Christine kritiserar 'Sister Wives'-producenter för hennes falska porträtt, skyller på TLC

'Jag är inte dålig, bara redigerad på det sättet', Systerfruar säger stjärnan Christine Brown när hon kritiserar TLC för att ha porträtterat henne i ett dåligt ljus. I reality-tv-världen är detta ingen ovanlig syn. Sedan början av dokusåpor har vi sett reality-tv-stjärnor försvara sig och skylla på dålig redigering för hur de ser ut. Serierna vill väcka mer dramatik för TRP:er, och de gör ofta någon till skurken. Låt oss ta en titt på vad Christine Brown från Sister Wives har att säga.

Systerfruar : Christines bild påverkas, är redigering att skylla?

Kody Brown aldrig blir trött på att övertyga fruarna att bo i ett enda hus. I söndagens avsnitt diskuterade familjen samma sak. Christine blev förvånad över hur TLC porträtterade henne. Hon sa att hon sa några riktigt logiska punkter. Men showen fick henne att se brat ut och det fick henne att krypa ihop sig.Christine hade gjort det väldigt tydligt att hon inte är för att bo i samma hus med de andra fruarna. Under Julfestligheter , försökte Kody hela tiden prata om livssituationen. Men Christine verkade ointresserad av vad han hade att säga och ville bara njuta av semestern.Christine twittrade att de alla kunde ha en god jul. Hon uppgav också att levnadssituationen för familjen Brown i Vegas var perfekt. Kodys idéer stressade henne och hon stressade åt mycket. Dessutom undrar hon varför någon skulle bråka med perfektion.Systerfruar : Christine och Janelles åsikter skiljer sig åt

Janelle tog till sociala medier för att göra det känt att hon älskar idén med ett stort hus. Christine svarade dock på hennes tweet och gjorde sina känslor väldigt tydliga. Naturligtvis motsatte hon sig idén. Så här gick det. Janelle twittrade , Det kommer att vara ingen hemlighet. Jag är kär i idén om ett hus, och Christine retweetade och svarade: Det kommer inte att vara någon hemlighet. Jag är inte kär i idén om ett hus.

Tidigare sa Christine att hon inte har några problem med att bo granne med sina fruar. Att bo i ett enda hus är dock inte aktuellt. Hon har varit väldigt tydlig med att hon behöver integritet och inte vill att de andra fruarna ska vara i samma utrymme.

Se detta inlägg på Instagram

Insisterade verkligen på denna outfit!! Tack @mykeltip för #lularoevalentina vill du ha fler av dessa stilar? #lularoehudson #lularoedenim Handla med mig!

Ett inlägg som delas av Christine Brown (@christine_brownsw) den 25 januari 2020 kl. 15:13 PST

roliga sätt att be en tjej att vara din flickvän

Christine ger mer förtydligande om frågan om 'Ett hus för alla'.

Christine sa nyligen i en biktskrift att det är besvärligt för henne att bo i samma hus som andra fruar. Självklart kommer alla sovrummen att vara privata i huset. Men det finns alltid en chans att en annan fru kan gå in på Kodys intima stund med en fru. Hon tillägger vidare att varje kvinna behöver bli älskad av sin man i varje del av hennes hus.

Tycker du att Christine är vettigt? Är Kody påträngande när det gäller 'ett stort hus'? Janelle verkar inte ha några problem med det. Låt dina tankar höra i kommentarerna nedan. Håll ögonen öppna för mer Systerfruar uppdateringar.