Alla spel som kommer till Xbox Game With Gold i november 2021: LEGO Batman 2 DC Super Heroes, Kingdom Two Crowns och mer

November är här! De flesta film-, serier och videospelsplattformar har tillkännagett sina planer för november: Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, PlayStation Plus … Men det saknades Xbox con sus spel med guld . Xbox-fans behöver inte längre vänta, eftersom företaget har publicerat vilka som kommer att vara de 4 spelen som kommer att nå tjänsten under hela månaden.Flyttning: från 1 till 30 november

Börja din karriär som certifierad möbelreparations- och flytttekniker! Ingen uppgift är för farlig för ditt företag, Smooth Moves, när du försöker rädda staden från farorna som hotar möbler. Spela ensam eller med upp till fyra vänner i denna roliga fysikbaserade rörelsesimulator.

hur väl känner du mig utmanaKingdom Two Crowns: 16 november – 15 december

Bygg ditt kungarike och utforska nya länder i Kingdom Two Crowns. Sätt dig själv i en monarks skor på ryggen av hans trogna häst och skydda ditt rike från girighetens krafter. Du kommer att njuta av att utforska medeltida länder, mörka kungariken och det feodala Japan i en vacker pixelkonstmiljö med inslag av mikrostrategi.

Rocket Knight: 1-15 november

Fansens favorithjälte i Sparkster, den klassiska SEGA-eran-serien, återvänder efter 15 år för att upptäcka att Zephyrus kungarike är krossat. Använd ditt förstånd och Rocket Pack för att besegra den hotfulla vargarmén som hotar dess folk.

LEGO Batman 2 DC Super Heroes: 16-30 november

Den dynamiska duon Batman och Robin slår sig ihop med andra kända hjältar från DC Universe, inklusive Superman, Wonder Woman och Green Lantern, för att rädda Gotham City från förstörelse i händerna på de skräckinjagande skurkarna Lex Luthor och Jokern.

Det här är videospelen som kommer att finnas tillgängliga på Xbox Game With Gold under november månad! Vad tror du? Förväntade du dig någon?