Roliga bilder med ordstäv

När du lägger dig ska du ha gott humör för att ha söta drömmar. Bilder på god natt hjälper dig med detta.

Roliga och fräcka gratulationer till din 60-årsdag

60 år är en fantastisk tid! Skicka dessa roliga och skitiga 60-årsdag för att göra någon lycklig.

Fräcka födelsedagsord

Kind är inte alltid en dålig sak. När det uttrycks med en konst väcker det ett leende eller ett skratt. Men goda vänner och släktingar kan säga det, för de känner födelsedagsbarnet bäst och kan redan känna vad som är rätt att säga och vad som inte är just nu.

Grattis på 1-årsdagen

Dessa rörande och söta 1-årsdag önskar inte bara en bra present utan också ett ljust minne.

Jag älskar dig ord som får dig att gråta

Längtan och sorg kan få älskare att gråta. Jag älskar dig Att säga för att gråta hjälper dig att uttrycka dina känslor.

Grattis och dikter för din 80-årsdag

Att fira en födelsedag, se fram emot det och förbereda sig för det är alltid en trevlig sak, också främst för att du får många presenter och goda önskningar. Alla måste le eller skratta åt den här. Att vara omgiven av vänner och släktingar kan aldrig lämna någon likgiltig.

Tack

Att säga tack är viktigt. När vi var små lärde vi oss att säga 'tack' till någon när någon ger oss eller lånar något. Det är så vi är uppfostrade och det är en del av vår kultur, nämligen artighet. Vi tackar dig när vi får hjälp i någon form.

Ordspråk för 40-årsdagen

40 år - mitt i livet när det närmar sig sitt slut. Alla tänker på det i denna ålder, börjar kämpa med depression men också med sjukdomar. Så här är vår dödliga kropp byggd. Det finns människor som tänker på det på sidan, eftersom de har arbete och barn, ingen tid för eftertanke.

Grattis till din 18-årsdag

Vi har sammanställt en samling 18-årsdag önskemål för att markera början på vuxenlivet.

Födelsedagsönskningar till chefen

Gratulera din chef med födelsedagen och visa hur mycket du tycker om att arbeta med honom. Här är födelsedagsönskningar till chefen.

70 söta texter för varje tillfälle

På sidan finns det söta texter för honom, henne, en vän eller en vän att skicka.

Beklaga sorgen

Vårt liv börjar närma sig hans död sedan födelsedagen. Vi är dödliga och kan inte leva för evigt eller mycket länge. Alla måste förlora några eller många släktingar, bekanta, vänner etc. Några av dem dör i ung ålder, andra mördas, andra begår självmord.

Grattis och dikter på din 90-årsdag

90 år - det är otroligt. Det är inte så många människor som lever i den åldern, det är därför det är så viktigt att fira den här dagen. 90 år är inte en ålder, säger de. Men det är och naturligtvis måste du respektera det om födelsedagsbarnet inte vill fira. Ändå måste du gratulera din 90.

God morgon roliga bilder

God morgon roliga bilder: Möt en ny dag med dessa roliga och uppmuntrande bilder som håller dig på gott humör.

Grattis på födelsedagen önskar mamma

Mödrar är skyddsänglar som lever på jorden. Gratulera henne med dagen och ge hennes mamma en varm födelsedags önskan.

WhatsApp-bilder

Använd dessa WhatsApp-bilder för att ge en positiv stämning i vardagen. Få dina släktingar och vänner att le.

Grattis till din 20-årsdag

Vid 20 år växer du upp. Du kan äntligen fatta dina egna beslut och ta ansvar för dem själv. Vid 20 slutar du växa, men hjärnan fortsätter att utvecklas. Personligheten är nu lika bra som formad. Det finns en möjlighet att arbeta med dig själv hela livet, men de viktigaste egenskaperna har redan tagit form.

Häftiga och roliga födelsedagsönskningar för män

Här hittar du coola och roliga födelsedagsönskningar för män. Läs kärleksfullt utvalda ord för en födelsedagsman!

Grattis på 30-årsdagen

Det sägs att det verkliga vuxenlivet börjar på 30-årsdagen. I vår globaliserade värld börjar det mycket tidigare. Men vid 20 kan du hitta många ursäkter, vid 30 inte så lätt. Om alla vänner och bekanta jobbar hela dagen har du inget annat val än att arbeta.

Födelsedagsord till bästa vän

Du får bästa vänner i barndomen, när du inte känner några gränser och är öppen för allt, när din egen värld och världsbild ännu inte är bortskämd. Du lär känna någon i dagis, i skolan och leker med dem och sedan går tiden så fort att du inte ens märker att du har varit vän med den här personen så länge.