Aishwarya Rai kommer att spela dubbelroll i sin nästa film

Foto: Arkiv

Efter att ha spelat en dubbelroll i sin debutfilm, ett tamilskt politiskt drama, Iruvar 1997 kommer Aishwarya Rai att ses i en dubbelroll igen 2018, enligt indiska medier.

Medan man pratar med Mumbai Mirror , Producenten Prerna Arora sa att filmen kommer att bli en spännande thriller som hon arbetar på med Aishwarya. Vi kommer snart att slutföra den ledande mannen mittemot henne.Förutom Iruvar spelade Aishwarya också en kort dubbelroll i Jeans , en tamilspråkig romantisk komedifilm.Dessutom sägs det också att Aishwarya skulle finnas med i nyinspelningen av Raat Aur Din , en Nargis-skådespelare från 1967.Arora sa att Raat Aur Din-remaken var på planeringsstadiet. Hon tillade att de har diskuterat projektet med Sanjay Dutt, Nargis son, och han godkände idén och deras val av Aishwarya för filmen.

Aishwarya har arbetat i dussintals filmer på olika språk, inklusive hindi, tamil och engelska.

romantisk kärleksbrev till min flickvän

Enligt rapporten är hon den första indiska skådespelaren att delta i den berömda Oprah Winfrey-showen i USA och är också den första Bollywood-stjärnan att få en staty på vaxmuseet i London, Madame Tussauds.

Hon tilldelades Padma Shri 2009 av Indiens regering och fick Ordre des Arts et des Letters av Frankrikes regering 2012.