Alaskan Bush People: Matt Brown avslöjar sin kärlek med en gift kvinna, hans föräldrar stjäl 0 000 från honom

Det verkar som att Alaskan Bush Peoples äldsta barn, Matt Brown, har hållit på allas hemlighet under lång tid. Och nu är det dags för honom att berätta sin hemlighet för alla. Stjärnan tog fram sanningen om sitt och hans familjs liv inför fansen. Matt avslöjade också sitt alkoholberoende och hur han föll för en gift kvinna. Låt oss titta på sanningen nedan.

Alaskan Bush People: Matt Brown blev kär i en gift kvinna

Nyligen, Matt Brown pratade om sitt liv i en IGTV-video. Stjärnan gjorde anspråk på produktionshuset för att ha spionerat på honom. Produktionen avlyssnade också hans telefon och personliga liv. Stjärnan har nu varit ute med hela sin familj. Matt, tillsammans med sin mamma, Ami Brown, och sex syskon har fortfarande att göra med förlusten av Billy Brown . Och att hålla på andras hemligheter har orsakat känslomässig skada för Matt. Men nu vill han släppa bördan. Faktum är att stjärnan bestämde sig för att avslöja allt för fansen. Stjärnan hävdar att produktionsbolaget har förvrängt hans familjs sanning. Och ända sedan stjärnan lämnade showen satte han sig i alkohol.

Matt blev också kär i en gift kvinna när han var i Los Angeles. Kärlekslivet visade sig dock snart vara giftigt. Relationen gick av stapeln. Matts koppling till en gift kvinna var fel enligt honom, och det fick hans familj att tänka värre om honom. Matt dejtade denna mystiska dam i nästan tre år. Hon hade också två barn.prova kärleksbrev för honom från hjärtat
Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Matt Brown (@mattbrown511)Alaskan Bush People: Matt avslöjar sitt drogbruk och att hans familj stjäl pengar från honom

Matt började bli galen när han såg folk följa efter honom. Hela miljön fick Matt att tänka som om han är galen trots att han inte var det. Matt kände sig mer som 'James Bond.' Han avslöjar att han började hota människor eftersom han ville att alla skulle sluta följa honom. Stjärnan hävdar att produktionen använder sin situation på ett annat sätt. Då var den tid då stjärnan blev inblandad i droger, särskilt kokain. Screenrant rapporterar också att stjärnan ska till Betty Fords rehabresa.Matt Browns pappa föreslog honom att skrika och skrika för att få jobbet gjort. Därför gjorde han detsamma. Matt hävdade också att produktionen gav kokain till Matts mamma och pappa. Tja, det är ett ganska stort påstående. Och saker började gå av banan. Matt ville då veta allt som produktionen sysslade med. Därför bröt han sig in i sin fars rum och gick in i sin bärbara dator för att veta om affären med produktionen. Stjärnan slutade dock när han lärde känna produktionens onda planer.

Matt Brown stod inför olika psykologiska problem. Hans familj höll på med honom för att få honom inlåst. Stjärnan flydde och kom till Washington. Han avslöjar också att hans familj stal 0 000 från honom. Således lämnades Matt utan pengar, inte ens för att köpa mat. Han knuffades till kanten av förståndet. Även om fansen hoppas att Matt Brown ska få ett bättre liv framför sig. Det är alltid bra att avslöja hemligheten som skadar dig.