Cowboy Bebop Netflix showrunner förklarar varför en bortglömd karaktär har så lite framträdande plats i säsong ett

Inför premiären av Cowboy Bebop På Netflix (den nya live action-serien) var frågan för alla: Var är Ed? Jo, MRT har svaret, samt ett uttalande från showrunner André Nemec om varför skaparna av serien valde att ge karaktären den behandling de gav honom .

[Spoilervarning. Läs inte nyheterna nedan om du inte har sett den första säsongen ännu]

Under upptakten till Cowboy Bebop-premiären, Nemec och skådespelarna de höll tyst om Eds vistelseort , och de sa bara en sak till fansen: de kommer att bli glada .födelsedagsånger för min dotter

Men i slutet av den första säsongen av Cowboy Bebop skingras laget och en Den skadade Spike ligger ensam på gatan, skadad. Så det är Ed som dyker upp med en begäran (belöning ingår) för cowboyen.Det är definitivt Ed, med samma outfit och gester som i animen. Nemec säger att beslutet att förhindra Ed från att dyka upp i programmet förrän i sista minuten, vilket skapar en möjlig andra säsong, det var medvetet .Vi tog oss verkligen tid att lära känna våra karaktärer. Och Ed Han är en väldigt komplicerad karaktär på alla sätt. Nemec berättade i uttalanden till MRT. Och jag ville vara säker på att vi, med våra tummar, kommer till ett säsong 2 där vi verkligen har rätt tid att utforska karaktären av Ed. .

Nemec säger att han under den första säsongen ägnade sig åt att utforska huvudtrion Spike, Jet och Faye. Dessutom säkerställer den det det tog en hel säsong att säkerställa att publiken till fullo förstod denna huvudtrio . Då, och först då, kände Nemec att det var lämpligt att introducera Ed.

brev att skicka till din pojkvän

Jag tror att jag ska berätta Eds historia korrekt, det var nödvändigt att veta vilka våra karaktärer var innan de avbröt deras värld med Ed. .

Vissa fans var oroliga för att Ed kunde vara för svår att anpassa sig för live action-serien, men som vi sa i vår recension, antar den här nya serien helt den ursprungliga animen och försök att väcka allt originalinnehåll till liv, vare sig det är på gott och ont .