Abdul Razzaq skriver på kontrakt med den afghanska cricketligan

Den tidigare testcricketspelaren Abdul Razzaq har skrivit på ett kontrakt med den afghanska cricketligan, framkom det på tisdagen.

Razzaq kommer att vara en del av laget Amo Sharks som deltar i Shpageeza Cricket League.

Tidigare hade förre cricketspelaren Shahid Afridi meddelat på Twitter att han även kommer att spela i den kommande afghanska ligan.hur väl känner vi varandra frågor

PCB-källor hade dock informerat Geo News om att Pakistan Cricket Board (PCB) inte var nöjd med Afridis beslut.I detta avseende har PCB beslutat att inte utfärda icke-invändningscertifikat (NoCs) till pakistanska cricketspelare för att avskräcka dem från att delta i ligan.hur man gör upp till din pojkvän

Källor avslöjade också att Afridi har kontaktat PCB för att söka en NOC angående Big Bash League men inte den afghanska ligan.

Andra spelare som förväntas spela för den afghanska ligan är Umar Akmal, Kamran Akmal, Babar Azam, Sohail Tanveer och Ruman Raees.

Alla matcher i turneringen kommer att hållas i Kabul i september.

jag är ledsen att jag skadade dig citat för honom

Relationerna mellan afghansk cricketbräda och PCB försämrades efter att Afghanistan avbröt föreslagna cricketmatcher hemma och borta med Pakistan i juni.

Som svar hade PCB annullerat no invändningscertifikatet (NOC) för Afghan League, som kommer att hållas i juli. De två länderna hade ömsesidigt beslutat att 10 pakistanska cricketspelare ska delta i ligan.

Dessutom förbjöd PCB också alla cricketspelare och tjänstemän från att delta eller delta i den afghanska ligan.