Alexis Ohanian får mycket respekt från Kim Kardashian efter att han avgått som Reddit-grundare

Alexis Ohanian får mycket respekt från Kim Kardashian efter att han avgått som Reddit-grundare

Reddits medgrundare Alexis Ohanian fick kärlek och respekt efter att han meddelade att han skulle avgå efter de senaste protesterna som hölls som en del av 'Black Lives Matter'-rörelsen i USA.

Kim Kardashian visade också mycket respekt för Alexis Ohanian.De Håller med Kardashians tog till Twitter för att visa sin respekt för Reddits grundare. Kim kommenterade sin tweet och sa: 'Mycket respekt Alexis!!!!!'Tidigare gick Alexis till sociala medier för att meddela sin avgång.Han sa att jag var med och grundade @reddit för 15 år sedan för att hjälpa människor att hitta gemenskap och en känsla av tillhörighet.'

Se det här inlägget på Instagram

Jag var med och grundade @reddit för 15 år sedan för att hjälpa människor att hitta gemenskap och en känsla av tillhörighet. Det är längesen att göra rätt. Jag gör det här för mig, för min familj och för mitt land. Jag säger detta som en pappa som måste kunna svara sin svarta dotter när hon frågar: Vad gjorde du? Jag har avgått som medlem av reddits styrelse, jag har uppmanat dem att fylla min plats med en svart kandidat, och jag kommer att använda framtida vinster på min Reddit-aktie för att tjäna det svarta samhället, främst för att stävja rashat, och jag är Börjar med ett löfte på miljoner till @kaepernick7s @yourrightscamp. Jag tror att avgång faktiskt kan vara ett ledarskap från makthavare just nu. Till alla som kämpar för att fixa vår trasiga nation: sluta inte.

fantastiska kärleksbrev till min flickvän

Ett inlägg som delas av Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) den 5 juni 2020 kl. 9:24 PDT

'Det är längesen att göra rätt. Jag gör det här för mig, för min familj och för mitt land.

'Jag säger det här som en pappa som måste kunna svara sin svarta dotter när hon frågar: Vad gjorde du?

'Jag har avgått som medlem av [Reddit]-styrelsen, jag har uppmanat dem att fylla min plats med en svart kandidat, och jag kommer att använda framtida vinster på min Reddit-aktie för att tjäna det svarta samhället, främst för att stävja rashat, och Jag börjar med ett löfte på 1 miljoner USD till @kaepernick7s @yourrightscamp.

Jag tror att avgång faktiskt kan vara ett ledarskap från makthavare just nu. Till alla som kämpar för att fixa vår trasiga nation: sluta inte.