21 skäl till att du inte kan få en flickvän

Det finns en anledning till allt och det är inte alltid lätt att ta reda på varför du har problem med att landa en flickvän.

Dessutom, om du visste varför, skulle du inte ha ett problem rätt?Vi kommer att avslöja odlingar av olika vanliga och inte så vanliga skäl till varför du kan ha problem i tjejavdelningen, så att du kan vidta åtgärder för att göra positiva förändringar.När du förstår varför du har problem kan du göra en plan för att bryta igenom dina hinder och hitta en lösning.21 skäl till att du inte kan få en flickvän

En - du försöker inte tillräckligt många gånger

Om du menar allvar med att skaffa en tjej måste du gå upp till tallriken och slå den som du menar det. Använd så många tillvägagångssätt som möjligt tills du landar flickan.

Studier säger att majoriteten av killar som inte kan få en flickvän bara inte försöker tillräckligt många gånger. Med andra ord, de ger upp i förtid.

Killar gillar inte avslag och om de frågar en tjej och hon säger nej, tar det ofta månader innan han försöker igen!

Fel!

Låt inte den stora rädslan för avslag hindra dig från att få en trevlig flickvän.

Skölj och upprepa. Fråga en tjej och hämta hennes telefonnummer. Fortsätt göra det tills du får ett ja. Och försök att inte vara för kräsen för om en tjej inte kommer att arbeta för dig, är du skyldig dig själv att prova en annan.

Två - du är för kräsen

Chansen är stor att du har tittat på för många Victoria Secret-tidningar och de har målat en orealistisk vision av den perfekta tjejen åt dig i din hjärna. Att ha för många uppsatta funktioner eller egenskaper kommer att göra dig misslyckad.

Dags för dig att öppna ditt sinne och bli riktig. Gå utanför din komfortzon och ta en blick på en tjej som inte passar din perfekta bild.

Du vet aldrig förrän du försöker.

Three - Quitters Win Never

Om du är den typ av man som slutar för snabbt är det inte konstigt att du inte har en flickvän. Motståndskraft är gyllene i dejtings- och relationsavdelningen.

Fråga en tjej och om hon är upptagen är det bra. Du kan fortfarande be henne ut igen en annan gång. Ha lite tålamod och uthållighet; och du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att få en flickvän.

Jag älskar henne så mycket dikt

Tänk på det ur flickans perspektiv en minut. Kanske behöver hon lite tid för att värma upp dig? Ge det en chans genom att fråga henne igen om en vecka eller så och du kan bara bli positivt överraskad.

Fyra - Du bor i din föräldrars källare

Tyvärr pojkar, om du fortfarande bor hos dina föräldrar, som ropar ut till världen, är du en förlorare. Flickor vill inte gå ut med en pojke som bor hos mamma och pappa.

Om du arbetar och har råd att leva på egen hand, ska du göra det snabbt om du någonsin vill ha en meningsfull relation. Skrapa det, om du någonsin vill ha någon relation alls.

När du bor ensam är det en av de bästa vägarna att säkra en flickvän.

Fem - Du är bara en trevlig kille

Detta är inte bra eftersom 'trevliga' killar brukar avsluta sist. Om du är för trevlig kommer tjejerna inte att ge dig en andra blick.

Sluta vara för trevlig så har du en chans.

Sex - hygienfrågor

Om du har någon form av hygienproblem får du aldrig en flickvän. Dålig andedräkt, smutsiga kläder och fettigt hår är dåliga nyheter.

Vissa tjejer vill inte att en man ska vara hennes pojkvän av mycket specifika nästan anala skäl, och att inte ta hand om dig själv passar definitivt räkningen.

Sju - du låter dina osäkerheter komma i vägen

Alla har saker som de inte tycker om sig själva och vissa saker behöver bara accepteras eller ändras. Du kanske har tappat håret så att du bara måste komma över det. Men om du är överviktig kan du göra ändringar för att gå ner i vikt och bli glad.

Oavsett, du är den du är i nuet och om du inte älskar dig själv kanske du aldrig får en flickvän.

Alla har brister och det är ingen anledning att inte ha en flickvän, såvida du inte självklart låter det komma i vägen.

Titta omkring dig. Lyckliga par finns i olika former och storlekar. Sluta låta dina osäkerheter vara din ursäkt.

Åtta - försöker för svårt att vara perfekt

Flickorna gillar faktiskt de män som inte är perfekta. Du förstår, när en man verkar för perfekt, sätter detta press på flickan att försöka bli perfekt också. Då kommer hon att bli orolig för att hon inte är tillräckligt bra och det räcker för att få en tjej att springa långt och snabbt åt andra hållet.

Tänk på den här en stund.

Nio - förväntar sig att kvinnan ska göra det första steget

Naturligtvis finns det tillfällen då en tjej initierar det första draget, men det är långt och få däremellan.

Sanningen är ... majoriteten av kvinnor föredrar att en man gör det första steget och om han inte har bollar för att göra det kommer hon bara att gå vidare.

Det är inte en utmaning, bara sanningen!

Ten - You’re The Man That's Always Lost In The Crowd

Om du råkar vara killen som umgås med populära och supersexiga starka män, kommer du att vara sist i hakningsordningen. Så om männen runt dig är starkare än du, lyser de ljusare och din söta personlighet kommer aldrig att ses mycket mindre uppskattad.

Sätt inte ut dig själv på bekostnad av dina vänner. Du kommer aldrig på några miljon år att få en flickvän, om allt prat om vännerna du umgås med.

Något annat att tänka på.

Eleven - Du råkar vara blyg bort från allt socialt

Om du är en social introvert på ett naturligt sätt gör du det väldigt tufft för dig själv att få en flickvän.

Nyhetsflöde! Om du menar allvar med att skaffa en flickvän, måste du gå ut i ljuset och gå till de sociala ställena där tjejer umgås.

Nej om det är, och det, eller men handlar om det här.

Tolv - du fastnar på dina tidigare skruvningar!

Om du blir galen på dina tidigare misstag med kvinnor kommer det att störa en flickvän i nuet.

Ja, det är naturligt att tänka på hur du slog dig, men om du verkligen vill ha en tjej i armen måste du bara släppa den.

Använd ditt förflutna för att lära dig och växa från, inte för att dröja kvar med en störningsfaktor.

Du är människa och du kommer att göra misstag. Låt det gå och fokusera på det positiva så får du din tjej.

Tretton - Du råkar vara Mr. klagomål

Om du är en evig klagare som sprutar om och om hur skit ditt liv är och hur du aldrig kommer att få en tjej någonsin, så förtjänar du inte en flickvän.

Allvarligt kille! Sluta klaga och börja prata positivt. Din attityd och uppförande kommer att förändras och lita på mig, tjejerna kommer.

Den här är ditt val.

Fjorton - Du har bara inte den logiska disciplinen att fråga kvinnor regelbundet

Det här är en inlärningsprocess och du måste ibland bara kasta hatten mot vinden och gå för den.

Om du inte är villig att regelbundet fråga kvinnor, väljer du helt själv att inte ha en flickvän. Ganska ledsen om du frågar mig.

Femton - Du är för fokuserad på arbete för något annat

Den här är en no-brainer. Om du jobbar galna timmar och inte är villig att ta dig tid att träffa en tjej, kommer du aldrig att ha en.

Tyvärr finns det några män som väljer sin karriär framför att ha en flickvän och till slut sitter de kvar med ingenting.

Sexton - Du är för kyckling för att berätta det som det är

Jag kallar er pojkar här ute. Om du inte kan göra dig själv lite sårbar och låta en tjej veta att du är intresserad av att vara mer än bara vänner, riskerar du chansen att bara vara vänner och inget mer.

Vad du behöver göra är att gå upp på tallriken och säga till den här tjejen att du vill kyssa henne och att du vill att hon ska vara din tjej. När du gör det här kommer hon antingen att vara mottaglig eller att hon inte gör det.

Tycker du inte att det är värt att bara ta reda på det?

Sjutton - Du är allvarligt omformad

Det betyder inte att du behöver bli rippad och ha en sexpack! Vad detta betyder är att du inte ska ha en ölmage och du bör anstränga dig för att ha lite muskler och lite sexig mager vävnadsmassa.

Det är super hett!

Du behöver inte vara perfekt men du måste försöka.

Sanning - När du är i form visar du henne att du bryr dig om din kropp och det gör underverk när du är fokuserad på att få en tjej.

Slobs är borta!

Eighteen - You Are just Thought Of As Icky

Ledsen att säga, kvinnor bryr sig om utseende och det är något du behöver för att sticka in i röret och röka det.

Ja, en kille bryr sig mycket mer om hur hans tjej ser ut, men ... Tjejer bryr sig också!

En tjej bryr sig om hur du ser ut och om du är ful och en slob kommer hon bara inte att bli din flickvän oavsett hur söt du är. Förstå detta innan du tar ytterligare ett steg framåt.

FAKTA - Killar har det så mycket lättare än tjejer. Allt du behöver är ett rent utseende och lite stubb och du kan göra en tjej galen.

Sluta klaga och vidta åtgärder. Du vinner om du gör det.

Nitton - inga pengar eller potential

Det råder ingen tvekan om att pengar drar de söta tjejerna till. Jag bryr mig verkligen inte vad du tycker, för pengar är vad många tjejer vill ha.

Om du är ekonomiskt säker får du en flickvän. Det kanske inte är rättvist men det är verkligheten ... Tro mig.

Kvinnor vill kunna gå ut på en film eller en trevlig måltid utan bekymmer. Och för bonus är du gyllene om du kan ta dem på en minisemester utan att oroa dig för pengar.

Det är sanningen rakt upp.

Tjugo - Samma saker vid upprepning kommer att döda dig

Om du är en programmerad varelse som aldrig förändrar hans sätt, kommer du bara inte att ha en flickvän.

Flickor dras till de starka män som kommer att ta dem med på nya äventyr. De män som kommer att gå utanför deras komfortzon för att wow henne. Slutet av berättelsen.

Om du vill hitta ditt värde och kanske hitta en flickvän på riktigt måste du släppa dina väggar och öppna dem för möjligheter. Då måste du visa henne och få det att hända.

Twenty One - Du är för behövande

Flickor har inga problem att sniffa ut mannen som är behövande och beroende. Hemlighet - Det är en total avstängning.

Kvinnor dras naturligt till män som är självsäkra och självsäkra. De som kommer att ta djärva beslut och sätta flickan först.

Visst vill tjejer inte ha en osäker man som inte vet hur man tar kontroll och fattar beslut. Det finns en zillion fisk i havet ... det är faktum.

Steg upp till tallriken om du verkligen vill.

Slutord

Om du försöker ta reda på varför du inte kan få en flickvän, måste du på allvar stanna och överväga fakta.

Titta igenom dessa tips och pekare och se vad som gäller dig.

Vidta åtgärder för att ändra attributen du behöver för att hitta flickan i dina drömmar. Öppna ditt sinne och förstå att det kommer att bli lite försök och felprocess. Men när allt är sagt och gjort kommer du att övervinna dina personliga hinder och få den kvinna du förtjänar.

Tro det och det kommer att hända!

971aktier