Amber Heard utreds för hundsmuggling: rapport

Amber Heard utreds för hundsmuggling: rapport

Hollywood-skådespelaren Amber Heard drogs nyligen in i en utredning angående ett gränsöverskridande påstått försök till hundsmuggling.

Enligt en rapport från Daglig post, Department of Agriculture, Water and Environment anlitade FBI:s hjälp för att skaffa ett vittne till händelsen.Johnny Depps fastighetsförvaltare Kevin Murphy slog tillbaka med ett avslöjande angående händelsen och anklagade skådespelaren för att ha 'överlagt' händelsen.hur man får en flicka att må bättre över text

Murphy citerades och sa: 'Jag förklarade också för Ms Heard flera gånger att det var olagligt att försöka ta hundarna till Australien utan att slutföra den obligatoriska processen och kan resultera i mycket hårda straff inklusive avlivning av hundarna.''När jag uttryckte att jag var extremt obekväm med det här, sa Ms. Heard till mig 'Ja, jag vill ha din hjälp med det här... Jag skulle inte vilja att du skulle ha problem med ditt jobb.'

Vid den tidpunkten tyckte Murphy att det var 'väldigt uppenbart' att stjärnan 'hotade' sitt jobb, så han följde det.

Händelsen i fråga inträffade redan 2015, under Heards privata flygning till Australien, och vid den tidpunkten misslyckades hon med att deklarera sina två terriervalpar.

citat om falska vänner för facebook

Heard har dock några alternativ för tillfället, hon kan antingen bestämma sig för att inte återvända till Australien, någonsin igen eller möta musiken.

Samtidigt tror en insider att det skulle vara viktigt för henne att komma ihåg att 'ett stort antal filmer spelas in i Australien, inklusive Aquaman, filmen som hon är mest känd för.'

För de okunniga, säger australiensisk lag att hundarna, Pistol och Boo, behövde tillbringa 10 dagar i karantän innan de kunde komma till landet.

De fick reda på hundarnas närvaro nästan två veckor efter att hon landat, och då fick hon ett av två alternativ, att antingen få dem avlägsnade från landet inom 72 timmar eller riskera eventuell dödshjälp.

vad kan du prata om med din flickvän

Hennes skäl för beslutet då kallades 'sömnbrist och istället för fängelse valde hon att skriva en offentlig ursäkt, samt böter på 10 000 australiska dollar (7 650 USD).

I ursäkten från Heard berömdes också landet för deras strikta biosäkerhetslagar och löd: 'Australien är fritt från många skadedjur och sjukdomar som är vanliga runt om i världen.'

Det är därför Australien måste ha så starka biosäkerhetslagar. Jag är verkligen ledsen att Pistol och Boo inte förklarades. Att skydda Australien är viktigt.