90 dagars fästman: Natalie STÖDDER Geoffrey Paschel även efter att han befunnits skyldig för misshandel! Trassad av fans





90 Day Fance-fans runt om i landet är i total chock just nu efter att en av skådespelarna befanns skyldig till några mycket allvarliga brott. Officiellt nu har Geoffrey Paschel dömts för grov kidnappning , hemmisshandel och även störningar av nödsamtal. Efter en tv-sänd utfrågning av hans fall uttryckte TLC-publiken sina starka känslor mot mannen som de såg på skärmarna i flera avsnitt. Till och med några av tv-stjärnorna delade sina åsikter mot Paschel och hans brott. Däremot talade en skådespelare till stöd för den dömda kändisen, och fansen blev rasande. Här finns mer information om detsamma.





90 dagars fästman: Natalie stöder Geoffrey Paschel, säger att hon kommer att be för honom!

Strax efter att Geoffrey dök upp i TLC-showen fick fansen reda på de många anklagelserna mot honom. Dessa inkluderade också några allvarliga sådana, inklusive sexuella övergrepp, våld i hemmet och mer. Tja, efter att nyheten bröt ut bjöd inte TLC in den 41-åriga skådespelaren till Tell All-avsnittet av Before the 90 Days spin-off-serien. Paschel hävdade oskuld för alla anklagelserna. I den tv-sända förhandlingen av fallet förlorade han mot sin före detta fru och åtalades för grov kidnappning, hemmisshandel och störning av ett nödsamtal. TLC-tittare rusade in för att lägga fram sina åsikter om evenemanget.

god morgon stycken för din bästa vän

Faktum är att stjärnor gillar Corey Rathgeber , Deavan Clegg, Jon J Walter och andra talade negativt om Paschel. Men bara en av 90 Day Fiance-kändisarna stödde den dömde mannen. I en av sina Instagram-berättelser lade Natalie upp en bild med Geoffrey och sa: Jag kunde inte tro på gårdagens tv-nyheter. Den ukrainska stjärnan tillade: Jag kommer att be för dig [emoji med knäppa händer] @geoffrey.paschel med hashtaggen, everthingwillbeok. Senare laddade hon upp ett kryptiskt inlägg där det stod: Respektera andra eftersom du inte vet vilken kamp de utkämpar, bland annat.







Källa: Reddit



90 dagars fästman: Fans äcklade av Natalie som stöder Geoffrey, vill inte att hon ska vara på singellivsspin-off!

Reaktionerna på Natalies senaste inlägg på sociala medier var oerhört aggressiva. Fansen blev chockade när de såg att hon stödde en brottsling. Faktum är att många av dem delade sin besvikelse under kommentarerna till hennes inlägg. Några av dem inkluderar, Må frid fylla din själ. Du behöver det efter att ha stöttat en man som brutalt slog en kvinna. Andra föreslog att Natalie borde be för offret och inte Geoffrey. Trots upprördheten tar inte 90 Day Fance-stjärnan bort sitt inlägg.



  • 90 dagars fästman
  • 90 dagars fästman

Fansen blir argare med tiden eftersom Natalie inte visar någon ånger. Men vissa människor säger också att hon borde ha rätt till sin åsikt. TLC bekräftade nyligen att Happily Ever After-stjärnan skulle vara med i 90 Day Fiance: The Single Life Season 2. Men fansen vill inte se henne på tv längre. Tycker du att Natalie borde vara på TLC efter den senaste upprördheten? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan. Håll också utkik efter alla framtida uppdateringar.





vi önskar er lycka till