Avatar Legends kampanj var tillräckligt framgångsrik på Kickstarter för att uttömma alla mål

Kampanjen för det stationära RPG-spelet anpassat från Avatar: The Last Airbender och Legend of Korra har varit så framgångsrik att Magpie Games inte har något mål kvar på Kickstarter.bild på spelet Kickstarter Supporters of Avatar Legends: The Roleplaying Game nådde nyligen miljoner-målet. Vid det här laget hamnade Magpie Games i en konstig situation eftersom det inte längre fanns ett mål att nå och erbjuda något i gengäld. Företaget försöker för närvarande skapa en fas för att få mer finansiering för spelet. Den kommer också att informera fansen om utvecklingen i denna riktning.

sista arbetsdagen meme rolig

Magpie Games beskrivning är som följer:Som vi nämnde tidigare arbetar vi med nya mål. Detta är en viktig process och tar tid. Viacom samarbetar med oss ​​för att påskynda processen. Det tar dock normalt mer än 10 dagar.Vi är så glada att du är med oss! Vårt nya mål blir 6 miljoner. Vi meddelar dig så snart detaljer framkommer. Tills dess, stanna hos oss. (Efter att ha gjort detta uttalande översteg företaget snabbt denna siffra från och med idag)Som MRT tidigare skrev startade Avatar Legends Kickstarter-kampanj den 3 augusti och nådde sitt initiala finansieringsmål på 000 på 16 minuter. Efter att ha samlat in 1 miljon dollar på bara den första dagen Spelet hade blivit den största RPG-kampanjen för datorer på Kickstarter. Under sin första vecka på plattformen slog RPG finansieringsrekordet för Matt Colvilles Strongholds and Followers. Detta spel samlade in 2,1 miljoner dollar på 30 dagar 2018.

Avatar Legends har nu passerat 6 miljoner dollar. Spelet kommer att finnas på Kickstarter till den 3 september, vem vet hur mycket mer de kommer att samla in...


Jared Moore'un haberi.