Too Large: Var är Corey Phelps nu? FÖRE & EFTER Viktminskning Bild & resa avslöjad!

Too Large fans har undrat var Discovery+-stjärnan Corey Phelps är nu efter att hans säsong avbröts - hans viktminskningsresa kommer att överraska dig.

90 dagars fästman: Fans tycker att Caleb och Alinas förhållande är falskt! Dejtar han henne för fetisch?

Medan 90 Day Fance-stjärnan Alina får mycket stöd, fick Caleb kritik för att han inte bokade ett hotell utan hiss till sin partner.

1000 kg systrar: Tammys mamma Darlene orolig att hon ska begrava sin dotter, accepterar att det var hennes fel!

I 1000 Lb Sisters nya klipp dök Tammy och Amy Slatons mamma Darlene upp för att kontrollera sin dotters hälsa och ge några hälsosamma råd.

Days Of Our Lives Spekulationer: Jan blir gravid med Shawns baby, Djävulen har nya möjligheter

Days of Our Lives-spoilers tyder på att Marlena har väckt Jan Spears, och hon kommer att vara till stor hjälp för henne under de kommande dagarna. Medan MarDevi

LPBW: Matt Roloff att fria till GF Caryn på JUL? Familjeträff framåt!

LPBW-fans tycker att det är hög tid att Matt Roloff och Caryn Chandler sluter affären med ett förslag och möjligheterna ser väldigt höga ut! Paret har varit tillsammans..

90 dagars fästman: Tiffany Franco avslöjar äntligen sin NYA MAN! Mycket hetare än Ronald!

Ronald var den första att avslöja sitt förhållande. Nu tog även Tiffany från 90 Day Fiance till sina sociala medier för att prata om en ny man i hennes liv. WHO..

90 dagars fästman: Nicole Nafziger avslöjar om ensamhetens värk efter Azan splittring!

Alla 90 Day Fiance-följare har sett Nicole Nafzigers resa i dokusåpan. Hon gjorde sin debut i serien, redo att träffa sin älskare, Azan haili..

90 dagars fästman: David Toborowsky avslöjar sin hemlighet bakom massiv viktminskning

David och Annie Toborowsky vann flera hjärtan med sin berättelse i dokusåpan 90 Day Fiance. Men fansen berömmer dem för något annat..

90-dagars fästman: Evelin Villegas misshandlades för att ha krävt slavar att arbeta på sin restaurang!

Evelin Villegas, som fick ett namn för sig själv från 90 Day Fiance, går igenom en tuff tid. Det verkar som att fansen hittade ett av hennes erbjudanden...

Systerfruar: Christine Brown frågar ’Vad gör barnfliken?’ Klagar Robyn & Kody för diskriminering!

Sakerna hos familjen Brown från programmet Systerfruar verkar ganska hetsiga. Den senaste säsongen, d.v.s. säsong 16, var under produktion under...

1000 Lb Sisters: Fans tror att Tammy Slaton är beroende av smärttabletter!

Det konstanta surret om 1000 Lb Sisters-stjärnan Tammy Slaton slutar aldrig! Hon är utan tvekan en av de mest kontroversiella personligheter som kommit ut från TLC.

1000 Lb Sisters: Ska Tammy inte hem till jul? Intagen på vårdhem!

Tammy Slaton från 1000 Lb Sisters har haft ett väldigt tufft år. Hon led av flera hälsorädslor som mer viktökning, överlevande av COVID, och så vidare...

LPBW: Amy Roloff slår in julklappar till barnbarn men inkluderar inte Caryns barnbarn?

Festligheterna är i full fart inför julen. Det verkar som att Roloffs från LPBW också är på topp för den efterlängtade säsongen! Alla familjemedlemmar..

Systerfruar: Christine Brown har särskilda gäster till jul i UTAH, Kody får inte besöka?

Systerfruarnas Christine Brown har levt sitt liv på sin egen tid. Efter att ha lämnat pluraläktenskapet letar den nu ensamstående mamman efter ett nytt band.

1000 Lb Sisters: Tammy Slaton dricker SODIES istället för vatten även efter att ha varit sängliggande?

Tammy Slaton har varit den mest problematiska karaktären från showen 1000 Lb Sisters. Ända sedan hon gjorde sin debut har hon bara gått längre ifrån henne..