6 tecken du älskar dig själv för mycket (och hur det kommer att döda ditt dejtingsliv)

Narcissist - hårlös affärsman med spegel.söta saker att säga till någon du saknar

Min man hade en vän som älskade sig själv - mycket. I själva verket kan man säga att han var en narcissist. Han hade så mycket självkärlek kring sina förmågor och utseende, att han ursprungligen övertygade kvinnor om att han var en fantastisk fångst. Men snart insåg de att han inte alls var en fångst. Han var en arrogant ryck som hade en oro i åtanke - sig själv.

Älskar du dig själv för mycket?

Du har hört det tidigare: Om du vill locka kvinnor måste du bygg självförtroende .När du bygger ett riktigt självförtroende reagerar du annorlunda kring andra och med livet och du blir en mycket lyckligare person. Allt detta bidrar till en mer attraktiv man, och kvinnor kommer naturligtvis att dra sig mot dig och stanna hos dig.Men vissa förvirrar förtroende med egoism eller narcissism. Patrica Anthony från Patant Consultants International skriver:Medan stolthet och självförtroende är attraktivt, är det inte narcissism och skrythet; och det finns en mycket tunn linje mellan de två. En viktig färdighet som en man måste utveckla för att göra sig själv mer attraktiv för kvinnor är att utveckla konsten att hysa beröm över sig själv och förklara sina prestationer utan att framstå som självförbrukad och skrytande. Han måste lära sig att gå det snäva repet mellan att uttrycka självkärlek och narcissism.

Om du verkligen älskar dig själv, och du inte är säker på varför kvinnor inte slutar älska dig på samma sätt, kanske du inte går det snäva repet. Du kan ha fallit över i det alltför stora självkärlek och narcissism.

6 tecken du kanske älskar dig själv för mycket

Pekar och skrattar åt dig

1. Du gör roligt med andra människor

Det bästa sättet att bevisa att du är bättre än andra människor är att göra narr av dem. Du kanske skrattar åt dem. Du kan påpeka hur dumma de låter. Du kan göra narr av deras önskningar, drömmar eller vanor. Poängen är att du lägger ner dem så att de vet att du är bättre än dem.

Detta är själva definitionen av en jerk för många kvinnor. Om du ständigt gör narr av andra människor är du okänslig och oförskämd, vilket inte är särskilt attraktiva egenskaper.

söta stycken att säga till din förälskelse

Förresten: Om en kvinna också tycker om att ha roligt med andra människor, så träffar du bara en version av dig själv och båda är kär i er själva lite för mycket.

2. Du MÅSTE Fokusera på dig

På en fest, på jobbet eller på en ö där det bara finns en annan person vill du att fokus ska vara på dig. Faktum är att du kanske tror att fokus ligger på dig även när det inte är det. Du försöker alltid dra konversationen mot dig och dina tankar (för det är det som är viktigt).

Till exempel på Survivor igår kväll pratade en av killarna om sitt kärleksbrev hemifrån, och den andra killen ändrade ämnet och började prata om sina bekymmer kring spelet och vad som hände. DET var ett mycket bra tecken på att älska dig själv för mycket. När någon pratar om något meningsfullt och du ändrar ämnet till dig, är din avsikt att hålla fokus på dig själv.

När du inte kan sätta fokus på någon annan ett tag kan du inte få andra att känna sig validerade, speciella eller brydda om. Och med tanke på att kvinnor gillar dessa egenskaper hos en kille, kommer du inte att kunna hålla en kvinna kvar för länge.

3. Du tar detta test och gör poäng över 20

Denna narcissistiska personlighetsquiz tar bara några minuter, men du får en bättre uppfattning om vilka narcissistiska egenskaper du mest uppvisar.

Var uppmärksam på rättigheterna. Om du gör höga eller låga poäng på det, kommer du att få dig själv i trubbel under dejting och i relationer.

Till exempel, om du tycker att du är värdig särskild behandling, kommer dina behov att ställas framför kvinnans behov. Inte sexig. Inte attraktiv. Inte pojkvän material.

4. Du gör många ursäkter

Enligt dig kan du inte göra något fel. Så du gör ursäkter för saker som går fel. Du kan lägga skulden på en situation eller någon annan, men du tar inte skulden för dig själv. Det är för svårt att erkänna att du har fel på dig själv, och särskilt mot andra.

Kvinnor älskar en man som lägger skulden på dem. Det känns bra att få skulden för saker du inte gjorde, och det är sexigt när en man inte tar ansvar för någonting som händer i hans liv. INTE.

5. Du kan inte gå in i en hälsosam relation

Enligt denna artikel av Psychology Today , män som är narcissistiska lockar två typer av kvinnor: dramadrottningar eller vaktmästare. Båda dessa kvinnor kommer att resultera i olyckliga relationer.

skriv adjö brev till dina närmaste vänner

En kvinna som är en dramadrottning kommer alltid att ha något att klaga på eller vara upprörd över. Hon kommer att hitta drama när det inte finns där. Om hon till exempel tappar pennan kan hon anta att du gav den till din hemliga älskare. SKALL DU GÖRA? Låter bekant?

En kvinna som är vaktmästare kommer att lägga mer fokus på sin man än sig själv, vilket kanske låter bra för dig om du älskar dig själv mycket. Men när det finns en sådan brist på balans i förhållandet kan du inte vara lika och vänner. Istället trampar en person på den andra, och vanligtvis resulterar det i förbittring och ilska. Förhållandet är väldigt ensidigt.

6. Människor säger att du inte är pålitlig

Om du är nummer ett kan du enkelt spränga andra människors viktiga engagemang, dyka upp sent för att hämta någon eller glömma att göra reservationer som betydde mycket för någon. Du behöver helt enkelt inte oroa dig för hur mycket det betyder för dem eftersom du är mer fokuserad på dig själv.

Att plocka upp en kvinna sent, glömma att boka bokningar eller glömma ett datum tillsammans är ett tecken på respektlöshet, och en bra kvinna kommer inte att tåla det skit.

De goda nyheterna?

Om du är orolig för att du är en narcissist och vill göra något åt ​​det, betyder det förmodligen att du inte är det. Du är orolig för vad andra tycker om dig, och det är ett bra tecken! Men du kan fortfarande vara egoistisk, och det är något du bör arbeta med.

Enligt min erfarenhet hjälper helt enkelt medvetenheten om att vara egoistisk att göra dig mindre egoistisk. Och att arbeta på områden i ditt liv där du vet att du saknar (lyssningsförmåga, låta andra få rampljuset osv.) Är viktigt om du vill förändras.

4aktier