90 dagars fästman: Angela går och handlar efter att ha tappat 11 storlekar, fans lägger märke till den förändrade personligheten

Angela Deem har fortsatt att visa upp sin nyförvandlade kropp på 90 Day Fiance: Happily Ever After. Den 55-åriga georgiska farmorn gick nyligen och handlade kläder i en butik. Även om den amerikanska infödingen verkade lite osäker på sina mått med tanke på antalet pounds hon tappade. På ett annat sätt märkte fansen också att reality-tv-stjärnan har ändrat sin personlighet efter sin viktminskningsoperation. Låt oss ta en detaljerad titt på dessa.

90 dagars fästman: Happily Ever After, Angela försöker på jeans i storlek 11

Som rapporterats av USMagazine.com , Angelas dotter Skyla uttryckte spänning och glädje över sin mammas massiva kroppsförvandling. Hon var glad att Angela kunde andas bättre och är friskare efter operationen. Skyla sa också skämtsamt att hon är lite avundsjuk på sin mamma! För när Angela provade jeansen i storlek 11 utbrast hon chockat över passformen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 90 Day Fiance (@90dayfiance)kärleksbrev för att få henne att le

Inte bara det, när säljaren berättade för Angela att hon var en storlek 11, avslöjade hon att hon inte har varit den storleken sedan hon var 11 år gammal. Hon beskrev känslan av hur ett barn mår i en godisbutik eftersom Angela kunde prova bokstavligen vad som helst. Angela uttryckte också sitt obehag av att prova kläder som en stor kvinna. Men den här gången var det annorlunda som hon kände sig själv.90 Day Fiance: Happily Ever After Fans lägger märke till Angelas förändrade personlighet

Enligt 90 Day Fiance: Happily Ever After-fans har reality-tv-stjärnan förvandlats till en helt annan person efter operationen. Hon genomgick 5 operationer på en dag . De inkluderade gastric sleeve operation, bröstförminskning, två bråckkorrigeringar och fettsugning. Med allt detta tappade hon någonstans runt hundra kilo.Under hela 90 Day Fiance-säsongerna har Angelas olämpliga skämt, kacklande och aggressiva beteende erbjudit henne en enorm popularitet i reality-tv. Tidigare har vi sett Angela plocka onödiga slagsmål med andra skådespelare om ingenting. Men nu, istället för att misshandla andra, har den sexiga farmorn gjort allt för att berömma andra reality-tv-stjärnor. Vissa fans är till och med chockade över denna helt nya typ av transformation. Andra tror att hon fejkar vänskap bara för beröm.

Källa: TLC

en lång god morgon sms till din flickvän

De uppskattar inte heller scener som är alldeles för personliga för att visa på TV. Badkarsscenen har varit en av de mest krångliga enligt fansen. Det faktum att paret avslöjade sina sovrumspreferenser på TV gick inte bra med fansen. Faktum är att de flesta tittare vill ha henne helt eliminerad från 90 Day Fiance-serien.

Låt oss veta vad du tycker om Angelas förvandling i kommentarerna nedan.