90 dagars fästman: Alum Fernanda Flores hittar kärleken igen efter skilsmässa från exmaken Jonathan Rivera

90 dagars fästman alun Fernando Flores är tillbaka i aktion efter en lång separation från exmaken jonathan rivera . För henne finns kärlek i luften runt om. Stjärnan har hittat en ny man i livet. Noel Mikaelian råkar vara Fernandas nya bättre halva nu. För inte så länge sedan förklarade 90 Day Fiancé-stjärnan sin mans och sig självs separation, och hon ser ut i helt andra färger nu.

Fernanda berättade nyheten om att dejta Noel på Instagram i söndags den 28 mars. Hon gick helt officiellt med sina dejtingrykten på sociala medier och delade detaljerna om hennes förhållande med boxaren, som rapporterats av I kontakt . Stjärnan skrev om hur de två träffades och föll för varandra. Hon delade också med sina fans några intima detaljer om deras förhållande.

90 dagars fästman: Fernanda och Noel, hur träffades de?

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Fernanda Flores (@ferfloresoficial)Stjärnan skrev på Instagram att de träffades på '5th Street Gym i Miami Beach. Fernandas nya pojkvän råkar vara en professionell armenisk boxare och en hunk. Hon beskrev deras första möte som ett intressant sådant. Modellen säger att hon började träna för boxning på gymmet i Miami Beach och där en dag kommer en 'lång, stilig kille in och börjar äta pizza framför henne.' Hon var helt trött och hungrig. Att se mannen sluka pizzor fick de två att utbyta mycket starka blickar. 'Resten är historia', tillade hon.exempel tackbrev till lärare från förälder

De två har dejtat i två månader nu. Fernanda och Noel stämplade precis sin relation officiell genom Instagram, och fansen ser glada ut över att se Fernanda äntligen gå vidare i livet. Många fans visade sin kärlek över denna säsong 6-stjärna för att de äntligen hittade kärleken igen.90 dagars fästman: Fernanda säger att Noel är hennes 'The One'

90 dagars fästman: Fernanda Flores/TLC

Det verkar som att Fernanda har fallit pladask för sin armeniska man. Hon sa att Noel stöttade henne oerhört under förlusten av sin mormor. Hon sa att han är 'The One' i hennes liv. Han visade henne så mycket moraliskt stöd under hennes mörka tider, nämnde Fernanda. Hon känner till och med att hennes mormor skickade honom efter henne.

När hon pratade om deras förhållande sa den mexikanska infödingen att hon älskar många saker med honom, hans beslutsamhet och disciplin är saker som hon tycker är väldigt attraktiva. Fernanda sa också att han brinner mycket för fitness och sin professionella karriär. Han är ambitiös och hårt arbetande. Noel motiverar henne att förbättra sin livsstil. Hon tillägger att han är väldigt omtänksam och kärleksfull. Fernanda sa också att Noel är superrolig och han tycker om att få henne att skratta.

så kär i dig dikter

Fernandas äktenskap och framtidsplaner

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Fernanda Flores (@ferfloresoficial)

På frågan om sina planer fortsatte Fernanda att prata om sin mentala hälsa och svårigheterna med hennes tidigare relationer. Hon sa att hon är glad över att vara på en så bättre känslomässig plats att ha ett hälsosamt förhållande utan några giftiga mönster som hennes förflutna. Hon sa dock att hon fortfarande arbetar med sig själv och sin personliga utveckling. Modellen tillade att hon alltid försöker bli bättre inte bara för sig själv utan för alla människor runt omkring henne.

När det gäller hennes äktenskapsplaner verkade Fernanda hoppfull för sin framtid med Noel. Hon sa att detta är hennes första seriösa förhållande efter separation och skilsmässa. Nu försöker hon vara närvarande för tillfället och njuta av sitt liv varje dag. Hon nämnde att hon fortfarande håller på att lära känna Noel. Äntligen sa hon att hon inte vill gifta sig just nu, men hon tror fortfarande på äktenskapet.

älskar citat för att få honom tillbaka

Vad tycker du om Fernanda och Noels förhållande? Låt oss veta i kommentarsfältet.