Amir Khan kan förlora hälften av sin förmögenhet på 25 miljoner pund i skilsmässastrid med Faryal

Boxaren Amir Khan kan stå ut med att förlora hälften av sin uppskattade förmögenhet på 25 miljoner pund i sin skilsmässastrid med Faryal Makhdoom.

Paret splittrades i en bitter offentlig bråk på Twitter tidigare den här månaden, som bara verkar bli fulare med tiden.

Enligt en advokat kan Faryal få hälften av den brittisk-pakistanska boxarens förmögenhet i skilsmässaförfaranden.jag älskar dig så mycket dikter

Utgångspunkten kommer att vara en 50:50-delning av alla tillgångar, sa advokat Harold Walker till Daily Star .Hans advokater kan hävda att hans pengar är bundna i familjeföretag och investeringar, men det kommer inte att göra någon skillnad förutom att dra ut processen.Han kommer att bli tillsagd att bryta upp alla företag och sälja alla investeringar för att se till att han kan betala pengarna till domstol.

spel att spela med en tjej

Gravid med andra barnet, tillkännager 'upprymd' Faryal Makhdoom

Den blivande mamman är ganska upprymd och delar gärna sina känslor med sina följare på sociala medier

fraser för en dotter på hennes födelsedag

Amir kan också potentiellt förlora vårdnaden om sin dotter Lamaisah såväl som deras kommande barn – vilket innebär att han också kan drabbas av barnbidrag.

Faryal meddelade för en vecka sedan att hon väntar det frånskilda parets andra barn i februari.

Men hon sägs ha sagt till sina vänner att hon skulle uppfostra barnet ensam när paret fortsätter sin bittra skilsmässastrid. Hon har också nyligen beskuren boxern från bilder.

Faryals tillkännagivande kom som en chock för alla inblandade men hon vill inte ha något mer från Amir nu, sa hennes vänner.