Attack On Titan Säsong 4 Del 2: Bekräftad för vintern 2022! Storyline & allt att veta

Den första kursen av Attack On Titans sista säsong avslutades nyligen i söndags, men tillverkarna tillkännagav lyckligtvis Attack On Titan säsong 4 del 2 direkt efter att det sista avsnittet var klart. De släppte till och med en teaser för det kommande avsnittet av anime som kommer att inleda den andra kursen av animens sista säsong. Nu kan fansen bara inte vänta på det 17:e avsnittet , speciellt efter den stora cliffhanger de bevittnade i Above & Below.

Attack On Titan, alias Shingeki No Kyojin, är en japansk mörk fantasy-animeserie. Den anpassar handlingen från den mörka fantasy-mangaserien med samma titel. WIT Studio producerade de tre första säsongerna av animen. Men kommandot för animeringen av dess fjärde och sista säsong hanterades av MAPPA. Den första cour av sin sista säsong hade premiär den 7 december 2020. Den gick i 16 avsnitt och avslutades den 29 mars 2021. Nu väntar fansen på den andra cour i anime-serien. Så när kommer AoT tillbaka? Här är alla de senaste detaljerna.

Shingeki No Kyojins sista säsong, avsnitt 17: Officiell teaser!

Fram till lördag har fansen undrat vad som kommer att hända härnäst när de skulle se det sista avsnittet, och det finns fortfarande många kapitel att anpassa i mangaserien. Inklusive det sista kapitlet har anime-serien fortfarande 23 kapitel kvar att följa i den andra kursen.Därför retade MAPPA inte fansen mycket och bekräftade att det skulle bli Attack On Titan Season 4 Part 2 genom att släppa en kort teaser. Studion kommer att fortsätta att animera serien. De avslöjade också att titeln på nästa avsnitt skulle vara Judgement, vilket också är titeln på kapitel 117 i mangaserien.Attack On Titan Säsong 4 Del 2: Handling Detaljer!

Nästa del av anime-serien kommer att fortsätta från den exakta punkten dess 16:e avsnittet har upphört. Eren är redo för Reiner, som är på väg att förvandlas till pansartitan. Nästa avsnitt kommer utan tvekan att innehålla revanschen mellan Reiner och Eren. Kapten Magath anlände med avsikten att fånga den grundande titanen och ta deras hämnd för Liberio. Därför kommer han att ta skjutpositionen i Piecks Cart-titan. Den kommande striden mellan Eren och Reiner kommer att bli mer intensiv än alla hans tidigare sammandrabbningar.Attack On Titan Säsong 4 del 2 kommer också att avslöja ödet för Levi Ackerman och Zeke Yeager. En mystisk titan räddade Zeke när han höll på att dö. Så det är troligt att han kan återvända för att fortsätta sin dödshjälpsplan tillsammans med sin bror. Inte bara det, utan fansen kan också bevittna rumblingen för allra första gången. Den andra kursen kommer att ge svar på alla frågor som tittarna fick i den första delen.

födelsedagsönskningar i slutet av dagen

Attack On Titan Säsong 4 Del 2: Releasedatum

Teasern avslöjade att den andra kursen skulle ha premiär i vintersessionen 2022. Efter det trodde några fans att de var tvungna att vänta till slutet av 2022 för att se nästa avsnitt av animen. Vinteranime-sessionen börjar dock i januari och slutar i mars. Därför kan Attack On Titan Season 4 Part 2 ha premiär när som helst mellan januari och mars 2022. För närvarande är det förväntade släppdatumet för att animeserien ska återvända söndagen den 9 eller 16 januari 2022.