90 dagars fästman: Se fansens reaktion på Syngins besök i Amerika! Tania smällde för att ha överreagerat

Det ser ut som att TLC rullar på tillbakagångar! Plattformen delade nyligen videon från tiden när 90 Day Fance-stjärnan Syngin Colchester kom till Amerika för att gifta sig med Tania. Känner fansen samma sak om paret som de brukade göra i början av deras förhållande? TLC fick det förflutna att se ut som igår genom att lägga upp en återgångsvideo. Låt oss ta en titt på fansens reaktioner nedan.

90 dagars fästman: Fans hävdar att Tania är den mest överreagerande kvinnan på programmet

90 Day Fiance laddade nyligen upp en återgångsvideo från tiden då Syngin Colchester kom först till Amerika . Det var början på parets 90-dagars fästmansresa. I videon kunde fansen se Tania vänta på sitt livs kärlek på flygplatsen. Och så fort Syngin kom, skrek Tania högt av upphetsning och lycka. Men stjärnans skrik och reaktion efter att ha sett Syngin verkade vara lite för extra för fansen. Ett fan slog sedan emot Tanias reaktion och sa: Den mest överreagerade kvinnan i programmet.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 90 Day Fiance (@90dayfiance)När Syngin såg hennes kärlek lämnade han allt sitt bagage bakom sig och sprang för att krama Tania. Paret fortsatte att kyssas och krama varandra. Tja, det måste verkligen vara ett lyckligt ögonblick för paret, men för fansen var det ögonblicket som fick dem att krypa mest. En skrev: Allt jag minns om det här var hur irriterad jag blev över att de gjorde en enda röra på flygplatsgolvet. Och andra i svarssektionen fortsatte att hålla med om detsamma. Ett fåtal hävdade till och med att Tania var dramadrottning. Tanias uttryck verkade utan tvekan vara mer än extra.90 dagars fästman: Är Syngin och Tania fortfarande tillsammans?

Syngin och Tanias förhållande har inte haft en smidig gång. Paret gick ofta genom en gropig väg. Fans undrar hur Syngin hanterade alla slag i sin relation med Tania och fortfarande var så stark. Syngin kommenterade också 90 Day Fances senaste throwback-video, hahaha jag var så trött efter flygresan, och sedan boom välkommen till reality-tv hahaha. Men fansen slog emot Tanias falska upphetsning och sa: 'Alla upphetsade och lämnar sedan i en månad. En annan sa: Hon misshandlar honom och bara klagar. Många fans undrar om paret fortfarande är tillsammans eller inte. Tja, svaret verkar vara ja.Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av @tania.maduro

Tania och Syngin är fortfarande tillsammans eftersom Tania nyligen postade ett foto där Syngin sa: Enjoyed #EatInTheStreet i @newlondonct igår kväll! Så kul att se så många fans! Jag delade några av de vi tog bilder med! Kan inte vänta på nästa. På sistone erkände Syngin att han hade många upp- och nedgångar i sin relation med Tania. Men de lyckades ändå överleva tillsammans. Duon gick till och med på rådgivning för att komma tillbaka på bättre villkor och omvärdera sin relation. Låt oss se om de kommer att kunna arbeta ut sin relation livslångt eller inte.