Brad Pitts explosiva intervju om att vara otrogen mot Jennifer Aniston med Angelina Jolie

Brad Pitts explosiva intervju om att vara otrogen mot Jennifer Aniston med Angelina Jolie

Brad Pitt och Jennifer Aniston är ett av de mest vänskapliga exen nu, men det fanns en tid då det var riktigt fult mellan de två.

De Ad Astra stjärnan anklagades för att vara otrogen mot Aniston med Angelina Jolie och ryktena visade sig vara sanna när han gav en intervju till en internationell butik och bad sin ex-fru om ursäkt.berättade Pitt Parad tidningen, 'Jag tillbringade 90-talet med att försöka gömma mig och försöka tappa hela kändiskakofonin. Jag började bli trött på mig själv när jag satt i en soffa, höll i en joint, gömde mig. Det började kännas patetiskt.''Det blev väldigt tydligt för mig att jag hade för avsikt att försöka hitta en film om ett intressant liv, men jag levde inte ett intressant liv själv. Jag tror att mitt äktenskap hade något med det att göra. Att försöka låtsas att äktenskapet var något som det inte var, säger han till tidningen.'Jag är nöjd med att göra verkliga val och hitta den kvinna jag älskar, Angie, och bygga en familj som jag älskar så mycket. En familj är en riskabel satsning, för ju större kärlek desto större förlust. … Det är avvägningen. Men jag tar allt, tillade Pitt.

Senare bad han Aniston om ursäkt och sa: 'Det gör mig sorgsen att detta tolkades på detta sätt. Jen är en otroligt givande, kärleksfull och rolig kvinna som förblir min vän. Det är en viktig relation som jag värdesätter mycket. Poängen jag försökte få fram är inte att Jen var tråkig, utan att jag blev tråkig mot mig själv - och det är jag ansvarig för.'

idag var en bra dagsdikt

Pitt gick vidare med Jolie och fick sex barn med henne, medan Aniston senare gifte sig med Justin Theroux. 2016 meddelade Pitt och Jolie att de skulle skiljas.