Caitlyn Jenner under eld för att ha stöttat Texas abortlag

Caitlyn Jenner talade om den kontroversiella Texas-lagen som förbjuder aborter

Den före detta olympiern och reality-tv-stjärnan Caitlyn Jenner får illamående efter att hon uttryckt sitt stöd för abortlagen i Texas.

I en intervju med CNN:s Brianna Keiler talade den 71-åriga republikanen, som kandiderar som guvernör i Kalifornien, om den kontroversiella Texas-lagen som förbjuder kvinnor att avbryta sina graviditeter efter sex veckor.saker att säga efter ett uppbrott

Jag är för en kvinnas rätt att välja. Jag är också för en stat som har förmågan att stifta sina egna lagar, sa hon.Jag älskar dig med alla mina hjärtbrev till honom

Så jag stöder Texas i det beslutet, det är deras beslut. Men när det gäller att vara en kvinnas rätt att välja, ser jag inga förändringar i våra lagar i Kalifornien i framtiden, fortsatte hon med att säga.Hon tillfrågades vidare hur det var möjligt för henne att stödja kvinnors rätt att välja samtidigt som hon stöder lagen.

Jag tycker att de har rätt i sin stat att göra vad de vill göra, svarade hon.

Håller jag med om beslutet eller inte? Nej. För att vara ärlig mot dig, så håller jag faktiskt inte med om beslutet. Men jag håller med om att de har rätt att fatta ett eget beslut, fortsatte hon med att säga.

hur man kan övertyga en tjej att gilla dig

Strax efter gick sociala medier-användare ut mot politikern för hennes uttalanden.