Beatles Paul McCartney och Ringo Starr träffas för en megaåterförening

Paul McCartney och Ringo Starr kommer att gå med Sheryl Crow för ett stjärnspäckat virtuellt firande den 7 juli

Fans av det legendariska rockbandet The Beatles borde rusta sig för några stora nyheter eftersom något stort är på väg till Ringo Starrs 80-årsdag.

De överlevande medlemmarna i det klassiska rockbandet, Paul McCartney och Ringo Starr, är alla redo för en speciell återförening online för trummisens 80-årsfest.De två bandkamraterna kommer att gå med Sheryl Crow för ett stjärnspäckat virtuellt firande den 7 juli på hans YouTube-kanal.stycken för din flickvän att vakna upp till

Musikern avslöjade att medan han hade stora planer för sin speciella dag med familjen som flyger in från England till Los Angeles, tvingade coronavirus-pandemin honom att avbryta dessa planer och komma på ett virtuellt alternativ istället.ett stycke att skicka din pojkvän

Jag älskar födelsedagar. Det här året kommer att bli lite annorlunda. Det finns ingen stor sammankomst, det finns ingen brunch för 100 och inga gäng med människor utanför, sa han.

Men vi sätter ihop den här showen – en TV-timme med musik och chatt. Jag hade stora planer för att alla mina barn och barnbarn som kommer från England och mina kompisar ska ha en stor grej. Det är precis så det är.

Ringos onlinefirande kommer att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer inklusive Black Lives Matter Global Network, MusiCares och WaterAid.