Väduren Man i sängen

Väduren Man i sängenAtt lära sig att tillfredsställa din partner är viktigt i alla förhållanden, och det bästa sättet att lyckas är att känna till din mans preferenser. Lyckligtvis att känna din partners astrologiska tecken ger dig ett steg framåt för att ge honom precis vad han vill.

När det gäller sex kommer Väduren att behöva ledarskap, erövring och energi överföras till sovrummet. När du vet vad din Vädur vill ha kommer du att kunna engagera och inspirera dessa egenskaper och göra ditt sexliv mer tillfredsställande för er båda.Vilka är egenskaperna hos en vädersman?

Väduren är ett mycket passionerat tecken som är känt för sin ambition, glada disposition och ständiga beslutsamhet. En djärv individ, de gillar att utforska och leda med sin gränslösa energi. De är en härlig blandning av karisma och magnetism, vilket gör dem väldigt attraktiva.Även om de är direkta och okomplicerade har de ofta svårt att ansluta till partners. De tenderar mot självständighet och gör saker ensam. En Vädersman saknar också lite känslighet och medkänsla. Väduren känns ofta som ingen som kan matcha hans energi och livslyst, vilket kan betyda att han kommer att ha svårt att begå.För att lyckas med en Aries-man måste du arbeta lite hårdare för att behålla sin uppmärksamhet. Väduren lämnar snabbt alla relationer som han tycker är tråkiga, och för att vara en bra partner måste du kunna lägga krydda till sitt liv. I början vill du behålla lite mysterium om dig själv och inte lägga dina kort på bordet för snabbt.

Se till att du behåller ditt oberoende och håller dig socialt och ekonomiskt säkert. Medan en Vädersman gillar att ha kontrollen, kan du hålla dig till en del av ditt oberoende för att hålla dig lockad till dig. En Aries har också lite av ett ego och älskar att känna sig älskad. Om du är med ett väder, se till att du är okej med att han behöver bli kung i hushållet.

söta dikter att skicka din flickvän

Vilka är de sexuella behoven hos ett väder?

En Aries-man trivs vid erövringen, har en massiv sexlust och är sexuellt aggressiv. Han tar sex som en utmaning, även om det är med samma partner. Förförelsen och sexet är behagligt för honom, och varje partner av honom skulle ha nytta av att spela lite svårt att få innan han ger honom precis vad han vill.

Medan Väduren älskar förspel tenderar det faktiska könet att vara snabbt och kraftfullt. Han ser till att du är nöjd; det är en stolthet att se till att hans partner når klimax. Även om han ibland kan krama, var inte förvånad över att han går vidare till andra aktiviteter efter att sex är över, eftersom hans naturliga energi ger honom en kort uppmärksamhet.

Den här energiska mannen kommer ofta att vilja ha sex, så var beredd att höja upp till sin intensitet. Vet också att hans känslor inte alltid kommer att kopplas till sex, så känslor av intimitet och känslomässig koppling i sängen kan vara få och långt ifrån. För honom är sex kul, inte sentimentalt. Om du kan ta sex som lekfullt och ett bra träningspass, kan du vara en perfekt match för en Väduren.

Rätt partner för ett väder måste vara oberoende och okej med att inte ha ett alltför emotionellt förhållande. Denna typ av man lockas av en kvinna som kan matcha sin tankegång med massor av snabb, energisk sex och massor av spontanitet.

Topp 5 sexuella egenskaper hos ett väder

  • Enorm sexlust
  • Naturlig ledare
  • Älskar erövringen
  • Inte känslomässigt
  • Spontan och vild

1. Väduren har en enorm sexlust

En Vädersman älskar allt om kön. Sex med den här mannen kommer att vara snabbt och ofta, och om du har ett förhållande med honom, var beredd att vara tillgänglig ofta. Varje Väderspartner måste hålla jämna steg och njuta av sex.

Sex med honom kommer ofta att vara aggressivt och grovt. Du kan förvänta dig att du har tappat av kraftigt sex med massor av bett, piskor och rumpa. Om du är någon som gillar en vild och experimentell koppling med massor av sex, kommer du att vara en bra partner för en Väduren.

2. Väduren är en naturlig ledare

Väduren naturliga ledande instinkter kommer att översättas till sovrummet. Han är sexuellt aggressiv och måste ha befäl. Du kan alltid erbjuda förslag, men han kommer bara att genomföra dem om han gillar dem. Han kan vara mycket envis och kan behöva få sin väg.

Han följer inte reglerna, och ibland kan han chocka och överraska dig. Han är äventyrlig med ett behov av att ha kontroll. En idealisk partner för honom accepterar att han tar ledningen och är öppen för sina idéer. Om du är blyg och inte är öppen för experiment kan det här vara rätt partner för dig.

3. Väduren älskar erövring

En Aries blir mest påslagen genom att jaga sina kvinnor. Att spela svårt att få kommer att slå på honom, och en kvinna som är för lättillgänglig och tyst kan få hennes man att förlora allt intresse för henne. Den här mannen älskar en utmaning inom alla delar av sitt liv, och sovrummet är inte annorlunda.

Den här mannen föredrar mer utökat förspel på grund av att jagan är attraktiv. Könen kan vara snabba, men ledningen är det mest roliga för honom. Han kommer att hata allt tråkigt eller klokt. En partner som är för blyg eller inte gör fula saker kommer att bli en avstängning. Varje partner som är villig att vara aggressiv, experimentell och vild är en perfekt matchning.

4. Väduren är inte känslomässig

Väduren är mest intresserad av sexens fysikalitet, inte känslorna. Om du är någon som vill ha mycket passionerad bindning och tillgivenhet, kanske det här inte är rätt partner för dig. Den här mannen förbinder inte sex med känslor. För honom är sex roligt, spännande och fysiskt.

Med detta sagt kommer en Vädur att ha mycket humörsvängningar. Han kan vara helt kär i dig en dag och helt likgiltig en annan dag. Han kan svänga från en extrem till en annan. Du måste kunna behålla hans intresse och spänning för att upprätthålla en relation med honom.

5. Väduren är spontan och vild

Rutin är inte något som din Vädersman kommer att vara bra på. Han kommer att bli väckt ofta och ur det blåa, så var beredd att vara tillgänglig med kort varsel utan förplanering. Sex med en man som denna kommer aldrig att vara densamma.

Du måste arbeta för att hålla honom underhållen och inte ha några begränsningar i sängen. Aries-mannen älskar sexleksaker och träldom. Han kommer sannolikt också att väckas av expressionism och offentligt sex. För att vara med den här mannen måste du vara bekväm att utforska hans vilda sexuella begär.

En Aries Man är en förvärvad smak

Väduren tenderar mot aggression och kontroll. Han kommer att få dig på något sätt han kan så länge han är dominerande. Han kan ha ont och vara lite respektlös. Han älskar sex och får vad han vill när han vill ha det. Om du gillar den här typen av saker kommer han att älska dig för alltid för att ha samma smak.

Det är ett välkänt faktum att Väduren är en svartsjuk ras. Hans uppmärksamhet kan vandra om han inte är intresserad, men han är en lojal typ och förväntar sig detsamma från sin partner. Missa inte att hans vilda smak betyder att du får utforska utan att han är inblandad.

Förvänta honom att vara dynamisk och explosiv i alla aspekter av livet. Han kan vara ologisk och benägen att låta sina passioner styra honom, men du kommer att älska honom för hans fantasi och energi. Du kommer aldrig att veta var du kommer att hamna i denna typ av relation. Han kan göra dig galen med sin brist på tålamod och intolerans mot regler, men samma saker gör honom till ett gående afrodisiakum.

Det bästa sättet att hålla din Aries-man uppmärksam är att vara villig att experimentera och ge honom vad han vill. Utöver det, om du får honom att jaga dig istället för att bara passivt ge efter, har du hans uppmärksamhet för alltid. Även om detta tecken kanske inte är för alla, kan Väduren utvidga dina sexuella horisonter och uppfylla alla som önskar experimentell och vild sex.

5 saker som kommer att hålla hans uppmärksamhet

  • Låt honom leda
  • Ge honom en utmaning
  • Var energisk
  • Experimentera
  • Ha mycket sex

1. Låt honom leda

En Vädersman kommer ständigt att överraska dig. Du vet aldrig vart du hamnar om du låter honom leda. Han hatar att bli motsägt eller vägrat, och du måste vara snabb på att följa hans beslut. En sak är dock säker; du kommer aldrig bli uttråkad.

Den här mannen är fantasifull och humoristisk. Om du följer honom hamnar du alltid någonstans exceptionellt. Även om han kan behöva mångfald är den här mannen en bra ledare och leverantör. Han är lojal och uppriktig. Om du ger honom vad han vill och matchar hans energi kommer han inte att tveka att begå och ta hand om dig.

2. Ge honom en utmaning

Medan en Vädersman behöver leda, vill han fortfarande arbeta för det. Ett bra spel att spela med din Väduren är göm-och-sökning eller jaga. Han kommer att bli upphetsad och tänka på alla saker han kommer att göra dig när han fångar dig. Reta honom mycket och få honom att arbeta för det.

Han gillar power play, och när du försöker ta kontrollen från honom då och då. Om du försöker överväldiga honom i sängen eller visa honom att du är den riktiga chefen, kommer det att göra honom galen, och han vill ha dig ännu mer. Han älskar när du är vild och när han kan se att du känner dig sexig när du försöker ta ansvar.

3. Var energisk

Den här mannen är inte en för långsam, romantisk sex. Han hatar rutin och allt som tar för lång tid och behöver bli upphetsad. Det här är den typ av partner för någon som önskar är att bli övermannad av maskulinitet och energi. Tänk inte på någonting, hoppa bara ombord när din man har en idé.

Sex med honom kommer alltid att vara roligt och livligt eftersom han är innovativ och kreativ. Han kan ha sex hela natten och kommer alltid att leta efter nya saker att göra med sin partner. Om du är någon som önskar ett lugnt och lugnt liv, kommer detta inte att vara partnern för dig. Men om du är full av energi och längtar efter äventyr är det här den perfekta mannen.

4. Experiment

Väduren är inte intresserad av saker som tar för lång tid som utarbetad rollspel eller romantiska middagar. Han kommer att bli uttråkad av missionärspositionen, men kommer att sättas på av allt nytt och äventyrligt. Han älskar det när du är grov, så tveka inte att ta med saker som att slå eller bita i sovrummet.

Den här mannen älskar adrenalin, så han kommer att bli upphetsad av saker som sex i offentliga utrymmen. Han vill känna sig säker och ha kontroll, medan han fortfarande är upphetsad över att någon kan se. Experimentering kommer också att ge sitt ego en boost när han vet att han gör saker som andra inte ens försöker. Den ena raden i Aries-mannens säng är om du försöker något med hans bakom. Det får honom att känna sig imponerad och ta bort den kontroll han så längtar efter.

5. Ha mycket sex

Det kan inte stressas nog; Aries mannen älskar sex! Att vara öppen och tillgänglig för honom kommer att säkerställa att han kommer att komma tillbaka igen och igen.

Ha kul med ditt väder!

En Aries-man kanske inte är för alla, men han kommer att vara helt perfekt för alla som önskar äventyr och vilda sexliv. Framför allt kommer Väduren att se till att du aldrig blir uttråkad! Ta inget för allvarligt. Njut bara av allt nöjet som denna energiska och karismatiska man har att erbjuda.

0aktier