Call of Duty: Vanguard inaktiverar en av sina nya händelser efter många krascher och omfattande problem

Slägga spel har inaktiverat Call of Duty: Vanguard Pacific Secrets-evenemanget , som ger spelare information om den nya Warzone-kartan, på grund av utbredda problem av alla slag.Secrets of the Pacific är ett evenemang som fungerar som en crossover mellan Call of Duty: Vanguard och Warzone, och presenterar utmaningar som avslöjar mer fakta om Caldera och dess intressanta platser när de är klara . Även om Warzone inte verkar påverkas, har Vanguard-spelare rapporterat att det orsakar omfattande krascher.citat om hur mycket du betyder för mig

Slägga har meddelat det där Pacific Secrets Event skulle inaktiveras medan du arbetar för att fixa detta fel . Trots att han inte angav något datum för hans återkomst lovade han det eventuella framsteg som redan gjorts i evenemanget kommer inte att gå förlorade och spelare kommer att kunna fortsätta där de slutade så snart problemet är löst.Denna händelse, och många fler, leder till Call of Duty: Vanguard säsong 1 och Warzone Caldera släpps den 8 december 2021 . De som äger Vanguard kommer att kunna testa den nya kartan 24 timmar innan den blir tillgänglig för alla Warzone-spelare den 9 december.Även om Verdansk ’84 är borta, verkar Caldera ge en frisk fläkt till Warzone med pittoreska stränder och berg som kommer att ge spelarna en ny miljö att njuta av när de kämpar för att bli den sista som står upp.

enkla sätt att be en tjej att vara din flickvän

Tillsammans med den första säsongen av Call of Duty: Vanguard och Warzones Caldera-karta, förbereder Activision också för att lansera Ricochet, sitt eget anti-fusk-initiativ utvecklat specifikt för Call of Duty. Detta nya mångfacetterade tillvägagångssätt är utformat för att bekämpa fällorna som har plågat spelet den senaste tiden och kommer att krävas för att spela Call of Duty: Warzone på PC.

hur väl känner du till dina kompisfrågor

Vad tyckte vi om nya Call of Duty: Vanguard? Du kan kolla in det i vår senaste recension.