90 dagars fästman: Yara och Jovi flyttar till EN NY STAD tillsammans! Flyttar de ut ur Amerika?

Paret 90 Day Fiance, Yara och Jovi, är resefreaks som älskar att besöka olika städer. Även om flera restriktioner kom på grund av pandemin, har paret lyckats utforska genom inrikesresor. Tja, när Yara flyttade in hos Jovi i New Orleans kämpade hon mycket för att anpassa sig till den nya platsen. Men de flyttade till Louisiana efter att ha gift sig. Så småningom blev hon tillräckligt bekväm för att hon skulle kunna uppfostra sin dotter, Mylah. Nyligen antydde paret att de skulle flytta till en ny stad tillsammans. Så låt oss ta reda på vart de är på väg och vilka planer de har för närvarande.

90 dagars fästman: Yara & Jovi planerar att byta stat, vart flyttar de ?

Som ett par är Yara och Jovi passionerade resenärer. Så de hade bestämt sig för att utforska mycket efter att resebegränsningarna tillät dem att besöka nya länder. I ett nyligen inlägg på Instagram har Jovi tipsat sina fans om flytta till en ny plats. Han lade ut en frågesport där han frågade om det bästa stället att flytta till USA. Vidare gav TLC-stjärnan fyra flervalssvar: Dallas, Houston, Chicago och Miami. Men han ställde rätt svar till Dallas. Så, för några månader sedan, stannade paret länge i Dallas och njöt av att utforska staden.

Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av yara (@yarazaya)I ett nyligen inlägg på Instagram om den ukrainska skönheten visar hon upp sin snygga outfit och dyra handväska i Houston. Tv-stjärnan skrev i bildtexten, Funderar på att flytta till Houston, vad tycker ni? Därför antyder inläggen på sociala medier att paret kanske planerar att lämna Louisiana och bosätta sig i en ny stad. Men paret 90 Day Fiance föredrar Texas som en tillflyktsort. Å andra sidan sa Jovi till och med att han kan flytta till Ukraina om hans fästman bestämmer sig för att flytta för att vara med hennes familj.90 dagars fästman: Yara & Jovi Mimic Natalie & Mike på Halloween !

Varannan TLC-stjärna har visat sin Halloween-look på sociala medier. På samma sätt testade Yara och Jovi något nytt också. Nåväl, paret förvandlade sig själva som sina motspelare, Mike och Natalie. Vidare lade de upp en video av scenen från showen där Mike och Natalie var på en middagsdejt och slutade bråka. De klädde ut sin dotter Mylah till Natalies råtta. Fansen var ganska imponerade av parets humoristiska och kreativa Halloween-inlägg. Därför uppskattade tittarna paret på Instagram genom sina fina kommentarer.Se det här inlägget på Instagram

Ett inlägg som delas av yara (@yarazaya)

I ett tidigare Tell-All-avsnitt spelade Mike ut en incident som beskrev hur Natalie var med en annan kille än Mike. Vidare tillade han att hon presenterade dem för den där killen. Men hon nämnde att han inte var hennes romantiska partner. Mike och Natalie bröt dock upp och splittrades efter säsongens slut. Nu kommer hon att synas i The Single Life 2. Håll kontakten med TV Season Spoilers för de senaste uppdateringarna om 90 Day Fiance.