90 dagars fästman: Yara Zaya erkänner att hon har genomgått plastikkirurgi, fått ett näsjobb

Yara Zaya och Jovi Dufren är bland de mest populära paren i den nuvarande säsongen av 90 Day Fiance. Fans har gett mycket kärlek till Jovi ända sedan han dök upp i programmet. Men många människor verkade ha lagt märke till några röda flaggor i sina relationer. Å andra sidan dök några av Yara Zayas gamla bilder upp på nätet och avslöjade hennes tidigare utseende. Tja, reality-tv-stjärnan ser nu helt annorlunda ut. Tittarna hävdar att det kan finnas en chans att hon har genomgått plastikkirurgi tidigare. En av de mest kontroversiella sakerna mitt i allt detta är Yaras video från 2014, där han erkänner att han gjort näsan. Här är en titt på detaljerna.

90-dagars fästman: Yara Zaya spelade i en ukrainsk reality-tv-show

Tydligen är 90 Day Fiance inte den första dokusåpan som Yara Zaya har medverkat i. Vissa fans upptäckte nyligen några detaljer om hennes tidigare liv, och vi är alla chockade. Enligt en rapport av ScreenRant 2013 spelade Yara i ett ukrainskt tv-program som heter Love Online. Showen visade ukrainare i ett långdistansförhållande som flög utomlands för att möta sina kärleksintressen. En av dem visade sig vara Yara Zaya, då känd som 'Yaroslova.' I programmet reser hon till Barcelona för att träffa Raphael. Å andra sidan, i en video från Fashion To The People, erkänner TLC-kändisen att hon föredrar rika utländska män. Tja, många fans kallade ut henne för att ha hittat mannen hon vill ha och använt honom för pengar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av yara (@yarazaya)90 dagars fästman: Yara ser helt annorlunda ut nu, erkänner plastikkirurgi i en gammal video

Tja, enligt en Reddit-användare ska Yara Zaya ha erkänt att hon genomgått plastikkirurgi när hon medverkade i Love Games. Baserat på bara utseendet är det en enorm skillnad i hennes utseende. Faktum är att hennes näsa ser betydligt annorlunda ut från hennes senaste bilder. Tidigare har Yara nekat till att ha gjort någon operation i ansiktet. I en live på Instagram slängde hon till sig följare och bekräftade att hon är naturlig och inte har något kisel. Den ukrainska stjärnan säger också att hon inte har haft botox heller. Men senare erkände hon att hon fick läppinjektioner för fyra år sedan.Yara erkände plastikkirurgi 2014 från 90 dagars fästman

Men i motsats till hennes senaste påståenden säger hennes video från 2014 att hon har fått sin näsa gjort. Baserat på den grova översättningen visar videon Yara som säger att hon tar hand om sig själv och sitt utseende. Dessutom avslöjar några av hennes uttalanden att det kan ha gjort hennes näsa mindre. Senare tillägger Jovis fru också att hon fortfarande återhämtar sig från proceduren, och resultaten kommer att bli bättre när hon väl gör det. Tja, den nämnda videon har fortfarande inte visat sig vara äkta. Även om det är det, kan Yara Zaya behöva möta lite kritik från fans för att de ljuger.