låt dem inte komma undan med att bara säga att träffa dig. Om de säger det, be om det lyckligaste ögonblicket innan livet.

42. Hur gammal var du när du började träffa? Detta gör att du kan se om de har träffat länge och om de verkligen har bestämt sig för vad de vill ha ut ur ett förhållande eller inte.

43. Hur hanterar du stress? Det här är också bra, vi hanterar alla stress annorlunda, en del träning, vissa mediterar, vissa håller den inne tills de bryter ut.

44. Vilket är ditt favorit sätt att umgås med mig? Detta kan vara lite avslöjande, vill de ha er alla för sig själva på ett besittande sätt eller skulle de gärna dela er med familj och vänner. Om de verkar besittande, häng inte runt.

45. Har du några dåliga vanor jag borde veta om? Narkotika, alkohol, spel, och du förstår idén.

46. ​​Vad anser du vara de fem största styrkorna i din personlighet? Detta kommer att berätta hur de ser sig själva.

47. Har du någonsin kört berusad eller till och med lätt surrat? Du borde inte dricka och köra så nästa fråga är att du gör det igen? Om de erkänner att de skulle köra surrat vill du inte åka med dem.

48. Faller du snabbt för en person? Om du har varit på ett datum eller två och de börjar prata äktenskap är det snabbt och du kanske vill sakta ner det.

49. Vad gjorde du under somrarna när du växte upp? Camping med familjen, sommarläger, simning på Y berättar lite om hur de växte upp.

50. Är du konkurrenskraftig? Detta kommer att berätta om de ser allt som en tävling de behöver för att vinna

51. Clubbing eller levande middag? Detta berättar om de föredrar många människor eller ensam tid med dig.

52. Vad är det värsta du någonsin gjort? Detta kan berätta lite om deras moral.

53. Hur vill du bli ihågkommen? Detta kan berätta hur de verkligen vill leva ett liv fullt av ärlighet och gott eller vill uppnå en förmögenhet eller berömmelse till varje pris.

54. Gillar du tatueringar och piercing? Detta gör att du kan se på deras personliga preferenser, det finns inget rätt eller fel svar här om du inte har tatueringar eller piercingar som de inte kan acceptera om dig.

55. Vilka är dina livsmål? En glimt av hur de ser sig själva i livet och vad de vill uppnå.

56. Om du hittade en portfölj med pengar på gatan, skulle du behålla den? Detta låter dig se om de är ärliga eller oärliga.

57. När kände du dig riktigt stolt över dig själv senast? Du borde kunna berätta om de är extremt stolta eller kanske de saknar tro på sitt eget värde.

58. Hur lång är ditt längsta romantiska förhållande? Den här kan berätta ett par saker, först faller de lätt in och ut ur kärlek och för det andra är de rädda för engagemang.

59. Är du impulsiv eller tänker du först? Att vara impulsivt kan vara roligt, men det kan också leda till katastrofala ekonomiska problem om de är för impulsiva när du gör inköp.

60. Har du någonsin träffat personen du har varit inblandad i? Detta kommer att berätta hur de hanterar ilska, stress och vad de använder som ett sätt att lösa det.

61. Vad är din filosofi i livet? Detta kan berätta vad de tar på allvar och inte tar på allvar. Är de planerare eller bara gå med flödet.

62. Vilka personlighetsdrag vill du att din partner ska ha? Vilka av dessa är ett absolut måste? Detta kan berätta vad de letar efter i en kompis.

63. Vill du hellre bo i en stor stad, en liten stad eller på landsbygden? Varför? Detta kommer att berätta om de är en stadsmänniska eller inte, eller om de vill lämna landet och prova staden.

god natt bilder rolig gratis gif

64. Kan du dansa? Gillar du dans? Detta kommer att berätta om du ska planera en danskväll eller inte. Det kan också leda till att eventuellt ta dansklasser tillsammans så tänk på det.

65. Om du skulle kunna få en ny talang eller gåva, vad skulle det vara? Du kanske vill fråga varför när du får svaret kan det berätta vad talang eller gåva skulle användas till.

66. Är du en introvert eller en extrovert? Du kan se hur de kommer att vara på en fest, blyg och en väggblomma eller där ute och pratar med alla som eventuellt är festens liv.

67. Tror du på monogami? Det här är bra, ska du vara deras enda förhållande eller kommer det att finnas någon annan medan de träffar dig.

68. Har du syskon? Berätta i så fall om dem. Detta ger dig en uppfattning om vilken typ av relation de har med syskon om de har något.

69. Vad skulle du ändra på dig själv om du kunde? Detta kommer att släppa in dig vad de ogillar om sig själva. Vid den tiden kanske du vill fråga varför, eftersom de kanske inte ser som andra gör.

70. Hur tycker du om skilsmässa? Är det första valet eller sista utväg? Detta kommer att berätta om de är villiga att prova äktenskapsrådgivning och parterapi för att rädda sitt äktenskap först eller gå direkt för skilsmässa.

71. Hur ofta tillbringar du tid med dina föräldrar? Detta kommer att göra det möjligt för dig att veta hur viktig deras familj är för dem.

72. Vilken var den värsta fasen i ditt liv? Detta kan vara berättande för tonåren eller till och med tidiga tjugoårsåldern och var de var känslomässigt och mentalt.

73. Vad är det trevligaste eller värsta du gjorde för en mycket bra vän? Detta kan visa dig hur de behandlar sina vänner och människor som de bryr sig om.

74. Vad värdesätter du mest i en vänskap? Detta kommer att berätta vad de värdesätter också i en partner, trots allt börjar de mest varaktiga relationerna med vänskap först.

75. Bedömer du en bok efter omslaget? Detta kommer att göra det möjligt för dig att förstå hur de ser människor, lär de känna dem först innan de fattar dom eller är de snabba att bedöma.

76. Om du visste att om ett år skulle du dö plötsligt, skulle du ändra något åt ​​ditt sätt att leva nu? Varför? Denna fråga är intressant; lever de livet eller går de bara igenom? De flesta av oss tror inte att morgondag eller nästa dag kan vara den sista dagen för oss och uppnådde vi vad vi borde ha, behandlade vi människor med kärlek och vänlighet. Tänk på låten ”Live like you were dying” om du inte känner till låten, leta upp texterna, den är faktiskt ganska meningsfull.

77. Vad skulle du göra om du var strandad på en ö och det inte fanns något att äta? Detta kan berätta hur resursstarka de är och om de ger upp lätt.

78. Tror du på karma? Kall det Karma eller den gyllene regeln, frågan är om de tror att du skördar vad du syr? Det är en intressant fråga.

79. När grät du senast och varför? Detta kommer att berätta om de är alltför känslomässiga eller kanske de håller tillbaka sina känslor.

80. Vilka roller spelar kärlek och tillgivenhet i ditt liv? Det här är en bra fråga eftersom det kan ge dig en inblick i deras idé om vad som är viktigt i deras liv vid denna tidpunkt. Letar de aktivt efter kärlek eller är det en situation där livet är bra där jag är just nu men om kärleken skulle följa med, är jag redo för det typ.

81. Är du optimist eller pessimist? Detta gör att du kan veta hur de ser på livet som helhet om det besvaras sanningsenligt.

82. Tycker du att livet är rättvist? En intressant fråga men kan visa dig en inblick i deras ideologi och livssyn.

83. Vad, om något, är för allvarligt att skämtas om? Det här är faktiskt en bra fråga eftersom det kan ge inblick i något de tycker är stötande av personlig anledning, kanske hade de en familj som begick självmord eller kämpade med viktproblem. Saker som involverar familj och mycket nära vänner påverkar människor annorlunda och lämnar vissa problem med dem känslomässigt, mentalt och på själen.

84. Om vi ​​skulle ha barn, vilken tro skulle du önska att de skulle växa upp i din eller mina (om du kommer från olika trosuppfattningar)? Det här är en fråga du måste prata om innan äktenskapet och en viktig fråga. Detta låter dig också veta hur seriös den andra är om sin tro.

85. Har du mycket drama eller negativitet i ditt liv? Om du inte vill ha drama i ditt liv eller ditt förhållande måste du diskutera sätt att undvika det och inte skapa det om det är en faktor.

86. Var passar jag in i dina prioriteringar? Det kan verka som om vi redan har täckt det och på en rondell kanske vi har det, men den här punkten tom anger scenerna för att se var deras prioriteringar ligger och detta är viktigt. Är du en prioritet eller är det deras jobb först, deras vänner, kul, och sedan du. Du måste räkna ut var exakt deras prioriteringar ligger och är de i linje med dina egna, speciellt om du vill ha en riktig relation med den här personen.

87. Vad definierar skönhet för dig? Detta kommer att vara insiktsfullt, ser de skönhet som en yttre eller inre skönhet eller en kombination av båda och på vilket sätt.

88. Hur skulle du hantera den ena eller den andra av oss att erbjudas ett drömjobb men behöva flytta för att ta det? Det här är en bra fråga och går igen med prioriteringar. Är du en prioritet i deras liv? Är de en prioritet i ditt liv och kanske du vill lägga till den frågan för att inkludera barn och behöva flytta.

89. Om du skulle dö den här kvällen utan möjlighet att kommunicera med någon, vad skulle du ångra att du inte hade sagt till någon? Varför har du inte berättat för dem än? Detta kan ge insikt om de har svårt att förmedla sina känslor till människor som de älskar.

Du kan också njuta av dessa TAG frågor.

Slutsats

Kom ihåg att dessa frågor kan hjälpa dig att lära känna varandra om du svarar sanningsenligt och ärligt. Du kan emellertid aldrig riktigt känna någon, om du inte spenderar tid tillsammans på att göra vardagliga saker, dricka kaffe tillsammans och dela söndagspapper, handla, äta in eller ut i balanserad mängd. Du kan lära dig mycket genom att titta på hur de är när de står upp på morgonen, trevliga eller griniga, hur de hanterar vardagliga saker som att städa eller diska eller till och med hur de reagerar på stress.

203aktier