Britney Spears firar stora vinster i konservatoriet med vagnhjul

Britney Spears firar stora vinster i konservatoriet med vagnhjul

Britney Spears firade nyligen sin stora vinst i konservatoriet och körde vagnar över hela gräsmarkerna.

För att fira allt postade Britney ett videomontage som visade upp henne, båda, ridande och springande runt i vagnhjul på andra sidan vägen.ett trevligt stycke att säga till din flickvän

Bildtexten till hennes inlägg framhävde hennes 'tacksamhet och välsignelser' och innehöll till och med en högtidlig tacksägelse till hela hennes fandom för deras stöd under hennes period av kamp.'Tack till mina fans som stöttar mig ... Ni har ingen aning om vad det betyder för mig att få stöd av så fantastiska fans !!!! Gud välsigne er alla !!!!!' Den extraherade bildtexten lästes.Kolla in det nedan:

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)

För de som inte är insatta i dramat har Britneys ekonomiska, medicinska och känslomässiga behov kontrollerats under ett konservatorskap sedan hennes offentliga härdsmälta 2008.

Men alldeles nyligen bestämde hon sig för att kämpa för rätten att upplösa sitt konservatorium inför domaren Brenda Penny i Los Angeles Superior Court.

I den officiella begäran anklagade Britney sin far för att ha 'missbrukat' sin rätt som konservator och orsakat en utmattande mängd mental, ekonomisk och fysisk belastning på hennes välbefinnande.

gen vildare meme berätta mer

Hon sa också till domaren: Du tillåter min pappa att förstöra mitt liv. Jag måste bli av med min pappa och anklaga honom för övergrepp på konservatoriet.