5 tips för att locka kvinnor på FacebookFacebook har tagit en helt ny utmaning för att locka kvinnor. Nu står du framför kvinnor 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan. Tidigare kunde du åtminstone hålla några hemligheter för dig själv, men nu med hjälp av din Facebook-profil, för att inte tala om dina Facebook-vänner, kvinnor vet vem du är och vad du har gjort regelbundet.

Därför är det viktigt att komma ihåg följande tips när du försöker attrahera kvinnor på Facebook - om du inte vill misslyckas!1. Kvinnan i dina drömmar tittar förmodligen på dig

Kvinnan tittar förmodligen på dig på FacebookAlla på Facebook är dömande. Tyvärr bildar de sina bedömningar utifrån vad de ser på din Facebook-sida och sidorna med vänner.De kan inte se din kroppsspråk eller hör dina ord, men de kan få en uppfattning om hur ditt liv är genom dina bilder, kommentarer och interaktioner.

Till exempel, om du är vän med en kvinna på Facebook som har massor av kvinnliga vänner, och du hamnar på en av hennes bilder berusad och torrhumpar en soffa, så kommer hennes vänner att lägga märke till det. De kommer att bilda en åsikt om dig, delvis baserat på detbild ... ochden åsikten kommer antagligen inte att vara bra!

Därför, när du är med dina vänner och du vet att en bild kan hamna på Facebook, försök att skicka ett meddelande som säger att du inte är en åsna, ryck, pervers eller kryp. Istället visas självsäkra, roliga och intressanta på bilderna du tar.

Använd dessutom dina Facebook-uppdateringar för att visa dina starka kvaliteter. Med andra ord, inte gnälla om någon eller gör oförskämda och arroganta kommentarer; prata istället på ett sätt som visar andra din goda sida.

Kom ihåg att kvinnor alltid tittar på dig på Facebook!

hur bra gör du mig ingen frågesport

2. Ge din profilbild mening

Om du någonsin har varit på en online dejtingsajt, vet du att din profilbild betyder mycket. Det berättar en kvinna lite mer om dig, men ännu viktigare skickar det ett meddelande om vad du värdesätter och vem du är.

Om det skickar fel meddelande kanske en kvinna inte ens tittar på resten av din profil.

På Facebook kommer kvinnor att se din profilbild innan något annat; lägg därför upp en bild som skickar ett positivt meddelande om dig. Till exempel, om du älskar hundar, se till att du inkluderar en hund i din profilbild. Om du älskar att resa, sätt upp en bild av dig själv som reser.

Lägg inte upp meningslösa eller dumma bilder. Jag såg en gång en kille lägga upp en bild av roadkill - och gissa vem som fortfarande är singel?

3. Fyll i din profil med kvick och intelligent information

Facebook-profil: locka kvinnor med en cool profil

Om en kvinna kontrollerar din profil, tack vare din bild, ge henne något mer att titta på. Även om det verkar ostlikt, fyll i avsnittet ”om dig” för att låta kvinnor veta att du är den typ av kille som de vill lära känna bättre.

Oavsett om du vill locka heta kvinnor , unika kvinnor, knäppa kvinnor eller andra kvinnor på Facebook, måste du visa dem att du har något innehåll bakom din bild.

  • Använd din intelligens!
  • Använd din humor!
  • Använd din intelligens!

Se till att du använder alla dessa saker för att låta kvinnor på Facebook tydligt veta vem du är och varför de bör vara intresserade av dig!

Slutsats: En kvinna som gillar det hon ser vill veta mer, medan en kvinna som inte ser något kommer inte att vara säker på om hon vill lära sig mer.

4. Följ sidor som intresserar dig och interagerar med dem

Gilla Facebook-intressanta sidor för att locka kvinnor på Facebook

Ett sätt att locka kvinnor på Facebook är att komma framför ansikten och göra sig känd som någon med liknande intressen.Du kan göra det genom att hitta sidor som intresserar dig och sedan göra en punkt för att interagera med dem.

Lita på mig, ju mer du interagerar på Facebook-sidan, desto mer kommer du att ses av kvinnor på Facebook. Det är en enkel mattekvation!

Och om du lyckas säga mer än bara 'cool' eller 'fantastisk', kommer kvinnor med liknande intressen att kolla in dig.

Lämna därför kvicka, insiktsfulla eller intelligenta kommentarer så får du hemliga beundrare som tittar på din profil.

5. Använd positiva ord

Att korsa misslyckande och skriva framgång.

Nu när du har kvinnor intresserade av din profilbild och din profil, se till att du behåller deras intresse genom att använda positiva ord i dina uppdateringar.

Kvinnor är mer benägna att gilla eller prata med dig om du skickar ut en positivt budskap . Tänk på det här sättet; vem vill lära känna en grinig skitstövel, än mindre ha honom i sitt liv som partner?

hur man får en flickvän på community college

Använd ovanstående 5 tips för att locka kvinnor på Facebook och börja sedan prata med kvinnorna som visar intresse. Ju mer du interagerar med en kvinna, desto mer checkar hon in för att se vad du gör. Ju mer mottaglig hon kommer att vara tillsammans med dig när tiden är rätt.

4aktier