Bästa kärleksbrev för henne

Innehåll

Det finns något med kärleksbrev som inte liknar något annat i världen. Handskrivna kärleksbrev är tankeväckande och personliga. Både män och kvinnor sparar dem mer än digitala bokstäver säger (1) Janet Gallin är värd för 'Love Letters Live' -radioprogrammet, och Michelle Janning, sociologiprofessor vid Whitman College.

Kärleksbrev blir aldrig gamla. De blir klassiska och testade med tiden. Han eller hon kommer att vårda och behålla dem, kanske för alltid.Hur man skriver ett kärleksbrevhur man får tjejer att jaga dig

Att skicka ett kärleksbrev kan verka gammaldags. Det är inte. Det är fortfarande ett kraftfullt verktyg för att visa din kärlek. Här är några tips: (2)
Börja med ditt syfte. Börja ditt kärleksbrev med något så här: 'Jag hoppas att det här brevet kommer att visa hur jag tänker på dig som en fantastisk person och hur glad jag är att jag har dig i mitt liv ...'
⦁ Kom ihåg. Dela vad du minns som romantiska minnen du har med henne. Detta kommer att framkalla känslor av din historia tillsammans. Det visar att du kommer ihåg detaljer från det förflutna som gjorde dessa tider speciella. Till exempel hur en pittoresk scen av henne ler på en mysig kväll har förblivit i ditt sinne sedan dess.
⦁ Övergång till det du älskar med henne. Du kan berätta för henne hur hennes skönhet är tidlös. Hur du uppskattar allt hon gör för sig själv, för andra eller för dig som får dig att älska henne ännu mer.
Bekräfta. Låt henne känna sig trygg i din kärlek och lojalitet. Berätta för henne hur du ser framåt när du kan tillbringa alla dagar tillsammans.
Avsluta brevet med fler kärleksord. Var verklig.Rolig, omtänksam, kort, lång och varm. Välj någon av dessa bokstäver


Välj ett djupt kärleksbrev till din flickvän

Vi älskar alla meningsfulla saker, och ett kärleksbrev är precis vad vi kallar ”meningsfullt”. Ett brev som en av dessa fem hjälper dig att uttrycka dina känslor.

citat för en vän som är ledsen
 • Du är bara en i mitt sinne och i mitt hjärta. Vet du vilken effekt du har på mig? Även i tider av stress är jag lugnare än vanligt. Jag verkar alltid hitta den lättare sidan i saker och situationer. Detta är så olikt mig, den pessimist jag brukade vara. Du är den enda ängeln i mitt hjärta i himlen.
 • Jag vill låta er veta att kärlek är något evigt; aspekten kan förändras men inte kärnan. Kärlek ställer mig inga frågor och ger mig oändligt stöd. Genom kärlek vill jag uttrycka hela mitt hjärta för dig, jag älskar dig så mycket.
 • Kärleken du har gett mig är så speciell, hela dagen är full av tankar på dig, att bli kär i dig är det bästa som någonsin har hänt i mitt liv.
 • Det finns tusentals av igår och det finns miljarder morgon, men det finns bara en idag och jag kommer inte att låta dagen gå utan att visa upp min kärlek till dig och berätta hur jag känner för dig varje dag, jag älskar dig varje dag av min liv.
 • Jag behöver inte solen eftersom du är solen i mitt liv, din glans lyser upp mitt liv, jag är väldigt säker på att älska dig för alltid.

Långa, omtänksamma och fantastiska kärleksbrev till min fru

Ibland kan vi inte uttrycka alla våra känslor i ett kort meddelande eller en fras. Långa bokstäver hjälper. Titta på dessa fem långa kärleksbrev till din fru.

 • Min kärlek är för alltid din. Kom regn och solsken, jag kommer att behandla dig som en diamant och aldrig låta dig stanna en mil från mig. Även om du är långt ifrån mig kommer du aldrig att lämna mitt hjärta ens en sekund. Min kärlek till dig kommer att blomstra fram till mina döende dagar för att jag har känt syfte och jag vill visa dig, kärlek.
  Även om jag kanske inte har de mest spännande orden till mitt förfogande för att uttrycka min kärlek till dig, kommer jag att hantera dessa tre ord (jag älskar dig) för att låta dig veta att min värld kretsar kring dig året runt.
  Du vet hur jag känner för dig, jag vill att du också ska veta att det inte är något misstag i det. Min kärlek till dig är verklig och jag kommer att älska dig för alltid eftersom du är den enda som förtjänade att bli älskad så ömt.
 • Ibland hamnar jag i livsproblem och börjar oroa mig, jag kommer ner och ensam i tankar, jag känner mig som ett förlorat barn utan ett hem, men den typ av kärlek du ger mig håller mig bara på, allt jag någonsin kommer att behov är du, tack för att du var där för mig, älskar dig så mycket.
 • Du menar världen för mig, jag säger det här från mitt hjärta. Du har bevisat för mig att kärlek inte kostar något, för jag kan inte föreställa mig vad jag kunde ha gjort för att förtjäna denna typ av kärlek, tack för att du delar en del av ditt hjärta med mig, jag lovar att hantera och vägleda det med mitt liv. Jag kommer att älska dig för alltid och ingenting kan förändra det.
 • Från gymnasiet till dejting och från att vara bara främlingar till att vara kärleksfåglar, mitt liv har varit så bra med dig, det har varit en glädje hela tiden, jag kommer att älska att öka det till nästa nivå eftersom du kommer att göra mig till den perfekta frun . Jag känner mig så speciell att ha känt någon som dig, jag älskar dig så mycket vacker.
 • Att se dig le betyder mycket för mig, jag skulle aldrig vilja se dig ledsen. Jag skulle göra allt som är mänskligt möjligt för att hålla ditt ansikte fullt av leenden och skratt, för din kärlek är allt för mig. Det är ännu mer än vad jag förhandlade om, jag är glad att jag har dig, jag älskar dig så mycket.

63 söta och intensiva kärleksord för henne


Vad sägs om ett sött brev 'Jag älskar dig' till din flickvän?

Söta räknas. Här är 5 söta bokstäver om du vill säga 'Jag älskar dig' på ett sött, lätt sätt.

 • Det finns tusen sätt att säga att jag älskar dig runt om i världen, men bara ett sätt att bevisa det och det är genom handlingar. Du har bevisat att du älskar mig villkorslöst gång på gång. Du var den personen som var vid min sida när hela världen var emot mig. Jag har vetat sedan den dagen att du var den för mig. Jag försöker älska dig och ta hand om dig så mycket och så gott jag kan. Jag hoppas att du vet att jag alltid har de bästa avsikterna, så förlåt mig om jag någonsin skadar dig eller orsakat dig smärta. Jag älskar dig tills nu för alltid och kommer aldrig att lämna din sida.
 • Kärleken du har gett mig är så speciell, hela dagen är full av tankar på dig, att bli kär i dig är det bästa som någonsin har hänt i mitt liv.
 • Jag vet att jag inte kan ge dig världen, men jag lovar att hålla fast vid dig för evigt, det finns inget som skulle ge mig större glädje än att alltid se dig lycklig, du är det bästa sedan Gud skapade människan, för alltid du kommer att vara mitt hjärta, din kärlek är allt för mig.
 • Att umgås med dig är utan tvekan den största någonsin. Det är det roligaste jag någonsin har gjort i mitt liv. När jag är med dig älskling har jag tid i mitt liv och tiden flyger förbi. Men när vi är ifrån varandra spenderas varje sekund i ångest och väntar på att se dig igen. Jag älskar dig och jag saknar dig så otroligt mycket, kan inte vänta med att träffa dig igen!
 • Att veta att du är med mig gör mitt liv till en dröm. Att komma ihåg vår första kyss är att minnas sedan när mitt hjärta slår för dig. När vi först höll hand, blev våra själar en. Att se dig känner att allt är bra. Min kärlek, jag delar alla mina känslor med dig.

Behöver du ett romantiskt och emotionellt kärleksbrev från hjärtat till henne?

Här har vi fem romantiska brev till din flickvän eller fru. Dessa bokstäver är bra för alla typer av situationer.

 • Jag minns första gången jag såg dig. Jag visste att jag ville vara med dig från det ögonblick jag lade ögonen på dig. Jag kunde inte sluta titta på dig, dina ögon, ditt leende - du stal mitt hjärta första ögonblicket du talade. Jag trodde inte på kärlek vid första anblicken förrän jag träffade dig. Och fram till i dag kan jag inte tro att du valde mig att vara med dig. Du är allt jag vill ha som partner och du är min. Tänk inte på en minut att jag inte uppskattar allt du gör för oss. Du är allt för mig och jag älskar dig.
 • Jag vet att jag inte kan ge dig världen, men jag kan ge dig mitt hjärta, min kärlek och min tillgivenhet. Jag lovar att vara trogen mot dig och hålla fast vid dig så länge du tillåter mig. Även om jag inte kan ge dig världen, kommer jag att göra allt jag kan för att göra dig så lycklig som du kan vara vid min sida. Jag känner att jag är världens kung just nu eftersom jag hittade min drottning.
 • Jag är kär i dig och jag vill inte förneka mig det enkla nöjet att säga sanna saker. Jag är kär i dig, och jag vet att kärlek bara är ett rop i tomrummet, och att glömskan är oundviklig, och att vi alla är dömda och att det kommer en dag då allt vårt arbete har återställts till damm , och jag vet att solen kommer att svälja den enda jorden vi någonsin kommer att få, och jag är kär i dig.
 • Jag vet hur mycket du älskar att läsa, så jag tänkte att jag skulle försöka skriva ett kärleksbrev till dig. Jag är ingen författare, du vet det här, men jag ville berätta hur mycket jag älskar dig på papper. Jag vill att du ska ha ett minne av ord och känslor. Även om du inte är bredvid mig just nu har jag dig ständigt i tankarna. Jag ser dina ögon, dina läppar, jag känner dina händer och känslan i magen när du ler. Jag önskar att jag kunde vara med dig just nu, jag kommer snart. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig i det och även om du är långt borta just nu kan jag känna dig precis bredvid mig. Jag älskar dig.
 • Om kärlek kan vara så kraftfull, varför är jag inte redo att dö tillsammans med dig så länge du har sanna känslor för mig? Jag har inget annat val än att alltid vara kär i dig för att du har varit så snäll mot mig; du menar hela världen och jag älskar dig!

Bästa bilder med kärleksbrev med citat

Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Bästa kärleksbrev för hennes bild 1

hur man kan muntra upp citat
Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

Förmodligen det sötaste kärleksbrev för henne är här!

Ett sött kärleksbrev fungerar oavsett om du vill visa din kärlek för henne, berätta för henne hur viktigt hon är för dig eller uttrycka dina romantiska känslor. Skicka ett sms, en Facebook, skriv ett handskrivet brev och visa henne hur mycket du älskar henne. Här är några idéer:

 • Tack för att du älskar mig. Jag kanske inte säger det högt, och jag kanske inte har modet att skriva det på papper, och ändå skickar jag det här här bara för att meddela dig. Det finns ingen annan kvinna i den här världen som kan älska mig som du gör. Och för det mesta behöver du inte ens försöka. Det finns något om hur du bryr dig om mig, hur du pratar med mig, hur du rör mig som får mig att känna att jag verkligen lever. Så tack för att du gav mig din kärlek, och tack för att du tog min kärlek i gengäld.
 • Jag tänker på tiden innan du var en del av mitt liv. Jag minns att jag mållöst drev från en plats till en annan, för jag var saknad en sak i mitt liv. Längs kom du och från och med den dagen och fram ändrades allt. Du har gett mig så mycket att jag aldrig kan betala tillbaka dig och jag vet att jag bara kan tillbringa min livstid med att älska dig och få dig att känna dig trygg och trygg i mina armar. Jag vet att du är den en gång i livet gåva som ges till lyckliga från himlen ovan och du menar världen för mig.
 • Jag skickar dig mycket kärlek och kärlek till dig med detta brev. Min bedårande fru, hur långt kan du gå för mig? Jag är angelägen om att gå långt utöver att bara låta dig inse att du är det mest utmärkta som har hänt mig!
 • Älskling, din kärlek är djupare än det djupaste havet, vidsträckt än himlen och ljusare än den ljusaste stjärnan som lyser hela natten.
 • Min kärleksfulla fru, du höjer min själ varje gång jag tänker på dig. Du är min soluppgång och den lysande stjärnan!
 • Sötnos,
  Jag ville skriva ett kärleksbrev till dig. Jag vet att det är lite dumt men jag tänkte att jag skulle försöka ändå. Det är bara att jag känner så mycket när jag är med dig att jag försöker formulera det, så att du vet hur jag känner för dig.
  Jag kan inte se dig just nu men jag kan föreställa mig hur du är. Jag ser ditt hår och hur det faller på dina axlar, hur du ler och hur du ser ut innan du skrattar. Jag vill vara bredvid dig just nu. Jag vill inte att du ska hålla tillbaka något.
 • Jag kan känna dig nära mig trots att du är långt borta. Tro mig när jag säger att jag älskar dig.
 • Ingen ger så mycket lycka i mitt liv som du. I ditt företag hittar jag kärlek som jag aldrig har känt förut. Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle vara utan dig. Jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig.
 • Du har gett mig så mycket kärlek och uppmuntran att jag inte tror att jag kommer att kunna återlämna allt detta till dig. Du har tänt upp mörkret och gjort glädje i mitt hjärta. När jag är med dig känner jag mig levande och stark.
 • Jag är verkligen välsignad att ha dig som en del av mitt liv och jag kan inte vänta på dagen när vi börjar ett nytt liv. När jag säger 'Jag älskar dig