Abhishek Bachchan, Shweta avslöjar vad de älskar och hatar med Aishwarya Rai

Abhishek Bachchan och hans syster Shweta Bachchan. Foto: Instagram

Bollywood-skådespelaren Abhishek Bachchan och hans syster Shweta Bachchan Nanda medverkade i det senaste avsnittet av 'Koffee With Karan' med Karan Johar som värd.

långa stycke för att fråga en tjej

Showen började med att Karan berättade att de tre har varit vänner sedan de var barn och brukade umgås tillsammans på födelsedagsfester med andra kändisbarn som Hrithik Roshan, Aditya och Uday Chopra, Zoya och Farhan Akhtar bland andra.Karan frågade sedan Abhishek och Shweta vem deras föräldrars favoritbarn är. Medan Shweta sa att Abhishek var deras mamma, Jaya Bachchans favorit, sa Abhishek att Shweta var deras far, Amitabh Bachchans käraste.Programledaren och filmskaparen frågade sedan Abhishek om det tvååriga uppehåll han tog från skådespeleriet innan han spelade huvudrollen i Manmarziyaan förra året. Abhishek sa att han hade blivit för självgod och bekväm med sitt arbete. Jag kom inte in i filmbranschen – för det första om jag får säga det med all respekt för alla mina motspelare – jag kom inte att stå bakom någon. Det är hjärtskärande för alla skådespelare som har stått i centrum, mitt i inspelningen (berätta) 'Ek min zara (gester att flytta åt sidan med en hand)'. Det är väldigt svårt att smälta, sa han. Abhishek kallade dock såret och förnedring viktig.Branschen är en brutal plats. Jag tror inte att någon har rätt att bara säga 'Åh, jag är den jag är så jag förtjänar det här.' Nej. Du måste förtjäna din plats, tillade han.

Karan frågade också Shweta om all press på hennes bror fick henne att pressa bort sina egna barn från att börja agera som ett yrke. Jag känner också till hjärtesorgen och jag tror att jag känner till det riktigt, riktigt bra. Jag ser deras ansikten när saker och ting inte fungerar. Jag är där på mänsklig nivå. Jag är på Instagram, jag ser hur mycket hat och trolling han får. Och oavsett om du gillar honom som skådespelare eller inte, eller om du tror att han har haft det så lätt för att han är Amitabh Bachchans son, vad det än är, så är jag hans syster. Jag kommer att reagera på honom som en syster. Och jag hatar det, det ger mig sömnlösa nätter. Jag vill inte att ännu en medlem av min familj ska vara i den här branschen på grund av en självisk anledning, sa hon.

Shweta sa också att hon inte vet om hennes dotter Navya ens har talang för skådespeleri. Jag känner att om hon inte är passionerad, driven, begåvad, så har hon inget att vara här, tillade hon.

Karan frågade också Abhishek om hur det är att leva under den ständiga pressen och förväntningarna som kommer från att vara Amitabh Bachchans son. Det är väldigt svårt Karan. Jag har aldrig sagt det här men det är det, sa han. Abhishek tillade att han söker validering från sin far men inte vet hur han ska reagera vid de sällsynta tillfällena som han säger bra saker om sina framträdanden.

När Karan frågade dem hur familjedynamiken förändrades när Aishwarya kom till huset sa Abhishek att det inte fanns någon förändring. Shweta sa att roller blandas om i en familj när någon ny kommer. Vidare sa Shweat att hon känner sig lättad över att Abhishek har någon som förstår hans arbetsliv.

I den snabba eldrundan bad Karan Shweta och Abhishek att avslöja vad de älskar och hatar med Aishwarya.

Shweta sa att hon älskar Aishwarya för att vara en självgjord, stark kvinna och en fantastisk mamma och hatar henne för att hon inte ringde tillbaka i tid.

På sin tur sa Abhishek att han älskar Aishwarya för att hon älskar honom och hatar hennes packningskunskaper. Han sa också att han inte skulle vilja ändra något i sin relation med henne.