Adam Sandler, Jennifer Aniston går ihop igen för Murder Mystery 2

Adam Sandler och Jennifer Aniston slår sig samman igen för att sätta eld på skärmarna med en uppföljare till deras komedifilm 2019 Murder Mystery.

Kyle Newachecks komedi-mysteriefilm Murder Mystery var en stor hit på Netflix. I filmen uppträdde Adam Sandler och Jennifer Aniston som man och hustru. De blir inramade i att döda en äldre rik kille. Filmen blev en succé under öppningshelgen för OTT-plattformen då nästan 73 miljoner hushåll såg den under dess första fyra veckors release.

Streamern har gett baksmälla-författaren Jeremy Garelick att regissera filmen med ett manus från James Vanderbilt, enligt Deadline. Adam Sandler och Jennifer Aniston kommer att återuppta sin roll i Murder Mystery 2. Efter att ha sett den tidigare framgången med showen har streamern snabbat upp produktionen.Filmen Murder Mystery 2 kommer att spelas in i både Paris och Karibien.2014 skrev Adam Sandler på ett avtal med Netflix med coola 250 miljoner dollar. Sedan dess har streamern samarbetat med honom genom att förnya hans kontrakt två gånger utan att avslöja den totala summan han fick under affären.Oavsett om du känner honom som Sandman, Water Boy, Billy Madison, Happy Gilmore, Nick Spitz eller helt enkelt Adam, är en sak klar: våra medlemmar kan inte få nog av honom, sa Ted Sarandos, Netflix chief content officer.

jag vill ha dig för henne

De älskar hans berättelser och hans humor, som vi såg med Murder Mystery. Så jag kunde inte vara mer exalterad över att utöka vårt partnerskap med Adam och Happy Madison-teamet och leverera fler skratt runt om i världen.'

Jennifer Aniston och Adam Sandler samarbetade tidigare i den romantiska komedin Just Go With It från 2011, regisserad av Dennis Dugan och Allan Loeb. Nicole Kidman, Nick Swardson och Brooklyn Decker hade också betydande roller i filmen.