Arcane tar Iron Throne genom att slå Game of Thrones i listan över de bästa serierna genom historien

När saker görs på låg värme, i många fall blir de bättre tillagade . Och detta är perfekt tillämpligt på Hemlig , det nya Netflix-fenomenet efter det som hände med The Squid Game. Poängen är att serien baserad på League of Legends (även om du kan njuta av det utan att behöva känna till spelet) har lönat sig efter att ha varit laga mat i praktiskt taget ett helt decennium .Detta är så, till den grad att, efter den första kritiken har produktionen av Riot Games och Fortiche redan överträffat Game of Thrones på listan över de högst rankade serierna i historien. I själva verket har Iron Throne en ny ägare.

stycken att skicka till din förälskelseSom de rapporterar från SensaCinema , och som röstats fram av 59 000 IMDb-användare , är det genomsnitt som Arcane har uppnått till 9,4 . Verkligen en spektakulär poäng i tider då detta inte händer ofta. Och naturligtvis det noten är högre än Game of Thrones (med två miljoner värderingar, ja), vilket är en 9.2 .Det måste givetvis beaktas att l HBO-serien fick mycket hårda recensioner den senaste säsongen , vilket drastiskt sänkte genomsnittet. Dessutom kommer det att bli nödvändigt att se vad som händer med framtiden för Arcane, som för närvarande har redan en andra säsong på gång .något riktigt trevligt att säga till din flickvän

Å andra sidan, och om du är nyfiken, Arcane överträffas av The Wire, Chernobyl, Blood Brothers och Planet Earth II på IMDb-listan . Den sistnämnda är för övrigt nummer ett. Det finns i alla fall ett ställe där det är oöverträffat: Rotten Tomatoes. På perrongen har en perfekt poäng på 100% när det gäller specialiserad kritik , medan publikens kritik är 98 %. Galet, också över vad The Squid Game uppnådde.