The Curse Of Oak Island Säsong 7 avsnitt 14: Lagina Brothers’ Discovery, släppdatum

The Curse Of Oak Island Säsong 7 avsnitt 14 har titeln The 99. Det här avsnittet tar Lagina Brothers djupt in i utforskningen efter att de fick reda på att träsket de utforskade var konstgjort. Serien debuterade första gången 2014 och blev en favorit hos fans. Showen innehåller Lagina Brothers-Marty och Rick, som ansträngde sig mycket för att ta reda på historiska artefakter och skatter gömda djupt på Oak Island. Showen kommer tillbaka för det fjortonde avsnittet och här är alla detaljer om det

Vad har hänt hittills?

I förra avsnittet såg Bromancing the Stones Lagina-bröderna och teamet utforska orkanen Dorian sumpet vatten. De grävde djupt på platserna. Efter att ha blivit av med allt vatten på platsen hittade de en stengång . Alla i laget var nyfikna på vägen. Stigen såg inte ut som en möjlig förklaring till klippformationen. All forskning och utforskning ledde bara till en slutsats - Det var ett konstgjort träsk.

Historiaöver kullen ordstäv för 40

The Curse Of Oak Island Säsong 7 Avsnitt 14: What Lies Ahead?

Efter att ha kommit fram till att träsket är konstgjort beger sig bröderna Lagina ut för att hitta den legendariska 90-fotsstenen. Denna 90-fots sten är en av de viktigaste funktionerna i Dartmouth Heritage Museum. Teamet fortsatte att gräva väldigt länge men kunde inte hitta något där inne.Curse Of Oak Island säsong 7 avsnitt 14

HistoriaFörhandsvisningen av The Curse Of Oak Island säsong 7 avsnitt 14 visar Rick som uttrycker sin besvikelse över grävningen. Även efter att ha försökt sitt bästa och nästan utforskat alla områden där den 90 fot långa stenen var begravd, kunde de inte hitta någonting. Senare fick de reda på att de grävde på fel plats. Trots all denna besvikelse sa han att de skulle fortsätta sitt sökande.

Kommer Lagina Brothers att upptäcka något?

Avsnitt 14 kommer också att täcka tiden Gary Drayton grävde ut en fartygsspets. Bröderna tror att det var något från 1700-talet och användes för att bygga en kaj. Lagina Brothers avslöjade att spiken de hittade ser ut som om den är från en kaj, och de måste ta reda på varför den byggdes. Frågor som byggde forntida människor den för att lasta av skatterna? Eller så har det något annat syfte som att bygga en skeppsdocka som kretsar kring upptäckten. Här är förhandstitten av avsnitt 14.

mest sexiga frågor att ställa en kille

Kommer bröderna att lyckas med att ta reda på vad allt detta handlar om och till slut upptäcka något? När showen fortskrider blir den bara intressant. Tänk om den här skeppspiggen är något riktigt uråldrigt och har en mycket viktig betydelse? Vad sägs om att teamet hittar hela kajen någonstans djupt inne som kan ge ut riktigt viktiga detaljer? Det hela kommer att bli riktigt spännande och äventyr. Det ska bli så roligt att se alla dessa upptäckter. The Curse of Oak Island säsong 7 avsnitt 14 har premiär den 25 februari 2020 klockan 21.00 på History Channel. Håll ögonen öppna. Fortsätt titta.