7 Little Johnstons: Hälsouppdatering om Amber Johnstons hudcancer! Stor hälsokris?

Den senaste säsongen av TLC:s populära program 7 Little Johnstons sände precis sin final, och fansen är nyfikna på vad som skulle hända härnäst. Tja, de kommer förmodligen att behöva vänta i några månader tills en annan säsong kommer ut. Men många människor pratar fortfarande om Amber Johnston, och hennes hudcancer skrämmer från ett av de tidigare avsnitten. Så, har Amber verkligen hudcancer? Söker hon behandling för närvarande? Här är allt du behöver veta.

7 Little Johnstons: Amber Johnstons hudcancerskräm säger att hudcancer är riktig cancer!

I ett av de tidigare avsnitten av den populära showen fick fansen veta om 7 Little Johnstons matriark Bärnsten sin hudsjukdom. Tv-stjärnan hade en fläck på ryggen, som hon befarade kunde vara hudcancer efter ett läkarbesök. Jo, läkaren föreslog bara att den där fläcken inte var ett fullskaligt melanom. Men de tillade att det inte heller var godartat. Så det finns en chans att det kan vara mycket allvarligt än vad Johnstons mamma först förväntade sig. Å andra sidan blev det lite spänt när Trent Johnston slog in sin åsikt om hudåkomman.

hur man är stygg med din man

TLC-paret bråkade om chanserna att platsen skulle visa sig vara cancer. Som ett resultat blev deras fans oroliga för Ambers hälsa. Men senare, någon gång i februari 2021, postade kändismamma en Instagram-berättelse på familjens officiella konto, som slutade nästan bekräfta hennes hudcancerskräck. På bilden verkade hon sitta på en läkarmottagning, vilket förmodligen talar om att hon var där för en kontroll. Men hon la också till en bildtext som sa, #hudcancerrisrealcancer, eller helt enkelt, hudcancer är riktig cancer. Detta räckte för att ge upphov till samtal om hennes cancer igen.7 Little Johnstons: Har Amber verkligen hudcancer? Återhämtar hon sig?

Även om Ambers tidigare Instagram-berättelse var ganska suggestiv, bekräftade hon inte exakt om hon har hudcancer eller inte. Utöver det har hon inte heller diskuterat ämnet vidare. Så frågan är fortfarande om hon har fått diagnosen eller inte. Enligt spekulationer av fans kan hennes besök på läkarmottagningen bara vara för en allmän undersökning av hennes plats. Men om hon faktiskt har sjukdomen verkar hon för närvarande återhämta sig. Hennes senaste bilder på familjens Instagram-konto har en mycket livlig Amber, eftersom hon njöt av sin senaste semester.dikter om varför jag älskar dig
Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av officiella 7 små Johnstons (@team7lj)

Så från och med nu kan vi bara vänta på att hon officiellt ska prata om henne hudcancer och om hon har diagnosen. Å andra sidan finns det chanser att hon inte diskuterar sin hälsa på sociala medier på grund av TLC:s kontrakt. Men vi kanske snart får se den på den nya säsongen av 7 Little Johnstons. Vad tycker du om hennes cancerskräck? Gillar du Amber på TLC-showen? Berätta för oss i kommentarerna nedan och håll utkik på TV Season Spoilers för fler uppdateringar.