Kan du använda vaselin som smörjning?

Ett enkelt svar på frågan, kan du använda vaselin eftersom smörjning är ja du kan. Huruvida det är säkert att göra det eller inte är en fråga som kräver ett svar som inte är så enkelt. För att komma till det bästa svaret måste du överväga ett antal saker som dess fördelar och nackdelar när de används vid smörjning. Du vill också se specifikt om du tänker ha anal eller vaginal sex.I den här artikeln vill vi titta på användningen av vaselin som smörjmedel så att vi kan komma till en slutsats om det är säkert. Innan vi tittar specifikt på vaselin, kommer vi att titta på vad egenskaperna hos ett bra smörjmedel är. Vi kommer sedan att titta på vaselin för att se om den uppfyller dessa egenskaper eller inte.

ska jag vänta på att han skickar sms till mig

Egenskaper för ett bra smörjmedel

Melissa White, skriver för Huffington Post, säger att sex utan smörjning kan vara smärtsamt och obekvämt. Detta är anledningen till att många kvinnor har tider när de föredrar ytterligare smörjning. En bra smörjning kan förbättra sexuellt nöje genom att ge komfort under den stora inomhussporten.

Att bara välja smörjning från hyllan är dock inte svaret eftersom smörjmedel inte skapas lika. Bra smörjmedel faller i två huvudkategorier; de är antingen vattenbaserade eller silikonbaserade.Silikonbaserade smörjmedel

Silikonbaserade smörjmedel är släta och kan lätt användas i vatten. Skillnaden mellan dessa smörjmedel och de vattenbaserade är att när du har applicerat dem finns det inget behov av en annan applicering under samma runda. Dessa typer av smörjmedel är också svårare att städa upp och behöver tvål och vatten för att bli av med.

Vattenbaserade smörjmedel

Enligt Cosmopolitan, kvinnotidningen, är det bästa smörjmedlet vattenbaserat. Den främsta anledningen är att denna typ av smörjning fungerar bäst när du använder den med kondomer. Denna typ av smörjning är också lätt att tvätta bort. En annan fördel är att den här typen av smörjning inte lämnar dina lakan fläckiga. De som är benägna att svampinfektioner kan dra nytta av vattenbaserade smörjmedel som utesluter glycerin.

Vad är vaselin?

Nu när vi har en uppfattning om vad bra smörjmedel är, låt oss titta på vaselinens kvaliteter för att se att det tål detta test.

Enligt vaselinwebbplatsen är gelén gjord av en blandning av vax. Dessa vaxer blandas med mineraloljor i syfte att producera en produkt som låser fukt i huden. Det är avsett att förhindra att huden blir torr och hjälper också till att reparera huden när den skadas.

Användning av vaselin

Enligt tillverkaren av denna produkt kan vaselin också användas för skönhetsändamål som att göra läpparna mjukare och uttala kindbenen. Mödrar använder också denna gelé för att förhindra rusning orsakad av blöjor hos barn.

Om du tittar på alla användningar av vaselin, som anges av tillverkaren av produkten, kommer du inte att hitta en enda gång där de säger att den kan användas som smörjning. Detta är det första tecknet på att även om du kan använda den här produkten som smörjmedel, har den aldrig gjorts för det.

vaselin

Varför vaselin är inte Gud som ett smörjmedel

Vi har redan angett att vi inte tror att vaselin någonsin var tänkt att användas som smörjmedel, så låt oss försöka göra ett argument för vårt argument.

säger adjö till en god vän

Det är klibbigt och svårt att rengöra

Det finns inget sätt du kan få vaselin på dina lakan och ändå kunna sova på dem igen. Vaselin är fet och klibbig. Jämför det med vattenbaserade smörjmedel så ser du att de är mycket bättre när man tittar på detta sätt. Vaselin smutsar inte bara lakan, det kommer också att hålla fast vid underkläder.

Vaselin är inte hal nog

Jämför vaselin med silikon eller vattenbaserade smörjmedel och du kommer att inse att det inte är tillräckligt hal. När du använder en smörjning vill du ha något som minskar friktionen, inte något som kan klibba och förstärka det.

Inte bra med latexkondomer

Vaseline är inte en bra vän till Latex kondomer . När de används tillsammans kan du förvänta dig att kondomen går sönder utan att misslyckas. Kondomer är bara inte tillverkade för att användas med vaselin som smörjmedel.

Vaselin hamnar bakterier

Rebecca Adams, skriver för Huffington Post, konstaterar att vaselin inte är så ofarligt som vi får tro. Det kan faktiskt täta in smuts och bakterier som annars skulle ha fått lämna huden. Skadliga bakterier som växer i slidan kan aldrig vara bra.

antingen eller frågor för att lära känna någon

När det kan vara bra

Tja, kanske du insisterar på att använda vaselin eftersom det är den enda smörjningen du har, här är några fördelar som kan få dig att må bättre när du är på det.

Det är billigt

Jämfört med andra vatten- och silikonbaserade smörjmedel är vaselin mycket billigare. Bortsett från detta är det troligt att du kommer att få vaselin från din lokala butik, då får du ett silikon eller vattenbaserat smörjmedel.

Lös inte upp i vatten

Precis som kiselbaserade smörjmedel kommer vaselin inte att lösas upp i vatten. Du behöver inte fortsätta applicera lite mer när du utför samlag som du gör när du använder en vattenbaserad smörjning.

Svaret

Så kan du använda vaselin som smörjning? Om vi ​​försöker svara på frågan och titta på hur bra smörjmedel ska vara, kommer vi att dra slutsatsen att vaselin inte är ett bra smörjmedel. Det kommer inte bara att förstöra ditt linne, det kommer också att bryta din Latex-kondom. I detta avseende kommer vi att säga att du inte bör använda vaselin som smörjmedel. När vi besökte webbplatsen för företaget som tillverkar vaselin såg vi inga bevis för att tillverkarna av den här produkten någonsin tillverkade den för användning som smörjmedel. De nämner inte termen smörjmedel en gång på sin webbplats. Detta säger oss att produkten aldrig var avsedd för det här jobbet. Bevisen vi har pekar på det korta svaret, nej.

0aktier