Assassin’s Creed Odyssey kommer att stödja 60 FPS på PS5 och Xbox Series X

Assassin’s Creed Odyssey kommer officiellt att stödja PlayStation 5 och Xbox Series X/S med bakåtkompatibilitet från och med den 24 augusti.

Ubisoft, Haber Twitter och uppgav att detta kommer med 1.6.0-uppdateringen av Assassin's Creed Odyssey. Detta är goda nyheter för dem som äger nästa generations konsoler, med tanke på att Assassin's Creed Odyssey inte är en PS5- eller Xbox Series X/S-version.

Att lägga till 60 FPS-stöd till äldre spel har blivit en framträdande trend på PS5 och Xbox Series X/S. Assassin's Creed Odyssey innehåller även Dark Souls 3 och Den sista av oss del 2 Han såg det från denna vinkel.Assassin's Creed-spel är kända för sitt stöd efter utgivningen och DLC:er. Assassin's Creed Valhalla är inte annorlunda i detta avseende, Siege of Paris-tillägget har nyligen släppts.

Att ta med 60 FPS till Assassin's Creed Odyssey kommer att återuppleva historien och Assassin's Creed Infinity Trevligt för spelälskare som vill vara redo för Det kommer att finnas flera historiska platser i Infinity och spelet kommer att vara online.


Av Adam Bankhurst.