Söta kärleksavsnitt för henne

Älskar stycken för henne, söta stycken att säga till din flickvänInnehåll

 • 1Hur man skriver ett kärleksbrev
 • 2Långa och fängslande stycken för henne om kärlek
 • 3Mycket känslomässiga kärleksavsnitt för flickvän
 • 4Korta stycken för henne att säga 'Jag älskar dig'
 • 5Söta kärleksavsnitt med bilder
 • Vi letar alla efter nya och olika sätt att uttrycka vår kärlek. Visst, blommor, godis och meningsfulla gåvor har en plats. Men här är det bästa av alla idéer: Skicka ett kärleksbrev till henne. Låter gammaldags? Försök istället 'tidlös'. Brev förblir högst upp på hennes uppriktighetslista.  Att vara kär är en otrolig känsla. Det är troligen den starkaste känslan av alla. Att säga 'Jag älskar dig' är en av de viktigaste höjdpunkterna i ett förhållande. Att förklara dessa ord innebär emellertid att hitta den perfekta tidpunkten så att orden får inverkan. Så när är den bästa tiden att avslöja dessa ord för henne? Fungerar det fortfarande att skicka ett kärleksbrev dessa dagar?  Ett unikt och eftertänksamt skrivet kärleksbrev får henne att känna sig speciell. Du behöver inte vänta på en årsdag, födelsedag eller helgdag som alla hjärtans dag för att säga hur viktig hon är för dig. Men, sakta ner och gör rätt.  'Att rusa för att få en omogen romantisk djup är ofta skadligt - tålamod och lugn är namnet på spelet', skriver Ben-Ze'ev i The Arc of Love. (1) Det handlar inte nödvändigtvis om tidpunkten, utan mer om att ge kärleken tid att växa och blomstra.

  När ska jag säga att jag älskar dig

  Och vår expert säger ...

  Sabrina alexis

  Ett nytt läge

  Den bästa tiden att säga 'Jag älskar dig' är när du är klar med dessa tre saker:

  riktigt långa kärleksdikter för henne
  1. Du säger inte det för att du tror att hon tappar intresset för dig eller ditt förhållande.
  2. Ditt förhållande till henne har blivit en normal del av ditt liv. Du är van vid henne och van att ha henne i ditt liv nu.
  3. Du är tydlig att du vill bygga en framtid med henne.
  4. Att säga 'Jag älskar dig' är kraftfullt, så du vill vara säker på att det är rätt tid att säga det. Om du är osäker på någon av de tre punkterna ovan, säg inte det! Det finns många andra bra, romantiska och passionerade saker att säga istället. - Eric Charles

  Män tar i genomsnitt 88 dagar för att erkänna kärlek till en partner medan kvinnor, 134 dagar i genomsnitt, enligt en Psychology Today-undersökning. (1) Cirka 39 procent av männen säger det under den första månaden för dejting jämfört med 23 procent av kvinnorna. (1)

  Leta efter tecken på att hon känner på samma sätt som du gör. Kanske är hon inte helt redo att säga det och väntar på att du ska gå först. Det borde inte hindra dig från att uttrycka din kärlek. Inse bara att hennes kärlek kanske inte växer i samma takt som din. (1)


  Hur man skriver ett kärleksbrev

  Ett kärleksbrev är en gåva från dig. För henne. Att dela sig med henne är en altruistisk ansträngning av en förälskad person. Att ge henne lite söt prosa eller till och med en enkel förkunnad kärleksrad är en gåva hon bara kan värna om för alltid.

  Och vår expert säger ...

  Karen salmansohn

  Bästsäljande författare
  ' Prince Harming syndrom '


  Så här ökar du din kärleksförbindelse med en romantisk kärleksanteckning:

  1. Skriv inte bara om allmänna egenskaper du älskar om din flickvän. Tänk på specifika tider när hon visade dessa egenskaper. Till exempel istället för att bara säga: 'Jag älskar hur snäll du är.' Säg: ”Jag älskade när jag sa till dig att jag var nervös för en anställningsintervju, och du hjälpte mig att träna vad jag skulle säga till intervjuaren. Du är så omtänksam och snäll. ”
  2. Kom ihåg: Åtgärder talar mycket högre än det bästa skrivna kärleksbrevet! Se till att du säkerhetskopierar alla dina romantiska ord med många kärleksfulla gester och omtänksamma gärningar.

  Tänk på dessa tips när du skriver (2):

  • Var ärlig. Passa på att säga allt du vill säga. Var noga med att varje ord i det talar från ditt hjärta.
  • Ge dig själv tid att läsa om vad du har skrivit innan du skickar det till henne. Var spontan, men låt inte ett stavfel eller dålig grammatik förstöra ögonblicket. Hon märker.
  • Var specifik om det hjälper. Ett kärleksbrev representerar dig, dina tankar och dina avsikter. Berätta för henne varför du skickar henne brevet. Hon kanske är mer glad över att höra ett svar som 'för att jag inte kan sluta tänka på dig ...' eller 'för att jag vill att du ska känna mina sanna känslor för dig ...' snarare än ett suddigt svar som 'utan anledning alls. ”
  • Överväg att börja ditt brev med ett romantiskt minne som att komma ihåg hur ni två träffades först. (3, 4) Övergång sedan till att berätta för henne om de saker du älskar om henne, varför du beundrar henne och hur glad du är att du har känt henne. Du kan också prata om andra personliga saker än kärlek, som hur mötet med henne har förändrat ditt liv. (3)
  • Avsluta brevet med att bekräfta din kärlek, tacka henne och säga till henne att du ser fram emot allt som väntar för er båda.

  Långa och fängslande stycken för henne om kärlek

  En lång kärleksavsnitt med ett uppriktigt budskap till henne kan jämföras med en lång kyss. Varsågod. Var sentimental. Var romantisk. Så här:

  • Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig. Du är en så viktig del av mitt liv. I själva verket är du mitt i mitt liv. Allt jag gör är för oss och jag hoppas att du vet att jag alltid försöker göra det som gör vårt förhållande starkare. Du har inspirerat mig att bli den bästa versionen av mig själv som jag möjligen kan vara och jag hoppas att jag på något sätt kan återbetala dig för allt du har gjort för mig. Utan dig skulle jag vara en helt annan person. Du har lärt mig så mycket om livet och på grund av dig vet jag verkligen vad kärlek är.
  • Du är min match gjord i himlen. Det finns aldrig en sekund där du inte är där för att lyfta upp mig när jag behöver dig. Jag är så oerhört lycklig att ha korsat vägar med dig i början. Det har fört oss till denna vackra punkt i våra liv. En punkt där jag finner att jag inte kan vänta med att bygga med dig, växa med dig och möta framtiden med dig. Du är allt jag någonsin skulle vilja ha hos en kvinna. Jag vill aldrig ha någonting eller någon annan. Det kan jag lova.
  • När jag är med dig är jag annorlunda, men på ett bra sätt. Jag ler och skrattar mer, och jag behöver inte låtsas att allt är okej. Med dig kan jag släppa fasaden och bara känna och uttrycka allt verkligen. Jag känner mig inte längre sårad och ensam och istället känner jag mig trygg och älskad. Du är så lätt att prata med, att öppna upp för. Och i sin tur resonerar allt du säger med mig som ingen annan. Du har visat mig att det finns en person i denna värld fylld av apati som kan älska mig för den jag verkligen är. Jag uppskattar verkligen att du är här för att jag är annorlunda med dig. Med dig är jag glad.
  • Vår kärlek är något som verkligen är speciellt och det finns ingen annan kärlek som vår i världen. Det känns som om jag har vunnit lotteriet med dig, någon som är så speciell och magisk, som gör mitt liv och min värld tusen gånger bättre bara genom att vara där. När jag tittar på dig vet jag att jag verkligen har nått jackpotten. Allt du behöver göra för att värma mitt hjärta är att vara den kärleksfulla, omtänksamma person som du är. Tillsammans kan vi göra så mycket och hjälpa varandra att förverkliga våra drömmar eftersom vi verkligen har en kärlek som är speciell.
  • Du har alltid varit min största anhängare och fan. Du har alltid haft min rygg och i dina ögon, jag kan inte göra något fel som har byggt upp mitt självförtroende under hela mitt liv. Tack, älskling, för att du älskar mig villkorslöst och för alltid! Du har gjort mig till den man jag är idag och det kommer jag att göra alltid älska dig med hela mitt hjärta. Folk säger att de skulle älska att ha en fru som skulle göra vad som helst för hennes man. Jag har det i dig och jag uppskattar allt du gör och alltid har gjort i mitt liv. Du kommer att vara kärleken i mitt hjärta till evigheten.
  • Du är min styrka. Du är inte bara seglen som styr mitt skepp, utan du är också vågorna nedanför som bär mig. Utan dig skulle jag sluta ha en ryggrad, eftersom du är hela stiftelsen som håller mig uppe. Jag kunde aldrig komma på en dag där du inte är med mig. Jag antar att om den dagen kom skulle jag bli svag. Jag skulle smula till en feg. Men tillsammans är vi starka. Vi är ostoppbara. Det är Därför jag älskar dig .

  Mycket känslomässiga kärleksavsnitt för flickvän

  Kärlek utan känslor är omöjlig. Kärlek uppmuntrar och inspirerar. Ett kärleksbrev kan uttrycka känslor ofta bättre än det talade ordet. Välj något av dessa känslomässiga stycken om kärlek.

  jag kommer att sakna dig så mycket
  • När du kom in i mitt liv lämnade jag hela mitt förflutna bakom mig, jag älskar bara den nyfunnna kärleken som får mig att känna mig som en baby igen, mitt socker jag älskar dig så mycket.
  • Lyssna på mig, okej? Jag är kär i dig. Jag älskar dig varje sekund på dagen. Och jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig. Jag gråter över dig inte för att jag har ont men för att jag känner mig så välsignad att jag bara inte kan dölja mina känslor. Du tänker varje ögonblick. Jag har aldrig saknat någon eftersom jag saknar dig. Du är någon speciell för mig. Var med mig alltid och alltid.
  • Du är min lycka, mitt hjärtabegär, min eviga låga, den som får mitt hjärta att slå snabbt. Min kärlek, min drottning, jag kan inte tänka en sekund utan dig i mitt sinne. Jag värnar dig, skönhetsprinsessa.
  • För första gången i mitt liv har jag inga ord för att beskriva hur jag mår. Nu vet jag vad det innebär att ha en förälskelse på en tjej som verkligen är bländande. Jag gillar dig.
  • Baby Jag är verkligen, galet och djupt kär i dig. Jag känner för att ropa det högt på toppen av berget. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och vi har fortfarande ett riktigt starkt band. Jag vill bara att du alltid ska vara vid min sida. Jag har hittat min för alltid i dig.
  • Är det redan mörkt där? Det är redan mörkt här. Det finns ett stort antal stjärnor på himlen. Sky förvånar mig alltid. Det verkar vara gränslöst utan några gränser. Du har en märklig likhet med den här himlen. Du förvånar mig precis som den här vackra himlen och mina känslor för dig har inga gränser. Jag kan helt enkelt inte sätta gränser eller gränser för min kärlek till dig. Det fortsätter att öka.

  35 kärleksbrev för henne


  Korta stycken för henne att säga 'Jag älskar dig'

  Antalet ord i ditt kärleksavsnitt spelar ingen roll när det skrivs med ömhet och omsorg. Kort kan vara bra.

  • De säger att bilder är värda tusen ord men när jag tittar på din bild kan jag bara säga tre ord: Jag älskar dig.
  • Om du bara kommer att älska mig idag är jag säker på att det kommer att vara för evigt. Vi kommer att ha en framtid lika ljus som solen och så öm som en blomma. Jag älskar dig, min älskling.
  • Jag är själv kär i dig varje ögonblick. Din kärlek har gradvis blivit en stark anledning att leva en annan dag på jorden. Jag älskar dig.
  • Jag kommer att leva resten av mitt liv och tacka Gud för dessa egenskaper han har välsignat dig med.
  • Kärlek handlar inte bara om skönhet, men det är en extra fördel att ha en tjej så vacker som du är min flickvän. Du är min hjärtslag.

  Söta kärleksavsnitt med bilder

  Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

  Söta kärleksavsnitt med bild

  Föregående1 av 8 Nästa Knacka / svep

  Söta stycken för henne att vakna upp till

  Gör henne dag genom att väcka henne med ett kärleksfullt stycke på morgonen. Försök skriva ett brev till henne och lägg det nära sängen.

  • Jag vet att vi kommer att vara tillsammans, alltid och för alltid, du har älskat mig oavsett mina brister, det är fantastiskt att få allt bäst från dig, att veta att jag inte riktigt förtjänar det, men du fortsätter att säga mig, Gud är på vår sida , ditt leende lyser upp min dag. älskar dig så mycket, kära.
  • Du är min inspiration anledningen till att jag ler; min glädje och allt. mitt hjärta valde att bo med dig resten av mitt liv. Jag älskar dig från hörn till mitt hjärta. har en uppfylld dag framöver!
  • En dag som är ogiltig för din röst betyder att den är ofullständig. För med din röst kommer själens smältande skratt, det är allt jag behöver för att ha en fantastisk och lycklig dag. Jag hoppas att min får dig att känna på samma sätt. God morgon min Cherie.
  • Hur kan jag stanna en dag utan att sjunga Jag älskar dig till dig, mitt livs kärlek, flickan som har varit anledningen till min lycka om ödet inte hade gjort dig till min livsglädje då, det skulle inte vara någon punkt att leva mitt liv? Jag säger att jag är inget utan dig i mitt liv. Jag älskar dig så mycket.
  • Du är min lycka, den enda skatten jag älskar med en fullständig passion. Sedan den dag du kom till min värld; mitt liv har aldrig varit detsamma. Du tog ett oändligt leende i mitt ansikte, fantastisk glädje i mitt hjärta, älskling jag älskar dig!
  • Solen stiger upp på himlen, men för mig börjar dagen inte förrän du har stigit upp ur sängen. Du är den enda källan till ljus och värme jag behöver, lyser upp mitt liv med ditt leende och värmer mig med din närvaro. Nu när du har gått upp och läst det här har min dag verkligen börjat, tack!

  Bästa romantiska stycken att skicka till en tjej

  Män visar ofta sin kärlek genom handlingar, medan damer är mer språkorienterade och vill veta exakt vad som ligger i en mans hjärta. Skicka henne en av dessa romantiska stycken.

  • Jag vill bara vara väldigt ärlig mot dig. Du har förändrat mitt liv på massor av fantastiska sätt. Jag är stolt över att säga idag att du har gjort mig till vad jag är nu. Du har stött mig i tider som någon annan tjej skulle ha lämnat men du stannade. JAG ÄR för att du ÄR. Tack en biljon för allt.
  • Jag fortsätter att älska dig varje dag eftersom du är den för mig. Min kärlek blir allt starkare varje sekund och jag kan inte förklara hur glad jag är. Kan du snälla förklara vad du gjorde med mitt hjärta att jag inte kan sluta tänka på dig.
  • Du har tagit tag i min själ med en grymhet reserverad för en bortkastad som klamrar sig fast vid en flotta mitt i havet. Om min själ är flottan är det ditt grepp som håller mig flytande. Släpp aldrig någonsin. Jag älskar dig.
  • En tjej som du med ett hjärta av guld förtjänar alla de goda sakerna i det här livet, och jag är beredd att gå en extra mil för att se att du har dessa i ditt liv, jag vet att du skulle göra samma sak för mig ännu mer, det är ett faktum . När jag ser in i dina ögon är jag ansluten till din själ, allt jag ser är djup kärlek, jag ser påminnelse varför jag måste arbeta hårt för att ge dig allt du någonsin kommer att behöva. Du har gjort mig till en komplett person. tack, min älskade.
  • Du är bara så värdefull för mig att jag vill skydda dig för livet. Jag vill skydda dig från allt dåligt och allt som kan skada dig. Jag vill bara täcka dig med min kärleks vingar och hålla dig lycklig för alltid. Jag vill aldrig se tårar i dina ögon. Du är den vackraste delen av min existens och det är du som håller mig igång tjock och tunn.
  • I kärleksalfabet placerades 'U' och 'jag' nära varandra för utan U (dig) är jag ingenting. Jag hittar mitt syfte i dina ögon och jag finns för din kärlek för alltid.
   Roliga stycken för henne att få henne att le
   Ett kärleksbrev måste vara allvarligt för att imponera på henne. Skriv något underhållande om du är nära varandra och båda har ett gott sinne för humor. Hon får sannolikt inte roliga meddelanden varje dag, så en av dessa kommer att sticka ut.
  • Wow! Jag tror att jag är 101 procent kär i dig. Kan jag vara så djärv att bjuda in dig att studera med mig lördag eftermiddag och efteråt, bjuda in dig att gå på bio och sedan bjuda in dig till middag och sedan bjuda in dig att dansa och sedan, om du inte var trött på min brist på objektivitet, ber dig om en kyss? Svaret, snälla, eller förkorta processen genom att ge mig den här kyssen på en gång!
  • Läkaren tog en röntgen av mitt hjärta och svimmade nästan. Han frågade mig vad som hände med en rädd blick i ansiktet. Jag sa till honom att du inte skulle oroa dig, jag gav mitt hjärta till dig. Det är därför det saknas.
  • Jag är så glad att meddela dig att jag har blivit kär i dig sedan den första dagen när jag träffade dig. Jag skulle vilja presentera mig själv som en blivande älskare. Vår kärleksaffär skulle vara på prov under en period av två månader. Efter avslutad prövning kommer prestationsbedömning att leda till befordran från älskare till make.
  • Vet du hur magneter har ett magiskt sätt att locka till varandra? Det är så mitt hjärta känns när jag är med dig. Jag kan helt enkelt inte förklara vilken attraktion jag känner.
  • Om jag upptäckte att något jag sa fick dig att le, skulle jag fortsätta prata för alltid i hopp om att få ytterligare ett flin i ansiktet.

  Meningsfull 'Why I Love You' -avsnitt för tjejer

  Damer tycker om att höra underbara saker från sina partners. Varje dam vill känna sig säker på att hennes man älskar och uppskattar henne och kan uttrycka det både i handlingar och ord. Dessa meningsfulla stycken kommer att motivera din fantasi och visa hur du kan säga 'varför jag älskar dig' till din tjej på det vackraste sättet.

  • Gud har välsignat mig med en så fantastisk flicka att jag inte har några ord att tacka honom. Du tände upp varje mörkt hörn av mitt väsen och satte mig i brand. Jag vet bara inte hur du gör det. Du är en trollkarl och en sann trollkarl som har fyllt mitt liv med fantastisk magi och jag vill förbli trollbunden för alltid. Jag älskar dig, min trollkarl.
  • Jag måste vara den lyckligaste mannen i världen som har en sådan speciell person för sin kärlek. När jag är bredvid dig klämmer jag mig alltid för att bekräfta att det jag ser är verkligt. Du är allt jag någonsin behövt i det här livet och jag kan inte föreställa mig livet utan dig. Jag älskar dig älskling.
  • Med dig upptäckte jag sann kärlek. Jag njuter nu av godheten om livet som jag aldrig visste. Skönheten i din kärlek har påverkat mitt liv som havet tvättar stranden.
   Jag vill älska dig med allting i mig till slutet av dagarna.
  • Du är min värld. Jag har ärligt talat blivit djupt kär i dig och jag är inte rädd för att säga det. Vi har gått igenom tjockt och tunt och vi går fortfarande starka. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig vid min sida. Jag älskar dig så mycket att jag inte ens kan förklara det! För alltid och alltid baby.
  • När du kan ta reda på varför du gillar någon är det ett tecken på att du har en krossning. När du inte har någon aning om varför någon håller ditt intresse är det ett tecken på att du är kär.
  • När världen är kall är din kärlek det enda som håller mitt hjärta varmt och när det är så varmt smälter din kärlek min själ och håller mig stabil. Jag kan därför kalla din kärlek min moderator.
   Jag kan inte låta bli att älska dig för alltid.

  100 romantiska kärleksanteckningar för henne

  Trevliga stycken om förhållandet för ett par

  Ingen sund relation kan existera utan hängivenhet, lycka och förtroende. Varje relation, oavsett hur länge det har funnits, behöver uppdateras. Prova ett av dessa alternativ.

  ⦁ Det finns ingen jämförelse med vårt kärleksliv, tillsammans skalade vi oss genom tjockt och tunt, kärleken du har till mig är oöverträffad, det är perfekt att säga, det kommer att bli ett allvarligt misstag att försöka älska en annan eftersom det kommer att bli ett misslyckande innan det börjar, och sanningen är att jag bara inte kan göra utan din kärlek.
  ⦁ Du är min fru, vän och närmaste följeslagare i världen byggd av kärlek - du är mitt ljus när det finns mörker, min glädje i tider av sorg och min energi i tider med svaghet. Jag värnar dig så mycket och det är bara sanningen, min söta kärlek!
  ⦁ Jag vill göra en skål med vår kärlek, jag vill meddela att du är bäst. Så jag ger dig priset för att vara det bästa av allt för mig. tack, min kärlek, för att jag gjorde mig till en del av dig.
  ⦁ Den stigande solen lyser alltid upp min morgon. Den svala lugnande brisen på kvällen svalnar mina tankar. De sjungande fåglarna ger mitt hjärta otalig glädje. Men ingenting får mig att känna mig fullständig som att se ditt vackra ansikte. Jag älskar dig och kommer alltid att älska dig.
  ⦁ Jag ville bara ta denna tid att säga tack. Tack för allt du har gjort för mig. Tack för att du älskar mig och accepterar mig villkorslöst och ger mig odelad kärlek och uppmärksamhet. Jag tackar dig för alla skratt vi har delat och de fantastiska tider vi har haft. Du har alltid varit min sten i hårda situationer och i solskenet när det är molnigt ute. Du är min allting och jag ÄLSKAR DIG.

  Söta 'Jag gillar dig' stycken för henne

  Gillar du henne men hon vet inte det? Osäker på hennes reaktion? Ta det första steget och låt henne veta dina känslor. Presentera henne med en av dessa stycken.

  • Jag hade allvarlig hjärtklappning i mitt hjärta, så jag gick till en läkare som meddelade att jag inte led av någonting alls. Mitt hjärta är bara sjuk av kärlek och det behöver din beröring för att få det tillbaka till livet. Jag är galen på dig och jag behöver att du vet. Låt oss vara mer än vänner.
  • Vet du vad? Jag har aldrig någonsin planerat att gilla dig så mycket, och jag trodde aldrig att du skulle tänka så ofta. Kom som en överraskning men jag älskar det!
  • Jag har velat berätta detta så länge. Jag har försökt ge dig tips och få dig att se att du är annorlunda, men uppenbarligen såg du inte det. Du tar andan från mig älskling och jag gillar dig så mycket.
  • Jag vet inte vad jag gjorde för att förtjäna någon så underbar som du, men jag är evigt tacksam för att ha din kärlek, stöd och tillgivenhet. Tack för att du är du och för att du har mig vid din sida.
  • Jag krossar dig allvarligt och jag behöver att du vet detta. Jag är redo att låta dig veta att jag är galen på dig, och vad du än säger spelar ingen roll just nu. Allt som är viktigt är att jag gillar dig och jag vill att du ska veta det.
   ⦁ Innan du kom in i mitt liv var det inte mycket för mig - jag var bara en vanlig kille med ett vanligt liv. Men det var en sorg i mitt hjärta. Jag kände att jag saknade något. Idag insåg jag exakt vad jag saknade. Det var du. Nu när du är här med mig känns det som om mitt liv är komplett.

  Bra stycken att säga 'Jag saknar dig' för henne

  Att sakna någon kan få dig att känna dig hemsk och ensam. Du drömmer om att se och krama din älskare, speciellt om det är en lång separation. Skicka henne ett rörande stycke, som säger 'Jag saknar dig' på ett mycket romantiskt sätt.

  • Jag sitter bara och tänker på dig och hur söt och trevlig och rolig du är. Hur stor är känslan av att vara med dig och hur mycket jag vill vara med dig varje ögonblick?
  • Att vara utan dig baby, får mig att känna mig så ensam, det känns att jag inte lever, jag andas bara och väntar på att se dig igen!
  • Varje dag längtar jag efter ditt leende; Jag saknar din beröring och längtar efter din ömma och kärleksfulla omsorg. Jag ser alltid fram emot att se ditt vackra ansikte. Jag kan inte vänta på kvällen för att träffa dig.
  • Kan inte vänta med att träffa dig igen, känna värmen i dina armar, känna kärleken du ger och samtalen som du delar. Kan inte vänta på att du lyssnar på mitt hjärta, som talar till dig hela tiden, och slår för dig hela tiden!
  • Jag vaknar med dina tankar. Jag saknar dig bara så mycket och jag kan helt enkelt inte sluta sakna dig. Jag har saknat dig de senaste 24 timmarna, 1440 minuter och 86400 sekunder. Jag vet helt enkelt inte vad jag skulle göra utan dig. Jag undrar om du tänker lika mycket på mig som jag gör.
  • Jag saknar dina kramar, jag saknar dina kyssar, men framför allt saknar jag dig. Den tillgivenhet jag har kommer aldrig att visa tecken på förändring oavsett i vilken utsträckning det är åtskillnaden mellan oss, jag kommer att älska dig för alltid och alltid.

  43 kärleksdikt för henne

  Sweet Paragraphs for Her med Emojis

  Det kan verka att hela världen existerar bara för er när ni är kär. Allt du gör är att drömma och tänka på henne. Prova ett av dessa stycken som kommer att förmedla ditt hjärts lust, medan vissa emojis kommer att ge ditt charmiga budskap extra charm:

  - Kärleksbrev
  - Rött hjärta
  🥰 - Leende ansikte med hjärtan
  - Hjärtan
  - Leende ansikte med hjärtögon

  • Godmorgon snygging! Jag hoppas att när du vaknar och läser detta kommer det att sätta ett leende i ansiktet och göra din dag. Jag vill bara låta dig veta att jag vaknade och tänkte på dig och hur jag önskar att jag kunde kalla dig min. Du är vacker! Att se ditt namn dyka upp på min telefon gör min dag 10x bättre! Att ha någon som dig att prata med är den bästa känslan i världen. SMSa mig när du vaknar.
  • Godmorgon älskling! Jag hoppas du sov gott. Jag ville bara säga att jag är ledsen för de senaste två dagarna. Jag lovar ... Jag kommer inte att skada dig igen. Jag älskar dig alldeles för mycket. Du betyder allt för mig. Ingen annan tjej kommer nära hur fantastisk och perfekt du är. Tack för allt ... Jag uppskattar verkligen allt du har gjort. 🥰 Jag hoppas att du får en bra dag, prinsessa! Jag älskar dig!
  • Det är galet hur mycket jag kommer att sakna dig ... Men kom alltid ihåg att du kommer att vara i mitt hjärta. Jag älskar dig verkligen mycket. Jag minns fortfarande första gången jag såg dig. Jag slogs av din fullkomlighet! Jag kan inte vänta med att träffa dig igen ... När jag gör det kommer jag definitivt att springa och ge dig den största kram!
  • Du har sagt till mig att jag inte bara är din pojkvän utan jag är också din bästa vän. Tack för att du gav mig båda världarna! Du är också min bästa vän och bästa flickvän. Jag kan berätta allt och allt! Du är vad alla killar vill ha i en tjej ... Och det bästa är att du är min!

  REFERENSER:

  1. När ska du säga 'Jag älskar dig'? (2014). Psykologi idag . https://www.psychologytoday.com/us/blog/in-the-name-love/201412/when-should-you-say-i-love-you
  2. DDo och Don'ts för att skriva kärleksbrev - från faktiska romantikförfattare. (2018). Goodreads . https://www.goodreads.com/blog/show/1423-the-dos-and-don-ts-of-writing-love-letters-from-actual-romance-authors
  3. Konst. (2009, 27 juni). Hur man skriver ett kärleksbrev. Manlighetskonsten . https://www.artofmanliness.com/articles/30-days-to-a-better-man-day-28-write-a-love-letter/
  4. A. Morningstar. (2017, 23 oktober). Hur man skriver det perfekta kärleksbrevet för att få din partner att gråta. En medveten omtenkning . https://www.aconsciousrethink.com/6421/how-to-write-a-love-letter/

  LÄS OCH:
  35 kärleksbrev för henne 100 romantiska kärleksanteckningar för henne 43 kärleksdikt för henne

  6aktier
  • Pinterest
  Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild Söta kärleksavsnitt med bild