Uppdatering av Activision Blizzard-process: Department of Human Resources anklagas för förstörelse av dokument

De Stämning av delstaten Kalifornien till Activision Blizzard har uppdaterats och lagt till tillfälligt anställda i åtalet och anklagar redaktören för att undanhålla/förstöra viktiga dokument för utredningen.Axios informerar om uppdatering av efterfrågan. Som han påpekar, dokument och register har inte förts i enlighet med lag och Dokument relaterade till utredningar och klagomål strimlades av personalpersonal Du kan se uppdateringen i tweeten vi delar nedan.

god morgon älskling jag älskar dig citatDetta är inte den enda anklagelsen mot företagets personalavdelning. De har rapporterats av många anställda som hävdar att avdelningen gjorde lite eller ingenting för att ta itu med anklagelser om övergrepp och trakasserier när de har pågått i flera år . Mått på mångfald och inkludering beskrevs i rapporterna som ytliga och otillräckliga.hur väl känner du mig

MRT kontaktade Activision Blizzards talesperson och han sa: Under hela vårt engagemang för DFEH har vi följt alla lämpliga förfrågningar till stöd för dess granskning, inklusive när vi har implementerat reformer för att säkerställa att våra arbetsplatser är välkomnande och säkra för alla anställda. Dessa förändringar fortsätter idag och inkluderar:  • Olika ledande personalbyten;
  • Förnyade anställnings- och rekryteringsmetoder som kräver olika intervjupaneler;
  • Större transparens när det gäller lika lön;
  • Utvidgning och förbättring av utbildnings- och forskningskapacitet hos personal och efterlevnadspersonal;
  • Skapande av utredningsteam utanför affärsenheterna för att stödja större oberoende;
  • Omstrukturering av divisionerna för att stödja större ansvarsskyldighet;
  • Förbättrade granskningsprocesser för att inkludera medarbetarutvärdering av chefer;
  • Tydliga gränser för arbetsplatsens beteende med nolltolerans för mobbning och andra nedsättande eller marginaliserande handlingar.

Senare Activision Blizzard ändrade uttalandet för att uttryckligen förneka anklagelserna om förstörelse av dokument från Department of Human Resources . När det gäller påståenden om att vi har förstört information genom att förstöra dokument, är dessa påståenden inte sanna. Vi vidtar lämpliga åtgärder för att bevara informationen som är relevant för utredningen av DFEH .

Activision Blizzard har det inte bra, det har till och med förekommit rykten (inte helt tillförlitliga) om att Activision planerar att avveckla Blizzard. Dessa rykten har inte vuxit, även om klagomålet fortsätter att eskalera, vissa stödjare omprövar sitt partnerskap med Blizzard och den Spelgemenskapen har visat ett tydligt missnöje med företaget .