24 saker att prata om med din flickvänDu blir förälskad av en slump och blir kär genom valet. Människor i varje förhållande har chansen att närma sig eller driva längre bort från varandra.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med din flickvän är att ta reda på de intima saker du vill prata om tillsammans, de saker som har betydelse för er båda. Här är några saker att prata om med din flickvän för att göra din samtrafik starkare.Saker att prata om med din flickvän

# 1 - Diskutera saker du har gemensamt

När du dras till en tjej har du säkert saker gemensamt. De saker som fick dig att känna dig ansluten vid startportarna är de saker som kommer att fortsätta växa starkare tills döden skiljer sig.Forskare har upptäckt att om du har något gemensamt med någon annan, tänker du ofta på dem som att vara som du på många andra sätt, inte bara hur du vet att du liknar.Det betyder att när du pratar om de saker du har gemensamt är dina skillnader inte ett problem.

Din nedre mediala prefrontala cortex-delen av hjärnan utlöses aktiv när du kopplar ihop med någon som har liknande intressen. Detta får dig att se dessa människor som du skulle se dig själv, och du kommer inte att vara så angelägen om att bedöma dem.

När du pratar om vad du har gemensamt med din flickvän, kommer du att driva er närmare varandra.

Prata om övertygelser, hobbyer och vanor eller vad du gillar eller ogillar.

# 2 - Se till att du berättar för henne vad du älskar om henne

Alla älskar att höra positiva tankar om sig själva. Om du menar allvar med att prata om saker som får henne att må bra, måste du direkt berätta för henne vad du gillar eller älskar om henne.

Berätta för henne om vad du gillade med henne första gången du träffade henne. Detta får henne att rodna inifrån och ut. Det kommer också att uppmuntra henne att berätta vad hon älskar om dig. Visa henne att du stöder henne och älskar henne som hon är, och hon kommer att vara kitt i dina händer.

# 3 - Prata om religion

Den här kan vara lite djup, men det är viktigt. Om du inte har diskuterat detta måste du använda det här ämnet för att ansluta på en djupare nivå. Det här är ett personligt ämne som du inte pratar om med främlingar ... det säger mycket.

Du kanske känner till grunderna, men det är viktigt att utforska vidare, särskilt om du har skillnader.

Förhoppningsvis är du på samma sida, men om du inte gör det är det inte världens ände. Räkna ut tidigare, snarare än senare, om din religiösa tro stämmer överens. Om de inte gör det måste du gå vidare till större och bättre.

# 4 - Fråga din tjej vad hon känner sig tacksamast för

Det spelar ingen roll vem du är. När du fokuserar på tacksamhet känner du dig mycket bättre. Du kommer att känna dig lyckligare och mer levande, som om du kan möta världen.

När du pratar med henne om vad hon känner sig tacksam för hjälper du henne att må bättre om sig själv.

Ställ henne en specifik fråga om hennes liv eller kanske vad hon känner sig tacksam för med sin familj. Om hon råkar känna sig dålig om något, hjälp henne att fokusera på något som får henne att le. Byt hennes tankesätt till det positiva, så gör du rätt.

# 5 - Diskutera ett pinsamt ögonblick i livet

Återigen är detta inte något du skulle diskutera med en slumpmässig främling. Detta samtalsämne är reserverat för personer du har i samtal med, de människor som inte kommer att döma dig.

Det här är en utmärkt fråga att ställa din flickvän.

# 6 - Fråga henne om hennes favoritsemester

När människor går iväg på en semester, kommer de bort från vardagens galna stress. Visst har din flickvän en favoritplats att besöka, och när du frågar henne om det visar du henne att du är intresserad av vad hon är intresserad av.

När du diskuterar dina favoritresmål kommer du att samla mycket information om varandra.

# 7 - Diskutera ett favoritminne i barndomen

Det råder ingen tvekan om att din barndom är en stor del av den du är nu. Att växa upp lärde dig många livskurser. De lärde dig hur du ska agera och reagera i världen idag, rätt från fel.

Den är full av pinsamma stunder och livsförändrande händelser. Dina minnen är en intim del av dig och din flickvän, och ju mer du släpper med förtroende, desto bättre.

Du har dina favoritminnen från barndomen som påverkar dig direkt idag. Fråga din flickvän om hon är villig att dela sin med dig. Detta hjälper dig att få mer inblick i henne och vad hon tror på och vill ha i livet.

# 8 - Fråga din tjej vem hon ser upp till

Om du ser på allvar för att se vad din tjej vill bli, måste du veta vem hon ser upp till. Utan tvekan ser vi upp till de människor som inspirerar oss, och när du frågar din flickvän vem hon ser upp till kommer du att lära dig om hennes förhoppningar och drömmar.

Detta kommer att avslöja mycket om henne.

# 9 - Diskutera din framtid tillsammans

Du kanske inte är redo att prata om barn eller äktenskap, men när du pratar med henne om vad hon förväntar sig i framtiden kan du få henne att känna sig ansluten till dig på lång sikt.

Även om du bara pratar om vad du vill göra nästa vecka, kommer det att hjälpa henne att inse att du är där för henne och att du vill spela en roll i den större bilden.

Utan tvekan, om du känner dig ansluten till varandra finns det ingen anledning att du inte kan diskutera de mer allvarliga sakerna om barn och kanske framtida äktenskap. Kanske vill hon prata om huset hon vill bo i och där hon kanske vill gå i pension.

Slutsatsen är att detta kommer att bidra till att stärka din anslutning, och det finns bra i det.

# 10 - Prata om sina gamla hobbyer

Jag är säker på att hobbyer är en viktig del av hennes förflutna, för att inte tala om det faktum att de kommer att föreslå var hon vill vara i framtiden.

När du pratar om hobbyer talar du om en bit av hennes hjärta. Det här är saker hon gör för att hon brinner för dem, inte för att hon måste göra dem.

Detta är en utmärkt väg att få inblick i vem hon är och vem hon vill bli. De kan till och med inspirera henne att ta del av de saker som fick henne att le tidigare.

# 11 - Fråga din flickvän vad hennes definition av romantik är

Utöver tvivel är detta en av de mest kritiska frågorna du behöver prata med din flickvän om. Varje kvinna tänker på romantik annorlunda. Många kvinnor gillar att bli förvånade, och andra gillar att bli sopade av fötterna.

hur man berättar för någon att man älskar dem utan att berätta för dem

När du förstår vad din tjej tycker är romantisk kommer du att kunna leverera det hon behöver i ditt förhållande.

Experter säger att om det inte finns någon romantik kan ditt förhållande inte blomstra. När du inte är romantisk med din partner, finns det en koppling som kommer att skjuta isär dig snabbt.

Romantik handlar om att komma närmare din partner. Det handlar om att visa henne hur mycket du älskar och bryr dig om henne. Detta kommer att påminna henne om att det finns så mycket mer i din anslutning än dag till dag.

# 12 - Fråga henne om hennes mål utanför ditt förhållande

Det som är viktigt att komma ihåg är att du är två personer i en relation, men att du förstår hennes intressen och mål utanför relationen är viktiga. Det spelar ingen roll om det är hälso- eller arbetsmål; du måste validera och respektera dem.

Dina mål kan vara den motsatta av hennes, och det är okej. Detta kommer att påminna dig om varför du älskar den här tjejen så mycket.

# 13 - Diskutera dina favorit-tv-program eller filmer

Alla har sina favoritprogram, filmer eller tv att titta på. Hon kommer att tycka om att prata om sina favoriter, och du måste öppna dina öron för att lyssna på vad som får henne att bli upphetsad.

När du öppet pratar om det tar det inte lång tid att upptäcka vad du har gemensamt.

Ännu bättre, när du räknar ut att du älskar samma film eller tv-show är det helt enkelt fantastiskt.

Detta kommer att ansluta dig närmare eftersom du kommer att ha mycket att prata om med passion. Prata om en fantastisk sak att fråga din läkare.

# 14 - Fråga din flickvän vem hon inte vill vara i framtiden

Du har redan frågat henne vem hon ser upp till; nu måste du fråga henne personen hon inte vill vara. Det här är en fråga som kommer att visa dig hennes rädsla och kanske avslöja några barndomsupplevelser som inte var så positiva för henne.

Det är naturligt att vilja tänka på vem vi inte vill bli om det är personligt.

När en tjej berättar vem hon inte vill bli blir hon ofta sammankopplad med den upplevelsen.

Ställ den här frågan för att få en smyga in på de saker som stör henne. Du kommer att lära dig de svåra fakta du behöver veta för att avgöra om den här tjejen är något för dig.

# 15 - Fråga din flickvän när hon känner sig lyckligast

Denna fråga kommer att ge den inblick i din tjej som du behöver. Det kommer också att hjälpa henne att lära sig mer om sig själv.

När du ställer henne den här frågan tappar du in de saker som får henne att känna sig trygg och levande. Om hon inte gör saker just nu som gör henne lycklig, är chansen att hon kommer att ändra sätt med denna fråga.

Slutsatsen ... Denna enkla fråga hjälper dig att förstå henne bättre och få henne att känna sig mer fokuserad och bättre med sig själv.

# 16 - Bra humor

Får ditt nuvarande samtal dig att tänka på något roligt från det förflutna? Prata om det! Utan tvekan kommer din tjej att se upp till dig som ingen annan.

# 17 - Positivt tänkande och Outlook

Får situationen du befinner dig att tänka på något positivt från det förflutna? Prata med henne om det. Du vet inte hur mycket det kommer att lätta på stämningen och föra dig närmare varandra.

# 18 - Intressanta saker under dagen

Det råder ingen tvekan om att den här är ganska enkel. Berätta för henne vad som hände under din dag. Ju mer intressant ditt liv, desto mer blir det att prata om.

# 19 - Berätta för mig hur din dag går

Det här är en annan enkel. Fråga henne hur hennes dag gick. Utan tvekan kommer din flickvän absolut att älska det här. Detta visar henne att du är artig och uppmärksam. Hon behöver att du lyssnar på henne, och det är givet med den här.

# 20 - Hennes inre känslor

Det är viktigt att du förstår att din emotionella hälsa är mycket viktig. När du är öppen och ärlig mot dina känslor och känslor hjälper du dig att hålla koll på din flickvän känslomässigt. Detta kommer att stärka din relation oerhört.

# 21 - Var uppmärksam på hennes känslor

Det är viktigt att du får din tjej att prata om hur hon mår. Tänk på att hennes tankar och känslor är viktiga. Se till att du är en del av detta om du vill vara med henne i framtiden.

# 22 - Hennes ömsesidiga observationer

Chansen är stor att ni båda kommer att uppleva något samtidigt. Se till att du diskuterar det och räknar ut det. Ge henne din åsikt och fråga henne sedan vad hon tycker. Det här är en utmärkt väg att börja en konversation och hålla den igång.

# 23 - Prova TV-samtal

När du försöker få kontakt med din tjej är en av de enklaste vägarna att ansluta till vanliga tv-program. Se till att du kramar dig i soffan och tittar på tv tillsammans. Prata om magiska.

# 24 - Attackkonflikter

När du har en oenighet med din tjej måste du ta itu med frågorna istället för att sopa dem under mattan. Det här är chansen att prata öppet med din partner och hantera de utmaningar som ligger framför dig.

Det krävs en hel del självförtroende och självförtroende för att hantera fel i ditt liv, acceptera var du slog dig och gå vidare positivt.

Använd den här möjligheten med den du älskar att acceptera och lyft upp varandra, istället för att slå ner varandra för räkningen. Det finns ingen vinst i det.

Här är några saker du aldrig ska berätta för din flickvän.

Så du har flickan. Det betyder inte att striden vinns. Det finns några viktiga saker du aldrig borde diskutera med din flickvän om du vill behålla din tjej.

Saker att inte diskutera med din flickvän

# 1 - Yapping At Her To Not Emotional

Det finns några undantag; emellertid tenderar flickor att vara mer känslomässiga av könen. Det här är precis hur kvinnor arbetar. Du måste låta henne släppa sin emotionella sida och inte döma henne för det.

Det absolut värsta du kan göra under en känslomässig situation är att börja predika för henne om att vara emotionell. Det är en kvinnas rätt.

# 2 - Diskutera hur mycket pengar du verkligen har

Pengar är stressande för de flesta. När det gäller relationer är det ofta en affärsbrytare. Om du råkar tjäna mer pengar än din flickvän gör, vill du definitivt inte ta dig till henne om hur mycket pengar du har och få henne att må dåligt. När det gäller att diskutera ekonomi, håll det enkelt.

Hon behöver inte veta vad du gör, och du behöver inte pressa henne på något sätt om pengar. Det är ett smidigt drag.

# 3 relaterar hennes handlingar till hennes hormoner

Om du frågar eller föreslår detta är du i stora problem !!

Relatera aldrig hennes känslor till tiden på månaden. Det är så otäckt.

Du har ingen aning om att kvinnans hormonella cykel gör vad den vill. Du är bäst att avstå från kommentarer här.

# 4 - Fråga henne inte om hennes sexuella förflutna

Naturligtvis kommer du att tänka på detta, men du måste tänka klart innan du ställer frågan. Med andra ord måste du vara beredd på svaret.

Vi har alla ett sexuellt förflutet. Berätta hur det hjälper i framtiden.

Visst, om du älskar den här tjejen kommer den här frågan att göra dig arg; det är naturligt. Fråga bara, snälla.

# 5 - Kommenterar hennes sminkfria ansikte

Det är ingen tvekan om att de första dagarna alltid kommer att få fram det bästa i henne. Vad du behöver förstå är att du inte kan förvänta dig att hon alltid ser perfekt ut.

Hon kommer att se ut som skit. Det är okej.

Acceptera att detta är en perfekt del av ditt förhållande.

# 6 - Be om paraktiviteter som du inte kommer att vara involverad i

Om du ska föreslå saker som att banta eller träna solo är du på fel spår. Men om du kan diskutera dessa frågor tillsammans är det ett smart drag.

# 7 - Fråga henne om hur hon gillar att skämma bort sig själv

Det är viktigt att du inte skjuter henne här. Att förstå hennes nöjen är viktigt, men att driva henne för långt är inte bra. Öppna dörren till konversation, men låt henne inte känna sig generad.

# 8 - Diskutera din union

Så många män har skruvat sig själva genom att prata om misstagen från det förflutna.

De öppnar dörren till det förflutna och börjar prata om de kvinnor de inte borde ha träffat. Gör dig själv en tjänst och lämna det förflutna där det hör hemma, i det förflutna.

Självklart måste du prata om vad du slog på, men du måste också prata om vad som kan fungera.

# 9 - Trash-Talking hennes frisyr eller kläder

Det råder ingen tvekan vad en gal bär betyder allt. Det spelar ingen roll hur vacker din gal är ... om du tappar frisyren eller vad hon har på dig, är du skruvad.

Det är viktigt att hon förstår vad du tänker och känner. Du måste dock berätta sanningen för henne.

# 10 - Försöker jämföra henne kommer att driva hennes nötter

Vi försöker alla jämföra oss med andra människor.

kärlekstexter får honom att gråta länge

Du skäller upp fel träd om du börjar jämföra din flickvän med någon annan kvinna. Chansen är stor att din flickvän har viss osäkerhet och att hon sannolikt är känslig för sitt utseende. När du börjar prata om hur vacker en annan kvinna är kan du få din flickvän att känna sig svartsjuk eller att du lägger ner henne, även om det inte är din avsikt.

Slutord

När du letar efter saker att prata om med din flickvän måste du gräva långt och djupt. Ofta gillar vi att gå förbi problemen, ignorera dem och försöka gå framåt med ett positivt leende.

Det slutar ofta med en katastrof, för om du inte hanterar det direkt kommer det att komma tillbaka för att få dig i slutändan.

Använd dessa frågor och expertråd för att se till att du pratar med din flickvän om de frågor du borde. Du vinner till slut.

216aktier