31 Tecknar ditt ex fortfarande älskar digDet är inte alltid lätt att ta reda på om ditt ex fortfarande älskar dig eller inte. Faktum är att det ibland verkar nästan omöjligt.

När du är kär i någon är det allvarligt den mest fantastiska känslan i världen. När du är kär känns det som att du flyter på molnen. Synd att skit träffar fläkten oftare än inte i relationer, skillnader utnyttjas och två personer som en gång var kär, del.Låt oss titta på de solida signalerna som din före detta partner fortfarande älskar dig.Innan du går ner på den här vägen, se till att du tar dig tid att räkna ut om du verkligen vill ha ditt ex tillbaka av alla rätta skäl. Inte för att du är rädd för att vara ensam eller bara inte vill att de ska vara med någon annan.Du förstår vad jag säger.

31 Tecknar ditt ex fortfarande älskar dig

1. Du är mycket säker på att de följer dig online

Om du vet att ditt ex följer dig online är chansen ganska bra att han fortfarande är intresserad av dig. Varför skulle han annars visa dig att han tittar på vad du gör?

2. Du har märkt många samtal från ett nummer som du inte känner igen

Det betyder att ditt ex vill lyssna på din röst men bara inte vill att du ska veta att de ringer till dig. Kanske av rädsla för avslag?

3. De pratar otäcka om din nya partner

När ett ex är svartsjuk betyder det att de fortfarande älskar dig. Och när de inte spelar bra med den nya killen eller galgen i ditt liv, signalerar det att de fortfarande är intresserade av dig.

4. Ditt ex blir stygg mot dig

Om ett ex visar ilska på något sätt, form eller form mot dig betyder det att de fortfarande tänker på dig. Det kan tolkas så att de fortfarande älskar dig.

5. Ditt ex ringer dig utan anledning

Om din ex ringer bara för att chatta, utan någon specifik anledning, ropar det att de saknar dig helt. Om de bara vill prata med dig saknar de dig. Förmodligen betyder att de också älskar dig.

6. Dina vänner och familj säger att ditt ex pratar om dig

Detta är ett smart sätt för ditt ex att låta dig veta att de fortfarande älskar dig. När de tillfälligt ser till att dina vänner och familj vet att du tänker, är detta ett tydligt tecken på att de fortfarande älskar dig.

7. Plötsligt erkänner de sitt ansvar för alla fel i ditt förhållande

Chansen är att de förmodligen försöker visa dig att de är redo att vända på ett nytt blad. Kanske vill de att du ska se att de har förändrats och placera det i din hjärna de vill fortfarande vara med dig.

8. Du korsar av misstag lite för ofta

Det här kan bara vara ett tecken på att ni fortfarande hänger på samma platser. Men någon av er kan ändra det om man vill. Tänk på den här en stund. Du kommer att ta reda på det.

9. Ditt ex gillar att prata om de goda tiderna med dig

När de gör detta kommer planen sannolikt att försöka övertyga dig om att ha en förändring av hjärtat. Du måste tänka först på vad du vill och inte fokusera på det faktum att ditt ex fortfarande kan älska dig.

10. Om ditt ex ljuger om att ha en annan partner, bör du bättre ta hänsyn till det

När ett ex pratar om den nya spänningen i sitt liv, signalerar de högt och tydligt för dig att du fortfarande tänker på dem, de försöker visa upp för dig av alla fel skäl.

11. När du träffas är de galna snygga

Detta visar bara att de fortfarande vill vara nära dig. Ett fast tecken på att de fortfarande är kär i dig.

12. När du är upprörd är ditt ex den första som försöker få dig att må bättre

Inte säker på om de försöker dra nytta av dig i ett svagt ögonblick eller inte, men om du ser denna signal betyder det att de fortfarande är i dig. De bryr sig om dig och kanske är det kärlek?

13. Ditt ex skickar sms till dig

Om du ex skickar sms till dig betyder det att du fortfarande befinner dig i deras huvud och det kan betyda att de fortfarande älskar dig inifrån och ut. Kom bara ihåg, det här kanske inte är av rätt skäl. Du måste vidta åtgärder för att komma till botten med den här, om du kommer att sluta med vad du vill.

14. De ringer dig om de speciella stunderna

När ditt ex ringer till dig bara för att prata om de speciella stunderna i ditt liv, det måste betyda något. Snälla skaka på huvudet.

15. Kärlekscitat kommer din väg

Om ditt ex öppnar sitt hjärta för dig är chansen ganska bra att de fortfarande älskar dig. De vill bara att du ska veta att de tänker på dig och de vill fortfarande vara med dig.

16. Du får berusade textmeddelanden

Om ditt ex är berusad att skicka SMS eller ringa dig, betyder det att de är helt stilla i dig. De saknar dig och älskar förmodligen fortfarande dig. Vidta åtgärder eller gör inte det här.

17. Att gå vidare är bara inget alternativ

När ditt ex säger att de inte vill gå vidare och inte kommer att gå vidare, signalerar det för dig att de fortfarande är kär i ditt företag. När ditt ex inte är intresserad av att träffa andra, ropar de till dig högt och tydligt att du fortfarande är det.

18. De ställer de tuffa frågorna om ditt nuvarande kärleksliv

En nyfiken ex är en ex som fortfarande är kär i dig. När de visar ett stort intresse för vem du är med och vad du gör, är detta ett inte så subtilt tecken de vill ha dig tillbaka. Något att fundera över om det är vad du vill också.

19. Ditt ex har galna extrema känslor för dig

Om ditt ex bara kan gå extremt i känsleavdelningen med dig, säger detta också att de fortfarande är kär i dig. En minut kan de hata dig med hämnd och nästa, de kan svära sin odödliga kärlek till dig. Var försiktig här snälla. Det här är en av de starkaste signalerna om att ditt ex fortfarande älskar dig.

Allt du behöver göra är att ta reda på om du vill ha samma sak eller inte.

20. Ditt ex ger dig inte gärna tillbaka alla dina saker

Om ditt ex hänger på dina personliga tillhörigheter kan det signalera att de fortfarande försöker hänga på dig. Kanske tror de att du kommer att ändra dig om du ser att de fortfarande vill ha dina saker?

21. De säger att de verkligen saknar ditt företag

Den här är en no-brainer. Om ditt ex går in i ljuset och säger att de saknar dig betyder det utan tvekan att de fortfarande är kär i dig. Slutet av berättelsen.

22. Ditt ex känner negativa känslor

Likgiltighet är motsatsen till kärlek, inte hat. När ditt ex är såret kommer de att säga onda saker. De skyller på din ont och känslomässiga röra på dig.

Ingen planerar att investera sina känslor i någon bara för att det inte ska fungera. Men det händer och du måste ta itu med det.

Vad du ska göra är att ge ditt ex lite utrymme när den negativa skiten flyger. Du kontrollerar bara dina känslor och handlingar, inte deras. Med tiden kommer de förbi detta och vad du behöver förstå är att de gör det för att de älskar och saknar dig.

23. Tävling är i huset

Om ditt ex försöker göra dig avundsjuk genom att se till att du vet att de har kul med en annan, vet du att de fortfarande är intresserade av dig. De kan gå överbord med flirten när du kan se, och ett annat knep är att se till att du ser dem ute och går via sociala medier och har kul utan dig.

När ditt ex gör detta betyder det att de fortfarande tänker på dig. Oavsett om de fortfarande är kär i dig eller inte är en annan historia.

24. Push-pull i full kraft

När ditt ex är freakishly kallt en minut och super hett nästa, betyder det att du är i deras hjärna och vad du gör med det är helt upp till dig. De kan skjuta dig bort och sedan plötsligt vill spendera tid med dig bara för att.

Sanningen att säga, det här är väldigt förvirrande.

De kan plötsligt sluta svara på dina textmeddelanden och sedan plötsligt börja ringa dig som om det inte finns någon morgondag.

Vad du behöver göra är att hålla dig cool och inte låta deras galenskap komma till dig. Belöna inte deras kalla beteende genom att ge dem din odelade uppmärksamhet.

25. Spåra dig under regeln om inget kontrakt

Den här är en bunnsolid signal om att ditt ex fortfarande älskar dig. När de kommer i kontakt med dig under din 'ingen kontakt' -tid älskar de definitivt dig fortfarande.

Se till att du inte tar upp telefonen eller svarar på dem alls. Bevisa för dig själv och för dem att du inte behöver dem för att kontrollera dig känslomässigt. Ja, det är svårt men i slutändan blir du bättre för det.

När du visar dem att du inte är en behövande person kommer de att inse att du är så mycket mer för dem. De saknar dig redan och med säkerhet älskar de dig fortfarande.

26. Var uppmärksam på om ditt ex alltid verkar vara runt dig

Om ditt ex alltid verkar vara runt dig, är chansen att de fortfarande är över huvudet för dig.

Om de alltid dyker upp vart du än är, helt enkelt av en slump naturligtvis, tänker de uppenbarligen fortfarande på dig. Om han eller hon helt går ut ur deras sätt att se till att de kan prata med dig, så accepterar du bättre att de fortfarande är intresserade av dig.

27. Håller de fortfarande kontakten med dig på många nivåer?

Om ditt ex fortfarande kontaktar dig regelbundet via e-post, telefonsamtal, sms eller personligen, är du fortfarande i deras hjärna. Var uppmärksam och var försiktig tack. Du vill att detta ska hända av rätt skäl.

28. Var uppmärksam på deras reaktion när de ser dig

Lyser ditt ex när de ser dig? Försöker de fortfarande smyga blicken åt dig när du är i samma rum? Om de fortfarande helt tittar på dig någon chans de kan få, kan du vara säker på att de fortfarande älskar dig.

29. Ta reda på om ditt ex fortfarande är i kommunikation med din familj

När två personer delar sig för gott, ser de till att de skär så många känslomässiga band som möjligt. Med det sagt, om ditt ex fortfarande pratar eller smsar med din familj betyder det att de fortfarande har ett hjärta för dig.

10 utmaningar att göra hemma

Om de inte bryr sig riktigt skulle de kasta din familj i vinden.

30. Öppna öronen för vad dina vänner säger

Lyssna på vad dina vänner säger. Om de hela tiden pratar om hur ditt ex frågar om dig och undrar vad du gör, kan du översätta det till ditt ex som vill ha dig tillbaka.

Återigen, om de inte bryr sig om dig, skulle de definitivt inte fråga eller fråga.

31. Är ditt ex helt förbannat efter din upplösning?

Om ditt ex bär sin ilska mot dig långt efter din splittring, har de definitivt fortfarande hot för dig. Om de letar efter dig skriker deras handlingar högt att de inte kan få dig ur sinnet.

Det betyder att de fortfarande älskar dig.

Du måste ta reda på vad du ska göra ...

Ta dig tid att räkna ut vad som gick i höjden

Ditt ex kan ha gett dig en helt lammig ursäkt för varför ditt förhållande inte fungerar. Det spelar ingen roll för om du vill att det ska fungera måste du bestämma vad som gick fel i första hand.

Om du inte kommer att gå in och gräva djupt för att lösa problemet eller problemen, kommer det aldrig att fungera oavsett hur mycket ditt ex fortfarande älskar dig.

Avbryt panikläget

Oavsett vad du borde kyla i minst ett par månader innan du ens underhåller tanken på att komma tillbaka tillsammans med ditt ex. Om du tror att du bara inte kan leva utan ditt ex, har du mycket jobb att göra på dig.

Var inte panik snälla. Det får dig bara att se galen desperat ut och det är en total avstängning.

Ta reda på vem du var och kom tillbaka till det.

Föreställ dig att du går vidare och blir starkare, lyckligare. Du kan vara allt du vill vara och du behöver inte ditt ex för att göra det. Förstå det och magin kommer att börja hända.

Hitta ditt tidigare liv innan du bestämmer dig för att gå tillbaka till ditt ex

Åtag dig att träna så att du kan släppa stress och må bra om dig själv. Detta hjälper dig att uppskatta dig och det liv du har. Självförtroende är viktigt i alla hälsosamma förhållanden och du måste se till att du har det innan du tänker acceptera ditt ex tillbaka, för de älskar dig.

Förstå att du är viktig och du bör göra allt du kan för att se till att du ser bäst ut. Gör en ny frisyr och gör naglarna klara. Ta bara reda på vad du kan göra för att få dig att le och du är framför publiken.

Så vad ska du göra om du helt klart vill återförenas:

Det här är tufft men varför inte skicka ett gammaldags brev till honom?

Ibland blir vi så fångade i vår galna teknikvärld att ett snigelbrev är nyckeln till special. Exakt vad du behöver för att visa ditt ex, du är väldigt seriös om att komma tillbaka igen.

På den anteckningen, om det var du som förstörde förhållandet, måste du öppna upp och be om ursäkt. Se till att du är specifik om dina planer på att förändras.

Förstå att det kan ta lite tid för dem att svara

Detta är helt normalt. Om ditt ex ger dig ett trevligt svar, är bollen i din bana för nästa drag. Om de å andra sidan inte ger dig svar, måste du förstå att det är dags för dig att gå långt och snabbt.

Detta kommer att sveda men det är rätt sak att göra.

Försök be din ex om en dryck

Du vill på allvar hålla det lågmäld. Se till att du kommer ikapp innan du går in i något mer allvarligt. Vad du tydligt försöker göra är att ta reda på om du fortfarande har den viktiga känslomässiga kemin du behöver för att få det att fungera.

Om den inte finns där måste du gå iväg. Om den fortfarande finns där, ja, det är en helt annan historia.

Anslut och prata om vad som gick fel

Den här är mycket lättare sagt än gjort. Du måste berätta ditt ex sanningen här när du diskuterar vad som gick fel. Om du hade fel, säg att du är ledsen och vill göra bättre.

Om du vill att någon relation ska fungera måste du ha fantastisk kommunikation. Behöver jag säga mer?

Undvik att leva ditt gamla förhållande

Det här är ett riktigt dåligt drag. Försök aldrig skapa det du en gång hade. Det är trasigt och borta. Du kanske har en chans om du går med på att skapa nytt. Bygg något starkare och bättre med vad du har lärt dig om varandra.

Du kan om du vill.

Det är ditt val.

Hur ska du hantera det om ditt ex vill ha dig men du inte är intresserad:

Var tydlig

Du är en lömsk förlorare om du låter ditt ex tro att du vill ha dem tillbaka när du verkligen inte gör det. Det är helt enkelt grymt. Om du inte vill ha dem, se till att du berättar för dem.

Vad sägs om hämnd?

Den bästa vägen att göra detta är att skära av dem och se till att du gör dig vackrare än någonsin. Det betyder att klä sig för att släppa död status, få naglarna och håret gjort, och var inte rädd för att träffa gymmet och bli buff.

När du ser och känner dig fantastisk kommer du att få ditt ex att gråta.

Ta kontroll över din beslutsamhet

Det är naturligt att känna lite svartsjuka när ditt ex får en ny fling. Vad du behöver göra är att glömma allt detta och fokusera på dig själv. Slutsatsen är att du förtjänar.

Förstå verkligheten

Du kanske vill ansluta till ditt ex men alla hälsosamma förhållanden är en tvåvägs gata. Om de inte vill ge dig sitt hjärta och själ måste du sparka dem till trottoaren oavsett hur ont det gör.

Du förtjänar exakt vad du vill. När du accepterar detta kommer du att ha allt.

Slutord

När du letar efter tecken som ditt ex fortfarande älskar dig, det är ungefär som en crapshoot. Med andra ord, dammat om du gör det och dammat om du inte gör det!

Var uppmärksam på ledtrådarna framför dig och använd dessa experttips, pinky lovar att du kommer att räkna ut det.

Lycka till!

100aktier