70 söta texter för varje tillfälle

InnehållAtt skicka söta texter är ett sätt att uttrycka din kärlek. Med hjälp av rörande, milda, kärleksfulla och söta ord kan du ge ett leende till din älskade kvinna, man, bästa vän eller bästa vän.

Vi har förberett söta texter för min pojkvän, söta texter för att muntra upp, söta texter för honom och henne, söta texter för bästa vän och söta texter för förälskelse.
Välj de ord som bäst uttrycker dina känslor och tankar.varför jag vill ha dig i mitt liv

Söta texter för henne

Att säga söta och rörande ord till din fru är ett av de mest kraftfulla sätten att göra henne lycklig. Använd dessa långa söta texter för tjejer, vackra och söta långa texter för henne och hjärtligt SMS till älskling. 1. Allt jag vill ha i livet är att se dina glada ögon, hålla din hand, dela med dig alla stunder av sorg och glädje och göra varje dag unik och glad för dig.
 2. När jag träffade dig förändrades min värld. Du visade mig hur man är osjälvisk, hur man älskar, hur man ser världen i ljusa färger och njuta av varje sekund. Tack för det. Jag älskar dig!
 3. Vet du vad min dröm är Jag vill att vi ska ha ett vackert barn som har samma vackra hår, snälla ögon och ett genuint leende som ditt.
 4. Du gjorde mig glad. Det är en absolut lycka att dela stjärnorna och himlen med dig, njuta av solen och vinden och att träffas glatt varje dag. Att dela mitt liv med dig är den största lycka.
 5. Du är en person som kan erövra mitt hjärta och själ utan att röra vid min kropp. Du är unik och oändlig. Jag älskar dig.
 6. De känslor som överväldigade mig när jag först såg dig var glädje, ömhet, passion och beundran. Vi har varit tillsammans i många år, men jag upplever dessa känslor varje gång jag ser dig.
 7. Vad är kärlek? Kärlek är förmågan att hitta sin egen i en annans lycka. Jag älskar dig.
 8. Jag vill vara vinden som smeker ditt hår, solens strålar som smeker din känsliga hud och regndroppar som smeker dina läppar.
 9. Din tro på mig inspirerar mig att göra galna saker. Jag känner mig som en man som kan göra allt, för bredvid honom finns en kvinna som tror på honom, stöder honom och älskar honom oändligt.
 10. Bara med dig kan jag ärligt skratta, fatta spontana beslut, vara mig själv och inte tänka på vad andra kommer att tycka om mig. Du hjälpte mig att bli en harmonisk person. Tack så mycket.
 11. Varje morgon vaknar jag upp och tänker på dig. Du är min energi, min inspiration och min styrka. Du är en speciell tjej för mig. Jag vill alltid vara vid din sida och inte förlora dig. Jag vill bara tacka dig för att du var i mitt liv.
 12. Du är min solstråle, som kom till min själs grå slott och gjorde det otroliga - mitt ensamma slott förvandlades till en blommande, doftande trädgård. Jag är glad med dig.
 13. Du är min blomma som jag vill skydda, som jag vill ta hand om, som jag vill behaga varje dag. Min prinsessa, du är det mest värdefulla i mitt liv. Allt jag gör gör jag bara för dig
 14. Godnatt min älskade tjej. Jag kan inte hitta rätt ord för att beskriva all ömhet jag känner för dig. Kärlek till dig är det bästa som någonsin har hänt mig. Tack för att du dekorerade mitt liv och gjorde det så ljust.
 15. Innan jag träffade dig hade jag ingen aning om hur kvinnan i mina drömmar ser ut. Din vackra figur, ditt skonsamma utseende, ditt skarpa sinne och din underbara humor har fascinerat mig och denna fångenskap är det bästa jag har upplevt i mitt liv.
 16. Du är den mest värdefulla personen i världen för mig. Jag vill bara att du ska vara lycklig och jag kommer alltid att få dig att känna dig älskad.
 17. Jag inbjuder dig att dela med mig av gryningens nyhet och solnedgångens magi, att träffas varje ny dag i mina armar och bygga ditt öde genom att lita på mina händer. Jag erbjuder dig att vara min för alltid eftersom jag redan är din.
 18. Många tror att män är från Mars och kvinnor är från Venus, men jag tror på en annan teori. Jag är säker på att du och jag kommer från samma planet där det finns harmoni, inspiration, uppriktig glädje och vänlighet.
 19. Jag tänker alltid på dig före sängen. Vilken synd jag inte kan hålla dig i mina armar nu. Jag saknar dig väldigt mycket och jag kan inte vänta tills vi är tillbaka tillsammans och våra hjärtan slår ihop.
 20. Trodde jag någonsin att jag skulle fladdra som en fjäril av lycka? Trodde jag någonsin att en kvinna skulle bli mittpunkten i universum för mig? Trodde jag någonsin att jag skulle finna lycka i någons ögon? Nej. Du fick mig att känna allt i verkligheten. Tack för att du är i mitt liv och vem du är.
 21. För mig har kvinnor alltid varit mystiska och obegripliga, men efter att ha träffat dig insåg jag att allt blev väldigt enkelt och enkelt för mig - bara en titt, bara en touch, bara en kyss.
 22. Bara med dig börjar jag tänka på vår framtid, på vår familj och våra barn. Med dig vill jag dela allt jag har och bygga allt jag drömmer om.
 23. Varje dag utan dig är tortyr för mig. Jag vill höra din röst, röra vid dig, andas din lukt. Jag saknar dig väldigt mycket och jag räknar timmarna tills vi träffas.
 24. Du och jag har en själ för två - vi känner världen omkring oss, vi känner oss som ingen annan. Jag drömmer att den här kontakten med dig kommer att förbli i vårt universum för alltid.
 25. Om jag frågades vilket ögonblick i mitt liv som kan vara för evigt, skulle jag välja ögonblicket för vår första dans. För att se in i dina ögon, njut av månskenets spel i håret och känn mjukheten i din hud. Vad skulle vara bättre?
 26. God morgon min ängel ! Ditt milda leende får mitt hjärta att slå snabbare. Jag vill att du ska veta att det finns någon i världen som älskar dig av hela sitt hjärta.
 27. Jag känner att jag inte levde innan jag träffade dig. Din kärlek har väckt ett helt spektrum av nya känslor i mig. Du visade mig vad det innebär att älska, bry sig, ge ömhet och uppmärksamhet. Du gjorde mig till en bättre människa. Tack för allt.
 28. Livets mening är inte att vara en framgångsrik person utan att vara värdefull. - Albert Einstein. Du är mycket värdefull för mig och jag lovar att jag kommer att göra allt jag kan för att alltid få dig att le.
 29. Jag blev fascinerad av din öppenhet för världen, din ljusenergi och ditt generösa hjärta. Din skönhet lyser inifrån och jag är glad att veta att en sådan underbar person som du har valt mig som hennes man.
 30. Du är vacker i ordets riktiga mening. Jag älskade din själ och tappade mitt sinne när jag rörde på din kropp. Du är min ideala kvinna, mamma, kvinna.

Söta texter för honom

Män älskar det när kvinnor berättar för dem hur de älskar dem. När allt kommer omkring är söta ord för en älskad ett utmärkt sätt att visa dem hur mycket de är älskade och värdefulla för dig. Ibland är det svårt att hitta ord för att uttrycka dina känslor. Det är därför vi har förberett röra och söta texter för pojkar, trevliga kärleksmeddelanden och långa texter för honom. 1. Du är min hjälte, min riddare och mitt stöd. I dina armar känner jag mig som en liten flicka, vårdad och uppskattad. Tack för den här underbara känslan.
 2. Den här världen är så vacker och mångfacetterad. Tillsammans med dig har vi sett många fantastiska platser, haft så många otroliga äventyr och delat ett stort antal underbara stunder tillsammans. Men jag kan säga med tillförsikt att den vackraste platsen i denna värld är din kram.
 3. Jag är för alltid din. Jag älskar dig oändligt och jag kommer alltid att stödja dig. Min älskade, kom ihåg, även om hela världen är emot dig, kommer jag att stå vid din sida och hålla din hand.
 4. Det viktigaste i denna värld är att hoppas på något, att älska någon och att tro på någon. Min tro, mitt hopp och min kärlek är din.
 5. När jag blir ombedd att beskriva min idealiska man kan jag inte hitta lämpliga ord eftersom det är så svårt att beskriva all din generositet, din kärlek till världen och människorna omkring dig, din outtröttliga energi och din outtömliga optimism. Du är mitt ideal.
 6. När jag tittar på dig varje morgon bryts mitt hjärta av lycka, glädje och öm smärta när jag inser hur lycklig jag är för att jag är älskad av dig. Jag vet inte hur jag förtjänade sådan lycka, men jag är oändligt tacksam mot Gud för att du är min.
 7. Du är den enda personen som hittat en väg till mitt hjärta. Du övertygade mig med din uppriktighet och själsrenhet. Först blev du min hängivna vän, men senare insåg jag att i mitt hjärta inte bara tar platsen för en vän utan också platsen för en älskad. Tack för att du blev min hängivna vän och älskade man.
 8. Jag behöver ingen prins, jag behöver ingen kung, jag behöver inte en hjälte eller en miljonär. Jag behöver en man som alltid kommer att hålla i min hand och alltid vara med mig i tider av lycka och sorg. Jag behöver dig.
 9. Jag är så glad att jag träffade dig! Jag kan bara vara riktig med dig. Jag vet att jag är vacker för dig utan smink, jag är bra för dig även när jag är arg och jag är vacker för dig även när jag ofrivilligt förolämpar dig. Tack för att du är med mig och för att du accepterar mig för den jag är.
 10. De säger att det är omöjligt att förutsäga framtiden, men jag tror att framtiden kan byggas. Jag vill bygga mitt liv med dig - en snäll, smart, modig, generös och uppriktig man. Jag älskar dig.
 11. Jag tror ofta att mitt i lögnerna, ondskan och olyckorna i denna värld har vi turen att träffas. Bara med dig ser jag alltid en regnbåge, även när det är molnigt ute.
 12. Bara med dig är jag alltid glad och det spelar ingen roll om vi går genom en vacker stad, kopplar av vid kusten eller dansar i regnet. Min lycka beror på en faktor - din närvaro runt.
 13. Om jag frågades var jag skulle vilja vara om 5, 10, 40, 60 år framöver, skulle mitt svar vara enkelt - i dina armar, älskad av dig.
 14. Kärlek är en gåva som tyvärr inte alla får. Tack för att du valde mig som din själsfrände. Tack för att du hittade en plats för mig i ditt kärleksfulla och vänliga hjärta. Tack för att du fyller mig med värme, kärlek och glädje varje dag.
 15. Hela mitt liv har jag letat efter någon som kommer att bli den andra hälften av mitt hjärta och som vi kommer att bli en helhet med. Den dagen jag träffade dig insåg jag att du var min man. Jag är så glad att från och med den dagen kommer vi alltid att vara tillsammans och det enda jag vill är att alltid vara med dig.
 16. Den bästa känslan i världen är att bli älskad av dig.
 17. Min kärlek till dig är mer oändlig än universum, min ömhet för dig är djupare än den djupaste sjön i världen, min respekt för dig är större än horisonten, och glädjen över din närvaro får mina ögon att lysa ljusare än miljoner stjärnor .
 18. Kärlek till dig är det bästa som har hänt mig i mitt liv. Jag har alltid drömt om en prins som kommer att älska och skydda mig, med vilken vi kommer att uppfostra barn och utforska världen, med vilken vi kommer att förbättra. När jag träffade dig insåg jag att verkligheten visade sig vara mycket bättre än mina drömmar. Du är den bästa mannen i världen Jag älskar dig oändligt.
 19. Kärleken mellan två personer skapar underbara stunder, som i sin tur skapar underbara minnen som värmer själen och hjärtat. Jag vill skapa en miljard vackra minnen med dig.
 20. Du är den enda personen jag kan ha kul med, chatta om allt i världen, som alltid stöder mig, aldrig dömer. Dessutom är du precis den person jag gillar att vara tyst med och som jag kan kommunicera med utan ord. Du har blivit en del av mig. Jag älskar dig.

Söta texter till kompisen

Sann vänskap är ett djupt band som utvecklas mellan två personer. Vänner delar tankar, drömmar, önskningar och hemligheter med varandra. Om du har en bästa vän och bara vill få honom att le, skicka trevliga önskningar på en speciell dag eller bara berätta för honom hur mycket du älskar honom, då är söta texter till en vän något för dig.

en kärleksdikt till min flickvän

Vad kan du skriva till din vän? Du kan skriva om hur du värdesätter hans vänskap, hur du älskar honom och skriva om ditt förhållande.

Vi har förberett alternativ för korta meddelanden och exempel på mega lång text för min vän.

 1. Sann vänskap är mycket svår att bygga, men mycket lätt att förlora. Jag hoppas att vi kan behålla vår vänskap för livet.
 2. Vår vänskap började med en kamp i dagis och från det ögonblicket är vi oskiljaktiga. Tack för att du alltid har varit med mig och på min sida.
 3. Vem kan fortfarande ta mina skämt? Bara du! Min bästa vän. Faktum är att du måste älska mig väldigt mycket för att uthärda min humor varje dag.
 4. Tack för din ärlighet, öppenhet och tålamod. Jag vet att det inte är lätt ibland, men du är alltid där. Tack så mycket. Jag älskar dig.
 5. Din vänskap är den största gåvan till mig. Allt förändras i världen, men sann vänskap är alltid densamma. Jag är mycket glad över att ha en vän som du.
 6. Varje gång vi är tillsammans frågar jag mig själv: 'Vad har jag gjort så bra för att förtjäna en tuff vän som du?'
 7. Du är precis personen jag kan arbeta med, prata om mina besvikelser och dela känslor av glädje och sorg. Du är mer än bara min vän. Du är min kära person.
 8. Bara med dig var jag glad över den första kärleken och grät efter den första besvikelsen. Tack för att du alltid var där. Jag älskar dig.
 9. Det sägs att sanna vänner är guldvärda, men jag är säker på att du är ovärderlig. Du är den bästa vän i hela universum.
 10. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en så cool pojkvän. Tack för de ljusaste barndomsminnena. Jag är säker på att vi kommer att skapa många fler coola stunder tillsammans. Jag älskar dig min vän!

Söta texter för meddelandet till din flickvän

Söta texter för meddelandet till din flickvän
Banden med en vän är alltid något speciellt. Tillsammans upplever du första kärlek, första upp-och nedgångar och första besvikelser med människor. Det är mycket viktigt att du är vän med din bästa vän och stöder varandra hela livet.

Söta ord kommer att hjälpa din vän att visa hur mycket du älskar henne och värdesätta hennes vänskap. Nedan hittar du söta ord för bästa vän, söta texter för flickvän WhatsApp. En söt text till flickvännen får hennes hjärta att smälta.

 1. Älska och bli kär, skämt och skratta och hitta en riktig vän. Jag önskar er allt lycka till i livet.
 2. Kära vän, även om vi inte ser varandra så ofta som vi skulle vilja, skulle jag vilja säga att du alltid är i mitt hjärta och i mina tankar. Jag älskar dig och jag saknar dig väldigt mycket.
 3. Vet du vad riktig vänskap är? Sann vänskap handlar om att träffa din bästa vän efter en lång paus, prata hela natten och inse att ingenting har förändrats. Tack, kära, för att du alltid är dig själv. Jag älskar dig så mycket.
 4. Min bästa vän, hur länge vi har varit tillsammans och jag beklagar bara att vi inte träffades tidigare. Tack så mycket för att du bara hjälpte mig att se bra saker. Jag älskar dig.
 5. Vår vänskap är som en blomma - den utvecklades långsamt mellan oss, men nu har den blommat och kommer att blomstra för alltid.
 6. Bara du känner till mitt förflutna, förstår min nutid, delar min framtid och accepterar mig alltid för den jag är.
 7. Bara med dig kan jag skratta hjärtligt, gråta av lycka och vara ledsen när jag mår dåligt. Jag vet att även om jag går vilse i livets tunnel kommer du alltid att hålla i min hand.
 8. Sann vänskap är så sällsynt idag. Jag är oerhört glad att vi hittade varandra. Du är min diamant.
 9. Min vän, tack för att du förökar min lycka och läker mina andliga sår. Du är en del av min själ, du är min syster som jag aldrig haft.
 10. Du känner till alla mina fördelar och nackdelar och är fortfarande hos mig. Tack så mycket.
  Använd dessa söta texter för att skicka till din älskade och ge dem de varmaste och mest uppriktiga känslorna.