90-dagars fästman: Stor förlust för Colt & Vanessa, bekräftar missfallsnyheter i sorgligt inlägg!

Efter flera misslyckade relationer hittade 90 Day Fiance-stjärnan Colt Johnson äntligen sitt lyckliga i alla sina dagar i sin bästa vän, Vanessa Guerra. Det söta paret knöt knutarna tidigare i år i en privat ceremoni. Men bara fem månader in i deras äktenskap har Colt och Vanessa upplevt en tragisk förlust. Johnson bekräftade att han och hans fru var på väg att välkomna ett barn tillsammans. Men tyvärr tappade de nyligen sina dem och var tvungna att ta det svåra beslutet att dela ut nyheterna till sin fanbas. Här finns mer information.

90 dagars fästman: Colt Johnson avslöjar fru Vanessas graviditetsförlustnyheter!

Efter ett dramatiskt framträdande i spin-off-serien 90 Day Fiance, The Single Life, C Olt Johnson gick ner på knä ännu en gång. Den 36-åriga tv-personligheten hittade äntligen sitt livs kärlek i Vanessa Guerra. Det bästa-vänner som blev älskare tog ingen tid att göra det officiellt och knöt knutarna i en liten och privat ceremoni. Förr i tiden spred paret några graviditetsrykten när Colt poserade för en bild i en t-shirt där det stod pappa. Flera månader senare har paret meddelat några mycket sorgliga nyheter.

TLCEnligt hans senaste inlägg på sociala medier väntade Colt barn med sin nya fru, Vanessa Guerra. I en serie bilder delar han barnets sonogram tillsammans med rapporten om Vanessas positiva graviditetstest. Rapporten nämnde att befruktningsdatumet skulle vara den 15 juli 2021. Däremot nämndes förfallodatumet som den 21 april 2022. Men tyvärr förlorade paret sitt barn innan det kunde komma till världen. Johnson skrev i bildtexten, Vanessa och jag har upplevt en förlust som vi skulle vilja dela.Paret fick reda på att de var gravida den 2 september 2021, när graviditetstestrapporten kom. Nåväl, nyheten kom som en överraskning eftersom ingen av dem hade planerat graviditeten så tidigt i äktenskapet. Men nyheten förändrade snart 90 Day Fiance-stjärnornas uppfattning om livet, och de började fundera på en framtid med sitt barn. Colt sa också: Vi blev båda riktigt nöjda med möjligheterna och fantasin att dela ett liv med dem. Vanessas man fortsatte sedan med att tillägga att barnet, tyvärr, inte längre kommer att gå med i deras familj. När han taggade sin fru i inlägget sa Colt: Det krossar mitt hjärta.90 dagars fästman

90 dagars fästman: Fans, vänner, familj och ex-fru Larrissa kondoleanser för förlusten i familjen Johnson!

Under de senaste månaderna, båda Colt och Vanessa har varit mycket inaktiva på sociala medier. Fansen undrade om detta kunde betyda att några goda nyheter var på väg för familjen. De blev dock oerhört chockade och hjärtbrutna när de fick höra om nyheten om missfall. Många av dem rusade in för att be till den förlorade själen och stödja familjen Johnson. Några 90 Day Fance-medlemmar reagerade också på nyheterna tillsammans med underhållningsbloggare som John Yates.

  • 90 dagars fästman
  • 90 dagars fästman

Å andra sidan delade Colts mamma också ett meddelande till honom och hennes svärdotter. Hon uttryckte: Mitt hjärta går inte bara sönder utan värker också över vad Vanessa och Colt går igenom. Colts ex-fru, Larissa Lima, reagerade också på nyheten och la upp en bild på sina sociala medier medan hon taggade Vanessa. Från och med nu ber fansen för paret och hoppas att de ska återhämta sig från den tragiska förlusten.

avsnitt för att berätta för din pojkvän hur mycket du älskar honom
Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Colt Johnson (@savagecoltj)