343 säger att han utvärderar Halo Infinites kontroversiella multiplayer-progression

Efter lanseringen av flerspelarläget för Halo oändlig 343 Industries har bekräftat det utvärderar för närvarande det kontroversiella multiplayer-system av spelet.Beskedet har kommit fram en tweet publicerad av studio community director, Brian Jarrard . Tack till alla som har gått med i Halo Infinite beta hittills. sa Jarrard i sitt meddelande.

Till din information är teamet analyserar utvecklingen av Battle Pass och samlar in data från gårdagens sessioner och vi kommer att dela uppdateringarna som vi har dem. fortsatte han innan han frågade fansen dela fler kommentarer när de anser det nödvändigt.jag vill vara med dig meme

Halo Infinite har antagit ett Battle Pass-system för att belöna spelare med kosmetiskt innehåll , liknande moderna multiplayer shooter-spel som Fortnite och Call of Duty, men hur du går igenom det passet är något annorlunda. Kärnan i problemen spelarna har med Infinite Battle Pass handlar om hur XP belönas. . I sitt nuvarande tillstånd kan spelare bara avancera genom Battle Pass genom att genomföra dagliga och veckovisa utmaningar i spelet, vilket innebär att XP inte nödvändigtvis bara tilldelas för att slutföra matcher och spela .

Efter lanseringen av spelets flerspelarläge, multiplayer på subreddit av samma de har kommenterat att framstegen genom passet känns för långsamt . Åtminstone ett fan ringer honom hårt arbete , medan en annan talar om en obehaglig rutin .

Fastän spelets flerspelarläge lanserades denna vecka (i en slags betaversion) tog spelare upp frågan om Halo Infinites multiplayer-progression under tidigare tekniska tester av spelet. Vid den tiden tog ett 343-uttalande upp frågan , ordspråk:

ord för 80-årsdagens mamma

Medan vi förstår samhällets kommentarer om önskan om ett stadigt dropp av XP per spel och fler sätt att tjäna XP När det gäller Battle Pass är vi optimistiska att systemet som är tillgängligt vid lanseringen kommer att ge spelare lämpliga möjligheter att ständigt ha något att uppnå och ett sätt att utvecklas . När vi ser framåt, efter lanseringen, förväntar vi oss att dessa system kommer att utvecklas till direkt koppling till spelarfeedback. .

Bortsett från multiplayerprogression, Halo Infinites flerspelarlansering har varit mycket positiv . Medan vissa versioner av spelet upplevde några initiala problem, har spelet ackumulerats ett stort antal spelare i dess tidiga dagar.

Endast på Steam, SteamDB-data tyder på att spelet hade mer än en kvarts miljon samtidiga spelare under de första 24 timmarna av livet . Även om det kommer att bli intressant att se om den siffran ökar under helgen, placerar siffran det redan som den tjugoandra högsta samtidiga toppen genom tiderna av plattformen.